Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
På grund av reseråden i samband med coronaviruset (covid-19) kan vissa destinationer vara otillgängliga under vissa datum. Läs mer.
Ikväll
Nästa helg
30 okt. - 1 nov.

Água Limpa hotell

Hotel Morada do Sol Hämta priser
Hotel Morada do Sol

Hotel Morada do Sol

Avenida Orozimbo Correa Neto, 400, Vila Olegário Pinto, Caldas Novas, GO
   
  3.5 av 5.0 Stjärnor

  Detta familjevänliga hotell i Caldas Novas ligger nära flygplatsen, en kvarts promenad från diRoma AcquaPark och Clube Privé. O Serviço Social do Comércio (SESC) och Liberty Square ligger dessutom 2 km härifrån.

  Rio Quente Resorts - Hotel Pousada 2 117 kr
  Rio Quente Resorts - Hotel Pousada

  Rio Quente Resorts - Hotel Pousada

  Rua Particular, S/N - Complexo Turístic, Rio Quente, GO
    
   3.5 av 5.0 Stjärnor

   Denna familjevänliga resort i Rio Quente ligger 2,7 km från Parque Estadual Serra de Caldas och mindre än en mil från Hot Park och Parque das Fontes (vattenland). Japanska trädgården och Santuário de Nossa Senhora da Salette ligger också mindre än 25 km härifrån.

   Rio Quente Resorts - Hotel Giardino 1 076 kr
   Rio Quente Resorts - Hotel Giardino

   Rio Quente Resorts - Hotel Giardino

   Rua Particular, S/N - Complexo Turístic, Rio Quente, Goiás
     
    3.5 av 5.0 Stjärnor

    Detta familjevänliga hotell i Rio Quente ligger 2,7 km från Parque Estadual Serra de Caldas och mindre än en mil från Hot Park och Parque das Fontes (vattenland). Japanska trädgården och Santuário de Nossa Senhora da Salette ligger också mindre än 25 km härifrån.

    Pousada do Ipê Hämta priser
    Pousada do Ipê

    Pousada do Ipê

    Av. Joao de Araujo, Quadra Total Lote 1, Caldas Novas, GO
      
     3.0 av 5.0 Stjärnor

     Detta familjevänliga hotell i Caldas Novas ligger i Termal, en kvarts promenad från Clube Privé och O Serviço Social do Comércio (SESC). DiRoma AcquaPark ligger 2,1 km härifrån.

     Karta

     Använd MrJet om du vill hitta rätt hotell i Água Limpa

     Om du bestämt att Água Limpa är nästa resmål är det dags att klura på vilket slags boende som kan passa dig. Med MrJet går beslutsprocessen lite snabbare. Våra sökverktyg gör det lätt att leta upp hotell i Água Limpa på bara några sekunder, och alternativen är bekvämt sammanställda i en lista. Ett annat sätt att söka är genom att kika på hotellen som markerats på en detaljerad karta. Det är rätt metod om du vill se till att ha nära till stadens spännande attraktioner. På tal om det, du kan filtrera din sökning för att hitta hotell i närheten av destinationens viktigaste landmärken. Det passar dem som redan har ett hum om vad de vill ha nära till under semestern. Med hjälp av hotellbeskrivningarna får du sedan överblick över hotellrum och bekvämligheter, så att du kan välja ett boende som antingen är lyxigt, helt krusidullfritt, eller någonstans mitt emellan.

     Planera resan till ditt hotell i Água Limpa

     MrJet hjälper inte bara till att hitta rätt hotell i Água Limpa, vi assisterar även när du planerar resan dit. Det spelar ingen roll vilken stad du reser från när du bokar flyg till Água Limpa. Ange det flygbolag och den rutt som passar dina önskemål och din budget. Välj sedan resedatum, så gör vi resten. Du som snabbt vill åka från flygplatsen till hotellet kan se till att en bil väntar på dig vid ankomst. Varför inte undersöka om det finns något lämpligt erbjudande på hyrbilar? Det går inte att nog understryka hur mycket smidigare semestern blir när du inte måste anpassa dig efter kollektivtrafiken. Det finns fantastiska sevärdheter bortom stadens gränser, vare sig vill vill besöka små byar eller susa fram på landsbygden.

     Saker att göra nära ditt hotell i Água Limpa

     Väl framme i Água Limpa väntar mängder av aktiviteter och med MrJet kan du skräddarsy resplanen. Det är bara att prova vårt verktyg för att hitta aktiviteter, så ser du snabbt vad det finns för populära landmärken och attraktioner vid ditt hotell i Água Limpa. Med hjälp av den här användarvänliga tjänsten kommer din vistelse i Água Limpa att bli oförglömlig. Det är sant vare sig du vill koppla av, hitta barnvänliga saker att göra, eller åka på sightseeing bland alla sevärdheter.


     Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma