Reserestriktioner kan gälla för Norge, som till exempel självisolering, på grund av covid-19.

Billiga hotell i Åfjord kommune - 17 att välja från

Hotell från 1 226 kr

Kolla hotellpriser i Åfjord kommune

Åfjord kommune hotell

Hittar du inte det du letar efter?
Se alla tillgängliga boenden i Åfjord kommune
Visa alla boenden
Lägsta pris per natt som vi hittade under de senaste 24 timmarna, baserat på 1 natt för 2 vuxna. Priser och tillgänglighet kan komma att ändras. Ytterligare villkor kan gälla.

När passar det bäst att utforska Åfjords kommun?

Om du försöker komma fram till när det är bäst att besöka Åfjords kommun, kan denna info om vädret vara till hjälp under planeringen av resan. De varmaste månaderna i Åfjords kommun brukar vara juli och augusti, och de kallaste januari och februari. De regnigaste månaderna är oktober och januari, medan de torraste är maj och juni.

Här kommer en prognos över hur mycket regn och vilka temperaturer du kan förvänta dig:

  • Medeltemperaturerna mellan januari och mars ligger på 6°C under dagen och -5°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden är 9 millimeter under denna period.
  • Om du reser hit mellan april och juni, ligger medeltemperaturerna på 18°C under dagen och 0°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden ligger på 6 millimeter.
  • Medeltemperaturerna under juli till september är 19°C under dagen och 6°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 9 millimeter.
  • Mellan oktober och december ligger medeltemperaturerna på 11°C under dagen och -4°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 9 millimeter.
  • Snittet för den årliga nederbörden i Åfjords kommun är 33 millimeter.