Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
På grund av reseråden i samband med coronaviruset (covid-19) kan vissa destinationer vara otillgängliga under vissa datum. Läs mer.

Billiga flyg till Teneriffa

Den soliga ön Teneriffa har något att erbjuda för alla. Ön har ett stort utbud av vattensporter, ett livligt nattliv och lyxiga golfbanor, och du kan även utforska vitkalkade byar, vingårdar och en oförstörd landsbygd. Om du är ute efter en sol- och badsemester med god mat och dans till de tidiga morgontimmarna, ska du besöka Playa de las Américas, Teneriffas främsta partystad. Här finner du vackra stränder, bra restauranger och en fest som pågår dygnet runt. Är du ute efter något mer avslappnande och lugnt kan du istället besöka La Gomera, som är Kanarieöarnas näst minsta ö. Ön är även Kanarieöarnas minst kända, så här har du en chans att komma undan massturismen.

Även för barnfamiljen finns det massor av aktiviteter på Teneriffa. Om ni vill ta en paus från bad och vattensporter kan ni till exempel besöka någon av djurparkerna Las Águilas Jungle Park eller Loro Parque. Om ni däremot inte kan få nog av vattnet kan ni besöka Siam Park, som är en av Europas största vattenparker. På Teneriffa finner man också ett flertal vulkaner, och den mest kända av dem är Teide. Här finns också ett härligt utbud av stränder med svart sand, som exempelvis Playa Jardín. Passa gärna på att besöka Kanarieöarnas huvudstad, Santa Cruz de Tenerife, där du bland annat hittar fantastisk shopping på Plaza de España.

Din resa till Teneriffa

Det lönar sig att vara ute i god tid, för de billigaste resorna till Teneriffa hittar du om du bokar en till två månader innan du ska resa. Du hittar gott om direktflyg från Sverige till Teneriffa, och de flesta går dessutom med lågprisflyg, så du behöver inte betala skjortan för resan.

Du anländer på antingen Tenerife Sur Airport i söder eller Tenerife Norte Airport, nära huvudstaden Santa Cruz i nordöst. Anländer du på Tenerife Sur Airport landar du på Teneriffas största internationella flygplats. Härifrån tar du dig enkelt till Santa Cruz med busslinje 111, och resan kostar cirka tio euro. Till Playa de las Américas kommer du med busslinje 450 för under fyra euro.

Tenerife Norte Airport är en mindre flygplats, men den ligger närmare huvudstaden. Flygplatsen ligger endast fem kilometer utanför huvudstaden, och resan dit tar inte mer än en halvtimme med bil eller taxi. Du kan också välja att ta bussen, och då tar buss 102 dig till huvudstaden för under tre euro.

Så missa inte chansen att besöka denna soliga ö som har någonting för alla. Soldyrkaren har ett stort urval av långa, vackra stränder, och för den sportiga finns flera golfbanor samt en uppsjö av vattensporter. Familjeresan blir komplett med besök på vattenparker, djurparker och de alltid så fascinerande vulkanerna. Nattugglan behöver inte heller ha en tråkig stund, eftersom Playa de las Américas alltid erbjuder klubbar och barer som håller öppet hela natten lång. Du kommer garanterat inte att bli besviken på denna charmerande ö.

Karta

Biljettpris, skatter och avgifter: Priserna hittades på MrJet.se och uppdateras dagligen. De inkluderar alla skatter och avgifter förutom bagageavgift.

Återbetalningar, ändringar, inställda flyg: För ändringar i resplanen, om sådana tillåts i priset, debiterar MrJet.se en serviceavgift på £10.00 / 45.00 Euro utöver eventuella tillkommande kostnader för nytt biljettpris och tillkommande skatter.

Övriga villkor: Tidtabeller, biljettpriser, och villkor kan ändras utan föregående meddelande. Antalet platser är begränsat och kanske inte tillgängliga på alla flyg, datum och destinationer. Priser återbetalas inte retroaktivt eller som ersättning för helt eller delvis outnyttjad biljett. Biljetter kan ej överlåtas eller återbetalas. Gällande biljettregler för vald resplan visas före bokning.