Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
Ikväll
Till helgen
28 feb. - 1 mars
Nästa helg
6 mars - 8 mars

Alexandra hotell

Centennial Court Motor Inn Hämta priser
Centennial Court Motor Inn

Centennial Court Motor Inn

96 Centennial Avenue, Alexandra
   
  3.0 av 5.0 Stjärnor

  Detta hotell i Alexandra ligger mindre än 2 km från Alexandra Museum and Art Gallery och Roxburgh Gorge Trail. Alexandra Golf Club ligger 2,4 km härifrån.

  Almond Court Motel Hämta priser
  Almond Court Motel

  Almond Court Motel

  53 Killarney Street, Alexandra
    
   4.0 av 5.0 Stjärnor

   Detta lägenhetshotell i Alexandra ligger mindre än 2 km från Alexandra Museum and Art Gallery och Roxburgh Gorge Trail. Alexandra Golf Club ligger 2,4 km härifrån.

   ASURE Avenue Motel Hämta priser
   ASURE Avenue Motel

   ASURE Avenue Motel

   117-119 Centennial Avenue, Alexandra, Central Otago
     
    3.0 av 5.0 Stjärnor

    Detta motell med golfbana i Alexandra ligger mindre än 3 km från Alexandra Museum and Art Gallery, Roxburgh Gorge Trail och Alexandra Golf Club. Black Ridge och Dunstan Golf Club ligger också mindre än en mil härifrån.

    Alexandra Heights Motel Hämta priser
    Alexandra Heights Motel

    Alexandra Heights Motel

    125 Centennial Ave, Alexandra
      
     4.0 av 5.0 Stjärnor

     Detta motell i Alexandra ligger mindre än 3 km från Alexandra Museum and Art Gallery, Alexandra Golf Club och Roxburgh Gorge Trail. Black Ridge och Dunstan Golf Club ligger också mindre än en mil härifrån.

     Karta

     Hitta hotell i Alexandra


     Du funderar alltså på att ta en semester i Alexandra? Om du vill hitta ett boende nära sevärdheterna, kan du ange dina semesterdatum och använda filtren bredvid sökresultaten för att få träffar nära områdets höjdpunkter. Du kan välja bland 13 hotell och andra boendealternativ i Alexandra.


     Topphotell och andra boendealternativ i Alexandra


     Det är busenkelt att hitta boende i Alexandra med MrJet, det är bara att söka efter hotell som har höghastighetsinternet, en pool eller gratis flygtransfer till exempel. Du kan använda filtren för att begränsa din hotellsökning så att du kan få bekvämligheter som är viktiga för dig, såsom pentry på rummet eller luftkonditionering.


     Dessa hotell i Alexandra är populära hos resenärerna, som brukar uppskatta deras pool:

     • Mirabell Chalets
     • Almond Court Motel

     Utforska Alexandra


     I Alexandra finns det mycket att se och göra. Populära sevärdheter i Alexandra med omnejd:

     • Alexandra Museum and Art Gallery
     • Alexandra Golf Club
     • Roxburgh Gorge Trail
     • Black Ridge
     • Dunstan Golf Club
     • Clyde Village Vineyard
     • Clyde Dam

     När passar det bäst att utforska Alexandra?


     Om du försöker komma fram till när det är bäst att resa till Alexandra, kan denna info om vädret vara bra att ha under reseplaneringen. De varmaste månaderna i Alexandra brukar vara januari och februari, och de kallaste juli och juni. De regnigaste månaderna är november och januari, medan de torraste är november och januari.


     Här kommer en översikt över hur mycket regn och vilka temperaturer du kan förvänta dig:

     • Medeltemperaturerna mellan januari och mars ligger på 21°C under dagen och 9°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden är 9 millimeter under denna period.
     • Om du reser hit mellan april och juni, ligger medeltemperaturerna på 18°C under dagen och 2°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden ligger på 9 millimeter.
     • Medeltemperaturerna under juli till september är 15°C under dagen och 2°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 9 millimeter.
     • Mellan oktober och december ligger medeltemperaturerna på 21°C under dagen och 6°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 9 millimeter.
     • Den genomsnittliga nederbörden under året i Alexandra är 36 millimeter.

     Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma