Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
På grund av reseråden i samband med coronaviruset (covid-19) kan vissa destinationer vara otillgängliga under vissa datum. Läs mer.
Ikväll
Till helgen
7 aug. - 9 aug.
Nästa helg
14 aug. - 16 aug.

Ales hotell

ibis Ales Centre Ville Hotel 587 kr
ibis Ales Centre Ville Hotel

ibis Ales Centre Ville Hotel

18 Rue Edgar Quinet, Ales, Gard
   
  3.0 av 5.0 Stjärnor

  Detta hotell i Centre Ville d'Alès ligger 0,5 km från Cathédrale Saint-Jean-Baptiste d'Alès och 4,4 km från Cévennes nationalpark. Musée-bibliothèque Pierre-André-Benoit och Mine Temoin ligger också 2 km härifrån. Alès en Cevennes station ligger på 8 minuters gångavstånd.

  Hôtel L'ESCALE d'Alès 389 kr
  Hôtel L'ESCALE d'Alès

  Hôtel L'ESCALE d'Alès

  5 Avenue Andre Malraux, Ales, Gard
    
   2.0 av 5.0 Stjärnor

   Detta hotell i Ales ligger mindre än 5 km från Cathédrale Saint-Jean-Baptiste d'Alès, Musée-bibliothèque Pierre-André-Benoit och Mine Temoin. Cévennes nationalpark och Cévennes Tourisme - Bureau de Vézénobres ligger också mindre än en mil härifrån.

   Campanile Alès Centre - Cévennes 659 kr
   Campanile Alès Centre - Cévennes

   Campanile Alès Centre - Cévennes

   Place Des Martyrs De La Resistance, Ales, Gard
     
    3.0 av 5.0 Stjärnor

    Detta hotell i Centre Ville d'Alès ligger 0,6 km från Cathédrale Saint-Jean-Baptiste d'Alès och 3,8 km från Cévennes nationalpark. Musée-bibliothèque Pierre-André-Benoit och Mine Temoin ligger också 2 km härifrån. Alès en Cevennes station ligger på 6 minuters gångavstånd.

    Premiere Classe Ales Hämta priser
    Premiere Classe Ales

    Premiere Classe Ales

    Chemin Des Sports, Ales, Gard
      
     1.0 av 5.0 Stjärnor

     Detta hotell i Ales ligger mindre än 5 km från Cathédrale Saint-Jean-Baptiste d'Alès, Musée-bibliothèque Pierre-André-Benoit och Mine Temoin. Cévennes nationalpark och Cévennes Tourisme - Bureau de Vézénobres ligger dessutom mindre än en mil härifrån.

     Karta

     Hitta hotell i Ales


     Du tänker alltså resa till Ales? Om du vill ha ett boende som ligger nära sevärdheterna, kan du ange dina semesterdatum och använda filtren bredvid sökresultaten för att bo nära områdets höjdpunkter. Du kan välja bland 7 hotell och andra boendealternativ i Ales.


     Topphotell och andra boendealternativ i Ales


     Det är busenkelt att hitta någonstans att bo i Ales med MrJet, det är bara att söka efter hotell som erbjuder höghastighetsinternet, en pool eller gratis flygtransfer till exempel. Använd gärna filtren för att begränsa hotellsökningen och få bekvämligheter som är viktiga för dig, såsom pentry på rummet eller luftkonditionering.


     Dessa hotell i Ales är populära hos resenärerna, som brukar gilla deras pool:

     • Hôtel L'ESCALE d'Alès
     • La Draille

     Utforska Ales


     I Ales finns det mycket att se och göra. Populära sevärdheter i Ales med omnejd:

     • Cathédrale Saint-Jean-Baptiste d'Alès
     • Musée-bibliothèque Pierre-André-Benoit
     • Mine Temoin
     • Cévennes Tourisme - Bureau de Vézénobres
     • Trabucs grottor
     • La Bambouseraie de Prafrance
     • Musée du Desert

     När du planerar resan till Ales kan du använda MrJet för att boka ett bra flyg till flygplatsen i Nimes (FNI-Garons). Du kan välja antal mellanlandningar, flygbolag och avresetid i sökningen för att hitta något som passar bra för dig.


     När passar det bäst att utforska Ales?


     Om du funderar på när det är bäst att åka till Ales, kan denna info om vädret vara till hjälp under reseplaneringen. De varmaste månaderna i Ales brukar vara juli och augusti, och de kallaste januari och februari. De regnigaste månaderna är oktober och november, medan de torraste är mars och februari.


     Här kommer en prognos över hur mycket regn och vilka temperaturer du kan förvänta dig:

     • Medeltemperaturerna mellan januari och mars ligger på 16°C under dagen och 2°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden är 3 millimeter under denna period.
     • Om du reser hit mellan april och juni, ligger medeltemperaturerna på 29°C under dagen och 7°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden ligger på 6 millimeter.
     • Medeltemperaturerna under juli till september är 31°C under dagen och 12°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 5 millimeter.
     • Mellan oktober och december ligger medeltemperaturerna på 23°C under dagen och 3°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 8 millimeter.
     • Snittet för den årliga nederbörden i Ales ligger på 22 millimeter.

     Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma