Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
På grund av reseråden i samband med coronaviruset (covid-19) kan vissa destinationer vara otillgängliga under vissa datum. Läs mer.
Ikväll
Till helgen
10 apr. - 12 apr.
Nästa helg
17 apr. - 19 apr.

Agarak hotell

Meghri Inn Hämta priser
Meghri Inn

Meghri Inn

41 Zoravar Andranik Street, Meghri
   
  2.5 av 5.0 Stjärnor

  Detta pensionat ligger i Meghri.

  Karta

  När passar det bäst att utforska Agarak?


  Om du undrar när det är bäst att resa till Agarak, kan denna info om vädret vara till hjälp under reseplaneringen. De varmaste månaderna i Agarak brukar vara juli och augusti, och de kallaste januari och februari. De regnigaste månaderna är juni och maj, medan de torraste är januari och december.


  Här kommer en översikt över hur mycket regn och vilka temperaturer du kan förvänta dig:

  • Medeltemperaturerna mellan januari och mars ligger på 16°C under dagen och -8°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden är 4 millimeter under denna period.
  • Om du reser hit mellan april och juni, ligger medeltemperaturerna på 33°C under dagen och 4°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden ligger på 12 millimeter.
  • Medeltemperaturerna under juli till september är 34°C under dagen och 9°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 9 millimeter.
  • Mellan oktober och december ligger medeltemperaturerna på 25°C under dagen och -5°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 5 millimeter.
  • Den genomsnittliga nederbörden under året i Agarak ligger på 30 millimeter.

  Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma