Början av huvudsektionen

Sök bland fler än en miljon flyg, hotell, paket och ännu mer

De flesta hotellbokningar kan ändras eller avbokas utan avgift från MrJet


Semesterbostäder i Henderson

Se alla semesterboenden i Henderson

Uppskattat pris för 1 natt och 2 vuxna

Residence Inn by Marriott Las Vegas South/Henderson

Residence Inn by Marriott Las Vegas South/Henderson

3225 SAINT ROSE PARKWAY, Henderson, NV
  3.0 av 5.0
   
   

  Detta lägenhetshotell i Seven Hills ligger 1,6 km från St. Rose Dominican Hospital och mindre än en mil från Southern Highlands Golf Club och Sunset Park. University ...

  Residence Inn by Marriott Las Vegas South/Henderson 1 315 kr

  1 mars - 2 mars

  Residence Inn by Marriott Las Vegas South/Henderson 1 315 kr
  Nevada Elegance Newly Upgraded, 20 min From Strip!

  Nevada Elegance Newly Upgraded, 20 min From Strip!

  96 Wagon Box Road, Henderson, NV
    
    

   Denna stuga i McCullough Hills ligger mindre än 15 km från Sam Boyd Stadium, Boulder Strip och St. Rose Dominican Hospital. Town Square Las Vegas och Skylten ...

   Karta

   Semesterbostäder i Henderson

   När du ska resa iväg till Henderson kan du antingen välja det traditionella sättet och bo på hotell, eller prova ett nytt perspektiv genom att boka en egen semesterbostad i Henderson. Den stora prisskillnaden är tillräcklig anledning att välja det här alternativet. Du kommer att spara på varje övernattning om du bor i en egen bostad istället för på hotell. Men det finns många fördelar utöver att du sparar en ordentlig slant. 

   Känslan av att vara en ”ortsbo” istället för en bortkommen turist är ovärderlig. Från det ögonblick du kliver över tröskeln blir semesterbostaden i Henderson ditt hem långt hemifrån. Här kan du koppla av i vardagsrummet och laga till dina favoriträtter i köket, kanske med färskvaror från någon närliggande matmarknad.

   En annan fördel är det privatliv du kan unna dig när du hyr semesterbostad i Henderson. Vare sig du bokar en elegant lägenhet, fin villa eller mysig stuga slipper du vistas i något gigantiskt turisttempel som kryllar av andra gäster och hotellpersonal. Boendet är ditt eget och du kan njuta av semestern helt i din egen takt. Ät frukost vid köksbordet och planera den kommande dagen över en kaffekopp i vardagsrummet. Sedan kan du ge dig ut på sightseeing i några timmar innan du återvänder hem för en liten siesta på eftermiddagen.

   Det finns ett jättelikt utbud med bostäder att välja mellan. Med MrJet är det en barnlek att hitta rätt. Du kan söka efter moderna lägenheter med stilsäker inredning och förbereda dig på en romantisk resa - alternativt välja en stor villa där alla familjemedlemmar har möjlighet att koppla av i egna sovrum.

   För att göra det enklare att hitta rätt semesterbostad i Henderson är det bra att använda kartan. På så sätt hittar du både villor, stugor och lägenheter i närheten av viktiga landmärken och attraktioner. Du kan även välja om du vill vistas i händelsernas centrum eller bo i ett mer fridfullt område. Ange helt enkelt dina resedatum så kommer du att hitta färskpressade erbjudanden på semesterbostäder i Henderson.