Unikt boende

Kolla hotellpriser i Haparanda

Featured Gårdar in Haparanda

Hittar du inte det du letar efter?
Se alla tillgängliga boenden i Haparanda
Visa alla boenden
Lägsta pris per natt som vi hittade under de senaste 24 timmarna, baserat på 1 natt för 2 vuxna. Priser och tillgänglighet kan komma att ändras. Ytterligare villkor kan gälla.

Boka Gårdar i Haparanda med MrJet

Har du någonsin velat bo på en ombyggd herrgård och uppleva hur livet var för länge sedan? Många Gårdar i Haparanda är historiska byggnader som för hundratals år sedan var hem åt aristokratin. Många av dessa boenden har bibehållit sina traditionella designinslag med persiska mattor, gamla oljemålningar och spiselkransar täckta med antika föremål. Det betyder dock inte att du behöver gå miste om den senaste teknologin och moderna bekvämligheter när du bor på Gårdar i Haparanda. Rummen har ofta utrustats med allt man kan förvänta sig av ett lyxigt boende, som wi-fi, badrockar och badrumsartiklar från designermärken.

Gårdar i Haparanda skapar en lugn och skön semester

En resa ut på landet kan vara en välförtjänt paus från det hektiska stadslivet, och Gårdar i Haparanda är perfekta för alla som vill fly undan vardagens jäkt och stress ett par dagar. De flesta Gårdar i Haparanda ligger långt bort från allt vad urban livsstil heter. Om du kan slita dig från ditt stora rum och dina lyxiga lakan kan du utforska närområdet och ta uppfriskande promenader på landsbygden i Haparanda.

Du behöver inte anstränga dig för att hitta ett fantastiskt mål mat när du bor på en gård. De flesta har utsökt, lokalproducerad mat på menyn. Rätterna tillagas ofta av professionella och högt ansedda kockar och serveras i vackert designade matsalar. Även om de flesta Gårdar erbjuder måltider hela dagen, från varm frukost till påkostat eftermiddagste, kan personalen tipsa om närliggande pubar och matställen i Haparanda, där du får chansen att prova på riktig, hemlagad mat.

Var du än väljer att spendera din semester i Haparanda kommer du garanterat bo i ett idylliskt område. Du kanske föredrar grandiosa möbler och långa korridorer där du nästan kan gå vilse, eller så kanske du vill bo på ett mindre och enklare boende med rum bara för dig, dina nära och kära och ett par andra gäster i en mysig, mer lågmäld miljö. Vad du än är ute efter kan du hitta gott om olika Gårdar i Haparanda på vår webbsida.

Låt MrJet hjälpa dig hitta Gårdar i Haparanda

Många gårdar erbjuder bekvämligheter som pooler och tennisbanor. Om du och din familj vill hålla er aktiva under er vistelse kan du välja de bekvämligheter du vill att boendet ska ha och låta MrJet hitta de alternativ som finns tillgängliga under dina resedatum. Du kan också använda vår karta för att se exakt var alla Gårdar i Haparanda ligger och välja ett boende som ligger nära de sevärdheter som du helst vill besöka. Om du väljer den perfekta gården i Haparanda kommer du garanterat inte bli besviken.