Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
Ikväll
Till helgen
6 mars - 8 mars
Nästa helg
13 mars - 15 mars

Alcoy hotell

Voda Krasna Resort & Restaurant 951 kr
Voda Krasna Resort & Restaurant

Voda Krasna Resort & Restaurant

Daanglungsod, Alcoy
   
  3.5 av 5.0 Stjärnor

  Denna resort vid stranden i Alcoy ligger 0,2 km från Tingkos strand och mindre än en mil från Eli Rock och San Patrocinio de Maria-kyrkan. San Roque-kapellet och Dalaguetekyrkan ligger också mindre än 15 km härifrån.

  Meili Beach Resort 323 kr
  Meili Beach Resort

  Meili Beach Resort

  Lower Poblacion, Alcoy, Cebu
    
   2.5 av 5.0 Stjärnor

   Denna resort vid stranden i Alcoy ligger 3,5 km från Tingkos strand och mindre än en mil från San Roque-kapellet och Dalaguetekyrkan. Eli Rock och San Patrocinio de Maria-kyrkan ligger också mindre än 15 km härifrån.

   Mangrove ECO Resort Hämta priser
   Mangrove ECO Resort

   Mangrove ECO Resort

   Natalio Bacalso Avenue, Barangay Pasol, Alcoy, Cebu
     
    3.0 av 5.0 Stjärnor

    Detta hotell i Alcoy ligger 20,9 km från Kawasan Falls (vattenfall) och mindre än fem mil från Stranden på Sumilon Island och Binalayan Falls .

    Larville Pool Garden Resort & Restaurant Hämta priser
    Larville Pool Garden Resort & Restaurant

    Larville Pool Garden Resort & Restaurant

    Natalio Bacalso Avenue, Pugalo, Alcoy, Cebu
      
     3.0 av 5.0 Stjärnor

     Detta hotell vid stranden i Alcoy ligger 2,5 km från San Roque-kapellet och mindre än en mil från Tingkos strand och Dalaguetekyrkan. Dalaguetestranden och Eli Rock ligger också mindre än 15 km härifrån.

     Karta

     Hitta hotell i Alcoy


     Du tänker alltså ta en semester i Alcoy? Om du vill ha ett boende som ligger nära sevärdheterna, kan du ange dina semesterdatum och använda filtren bredvid dina sökresultat för att hitta något nära områdets höjdpunkter. Du kan välja bland 8 hotell och andra sorters boenden i Alcoy.


     Topphotell och andra boendealternativ i Alcoy


     Det är busenkelt att hitta någonstans att bo i Alcoy med MrJet, du kan söka efter hotell som erbjuder höghastighetsinternet, en pool eller gratis flygtransfer till exempel. Använd gärna filtren för att begränsa hotellsökningen och få bekvämligheter som är viktiga för dig, såsom luftkonditionering eller pentry på rummet.


     Dessa hotell i Alcoy får bra betyg av gästerna, som brukar gilla deras pool:

     • Meili Beach Resort
     • El Paradiso Resort
     • King Arthur's Place

     Resenärer som bor på detta hotell i Alcoy brukar gilla fitnesscentret:

     • Parrot Paradise Resort

     Utforska Alcoy


     Det avslappnade Alcoy är känt för sina restauranger. Populära sevärdheter i Alcoy med omnejd:

     • Tingko Beach
     • San Roque-kapellet
     • Eli Rock
     • San Patrocinio de Maria-kyrkan
     • Dalaguetekyrkan
     • Kawasan Falls
     • Osmena Peak

     När du planerar resan till Alcoy kan du använda MrJet för att hitta ett bra flyg till flygplatsen i Tagbilaran (TAG). Du kan välja antal mellanlandningar, flygbolag och avresetid i sökningen för att hitta något som passar bra för dig.


     När passar det bäst att utforska Alcoy?


     Om du funderar på när det är bäst att åka till Alcoy, kan denna info om vädret vara till hjälp under reseplaneringen. De varmaste månaderna i Alcoy brukar vara maj och april, och de kallaste januari och februari. De regnigaste månaderna är september och juli, medan de torraste är mars och april.


     Här kommer en prognos över hur mycket regn och vilka temperaturer du kan förvänta dig:

     • Medeltemperaturerna mellan januari och mars ligger på 32°C under dagen och 24°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden är 9 millimeter under denna period.
     • Om du reser hit mellan april och juni, ligger medeltemperaturerna på 33°C under dagen och 25°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden ligger på 11 millimeter.
     • Medeltemperaturerna under juli till september är 32°C under dagen och 25°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 17 millimeter.
     • Mellan oktober och december ligger medeltemperaturerna på 31°C under dagen och 24°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 13 millimeter.
     • Snittet för den årliga nederbörden i Alcoy ligger på 50 millimeter.

     Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma