Början av huvudsektionen

Sök bland fler än en miljon flyg, hotell, paket och ännu mer

De flesta hotellbokningar kan ändras eller avbokas utan avgift från MrJet


Semesterbostäder i Hilo

Se alla semesterboenden i Hilo

Uppskattat pris för 1 natt och 2 vuxna

Pagoda Hilo Bay Hotel

Pagoda Hilo Bay Hotel

121 Banyan Drive, Hilo, HI
  2.0 av 5.0
   
   

  Detta hotell i Hilo ligger nära Hamakua Heritage Corridor och Hamakua Coast. University of Hawaii at Hilo ligger 4,7 km härifrån.

  Pagoda Hilo Bay Hotel846 kr

  27 mars - 28 mars

  Pagoda Hilo Bay Hotel846 kr
  Hilltop Legacy Vacation Rental

  Hilltop Legacy Vacation Rental

  57 Hina St., Hilo, HI
   2.5 av 5.0
    
    

   Hilltop Legacy Vacation Rental är en semesterbostad med utmärkt läge nära flygplatsen, mindre än 2 km från Lyman Museum, Hamakua Coast och Rainbow Falls. University ...

   Hilltop Legacy Vacation Rental771 kr

   28 feb. - 29 feb.

   Hilltop Legacy Vacation Rental771 kr
   Hilo Vacation Rental

   Hilo Vacation Rental

   15 Aipuni St, Hilo, HI
    3.0 av 5.0
     
     

    Denna semesterbostad i bergen ligger mindre än 2 km från Ainako Park och Hamakua Coast. Rainbow Falls och University of Hawaii at Hilo ligger också 5 km ...

    Hilo Vacation Rental794 kr

    28 feb. - 29 feb.

    Hilo Vacation Rental794 kr
    Hilltop Vacation Rental

    Hilltop Vacation Rental

    57 Hina St, Hilo, HI
     3.0 av 5.0
      
      

     Hilltop Vacation Rental är en semesterbostad med utmärkt läge i bergen, mindre än 2 km från Lyman Museum, Hamakua Coast och Rainbow Falls. University of Hawaii ...

     Hilltop Vacation Rental933 kr

     28 feb. - 29 feb.

     Hilltop Vacation Rental933 kr
     Karta

     Semesterbostäder i Hilo

     När du ska resa iväg till Hilo kan du antingen välja det traditionella sättet och bo på hotell, eller prova ett nytt perspektiv genom att boka en egen semesterbostad i Hilo. Den stora prisskillnaden är tillräcklig anledning att välja det här alternativet. Du kommer att spara på varje övernattning om du bor i en egen bostad istället för på hotell. Men det finns många fördelar utöver att du sparar en ordentlig slant. 

     Känslan av att vara en ”ortsbo” istället för en bortkommen turist är ovärderlig. Från det ögonblick du kliver över tröskeln blir semesterbostaden i Hilo ditt hem långt hemifrån. Här kan du koppla av i vardagsrummet och laga till dina favoriträtter i köket, kanske med färskvaror från någon närliggande matmarknad.

     En annan fördel är det privatliv du kan unna dig när du hyr semesterbostad i Hilo. Vare sig du bokar en elegant lägenhet, fin villa eller mysig stuga slipper du vistas i något gigantiskt turisttempel som kryllar av andra gäster och hotellpersonal. Boendet är ditt eget och du kan njuta av semestern helt i din egen takt. Ät frukost vid köksbordet och planera den kommande dagen över en kaffekopp i vardagsrummet. Sedan kan du ge dig ut på sightseeing i några timmar innan du återvänder hem för en liten siesta på eftermiddagen.

     Det finns ett jättelikt utbud med bostäder att välja mellan. Med MrJet är det en barnlek att hitta rätt. Du kan söka efter moderna lägenheter med stilsäker inredning och förbereda dig på en romantisk resa - alternativt välja en stor villa där alla familjemedlemmar har möjlighet att koppla av i egna sovrum.

     För att göra det enklare att hitta rätt semesterbostad i Hilo är det bra att använda kartan. På så sätt hittar du både villor, stugor och lägenheter i närheten av viktiga landmärken och attraktioner. Du kan även välja om du vill vistas i händelsernas centrum eller bo i ett mer fridfullt område. Ange helt enkelt dina resedatum så kommer du att hitta färskpressade erbjudanden på semesterbostäder i Hilo.