Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
På grund av reseråden i samband med coronaviruset (covid-19) kan vissa destinationer vara otillgängliga under vissa datum. Läs mer.
Ikväll
Till helgen
30 okt. - 1 nov.
Nästa helg
6 nov. - 8 nov.

Ain al-Sabah hotell

Thabraca Thalasso & Diving 582 kr
Thabraca Thalasso & Diving

Thabraca Thalasso & Diving

BP 204 Route Touristique, Ain al-Sabah
   
  4.0 av 5.0 Stjärnor

  Denna resort vid stranden ligger bredvid en golfbana i Ain al-Sabah, mindre än tio kilometer från Port de Plaisance Marina Tabarka, Tarbarkas hamn och Fort Tabarka. Mindre än två mil härifrån hittar du dessutom Berkoukech strand och Zwaraa strand.

  La Cigale Tabarka Hôtel - Thalasso & Spa -Golf Hämta priser
  La Cigale Tabarka Hôtel - Thalasso & Spa -Golf

  La Cigale Tabarka Hôtel - Thalasso & Spa -Golf

  Zone Touristique El Morjene, Tabarka
    
   5.0 av 5.0 Stjärnor

   Denna resort vid stranden i Tabarka ligger tio minuters promenad från Port de Plaisance Marina Tabarka och Tabarka Beach. Tarbarkas hamn och Fort Tabarka ligger också 2 km härifrån.

   Itropika Hôtel 463 kr
   Itropika Hôtel

   Itropika Hôtel

   Zone Touristique, Tabarka
     
    4.0 av 5.0 Stjärnor

    Detta hotell vid stranden ståtar med ett läge centralt i Tabarka, tio minuters promenad från Tabarka Beach och Port de Plaisance Marina Tabarka. Tarbarkas hamn och Fort Tabarka ligger endast 3 km härifrån.

    El Mouradi Hammam Bourguiba 534 kr
    El Mouradi Hammam Bourguiba

    El Mouradi Hammam Bourguiba

    Hammam Bourguiba, Ain Draham
      
     3.0 av 5.0 Stjärnor

     Detta hotell med spa i bergen ligger mindre än fyra mil från Port de Plaisance Marina Tabarka, Tabarka Beach och Tarbarkas hamn. Fort Tabarka och Bulla Regia-ruinerna ligger också mindre än fem mil härifrån.

     Karta

     Använd MrJet om du vill hitta rätt hotell i Ain al-Sabah

     Om du bestämt att Ain al-Sabah är nästa resmål är det dags att klura på vilket slags boende som kan passa dig. Med MrJet går beslutsprocessen lite snabbare. Våra sökverktyg gör det lätt att leta upp hotell i Ain al-Sabah på bara några sekunder, och alternativen är bekvämt sammanställda i en lista. Ett annat sätt att söka är genom att kika på hotellen som markerats på en detaljerad karta. Det är rätt metod om du vill se till att ha nära till stadens spännande attraktioner. På tal om det, du kan filtrera din sökning för att hitta hotell i närheten av destinationens viktigaste landmärken. Det passar dem som redan har ett hum om vad de vill ha nära till under semestern. Med hjälp av hotellbeskrivningarna får du sedan överblick över hotellrum och bekvämligheter, så att du kan välja ett boende som antingen är lyxigt, helt krusidullfritt, eller någonstans mitt emellan.

     Planera resan till ditt hotell i Ain al-Sabah

     MrJet hjälper inte bara till att hitta rätt hotell i Ain al-Sabah, vi assisterar även när du planerar resan dit. Det spelar ingen roll vilken stad du reser från när du bokar flyg till Ain al-Sabah. Ange det flygbolag och den rutt som passar dina önskemål och din budget. Välj sedan resedatum, så gör vi resten. Du som snabbt vill åka från flygplatsen till hotellet kan se till att en bil väntar på dig vid ankomst. Varför inte undersöka om det finns något lämpligt erbjudande på hyrbilar? Det går inte att nog understryka hur mycket smidigare semestern blir när du inte måste anpassa dig efter kollektivtrafiken. Det finns fantastiska sevärdheter bortom stadens gränser, vare sig vill vill besöka små byar eller susa fram på landsbygden.

     Saker att göra nära ditt hotell i Ain al-Sabah

     Väl framme i Ain al-Sabah väntar mängder av aktiviteter och med MrJet kan du skräddarsy resplanen. Det är bara att prova vårt verktyg för att hitta aktiviteter, så ser du snabbt vad det finns för populära landmärken och attraktioner vid ditt hotell i Ain al-Sabah. Med hjälp av den här användarvänliga tjänsten kommer din vistelse i Ain al-Sabah att bli oförglömlig. Det är sant vare sig du vill koppla av, hitta barnvänliga saker att göra, eller åka på sightseeing bland alla sevärdheter.


     Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma