Billiga hotell i Akhaltsikhe - 20 att välja från

Hotell

Kolla hotellpriser i Akhaltsikhe

Akhaltsikhe hotell

Hittar du inte det du letar efter?
Se alla tillgängliga boenden i Akhaltsikhe
Visa alla boenden
Lägsta pris per natt som vi hittade under de senaste 24 timmarna, baserat på 1 natt för 2 vuxna. Priser och tillgänglighet kan komma att ändras. Ytterligare villkor kan gälla.

Hitta hotell i Akhaltsikhe

Du funderar alltså på att åka till Akhaltsikhe? Om du vill hitta ett boende som ligger nära sevärdheterna, kan du ange dina semesterdatum och använda filtren bredvid dina sökresultat för att bo nära områdets höjdpunkter. Du kan välja bland 8 hotell och andra sorters boenden i Akhaltsikhe.

Topphotell och andra boendealternativ i Akhaltsikhe

Du kan enkelt hitta någonstans att bo i Akhaltsikhe med MrJet, du kan söka efter hotell som erbjuder höghastighetsinternet, en pool eller gratis flygtransfer till exempel. Du kan använda filtren för att begränsa hotellsökningen och få bekvämligheter som är viktiga för dig, såsom luftkonditionering eller pentry på rummet.

Gästerna uppskattar dessa hotell i Akhaltsikhe, och framför allt deras gratis frukost:

  • Gino Wellness Rabath Hotel and Spa
  • Hotel Tiflis

Utforska Akhaltsikhe

I Akhaltsikhe finns det mycket att se och göra. Populära sevärdheter i Akhaltsikhe med omnejd:

  • FC Meskheti Stadium
  • Akhaltsikhe Park
  • Rabatis slott

När passar det bäst att utforska Akhaltsikhe?

Om du funderar på när det är bäst att åka till Akhaltsikhe, kan denna info om vädret vara till hjälp under reseplaneringen. De varmaste månaderna i Akhaltsikhe brukar vara augusti och juli, och de kallaste januari och februari. De regnigaste månaderna är maj och juni, medan de torraste är januari och april.

Här kommer en översikt över hur mycket regn och vilka temperaturer du kan förvänta dig:

  • Medeltemperaturerna mellan januari och mars ligger på 15°C under dagen och 4°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden är 5 millimeter under denna period.
  • Om du reser hit mellan april och juni, ligger medeltemperaturerna på 26°C under dagen och 8°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden ligger på 12 millimeter.
  • Medeltemperaturerna under juli till september är 28°C under dagen och 14°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 12 millimeter.
  • Mellan oktober och december ligger medeltemperaturerna på 23°C under dagen och 5°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 7 millimeter.
  • Den genomsnittliga nederbörden under året i Akhaltsikhe ligger på 36 millimeter.