Billiga flyg till Sydkorea

Populära städer i Sydkorea

Billiga tur och retur flyg till Sydkorea

Priserna var tillgängliga under de sju senaste dagarna och börjar på 4 862 kr för enkelflyg och 2 469 kr för resor tur-och-retur, för den angivna perioden. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.

LOT-Polish Airlines
Lufthansa
Air France
Qatar Airways
Turkish Airlines
Lufthansa

Weekendresor

Avresa frånDestinationResdatumFlyg från*
HKGIncheonoktober 18 till oktober 242 469 kr
NRTIncheonoktober 25 till november 12 821 kr
PVGIncheonoktober 25 till november 102 840 kr
SHASeouloktober 25 till november 102 840 kr
PVGIncheonoktober 25 till november 102 840 kr
PVGPusannovember 13 till november 194 336 kr
PVGJejudecember 28 till december 314 533 kr
HKGSeouloktober 19 till oktober 256 183 kr
HKGPusannovember 3 till november 136 625 kr
NRTSeouloktober 17 till oktober 237 197 kr
FCOIncheonnovember 8 till november 158 116 kr
FCOIncheonnovember 8 till november 158 116 kr
HNDPusannovember 1 till november 511 315 kr
FCOSeoulnovember 8 till november 1512 864 kr
LAXIncheonnovember 14 till december 1413 265 kr
*Skatter och avgifter ingår i priserna

Såhär gör MrJet det enkelt att hitta perfekta flyg till Sydkorea

När du väl har bestämt dig för att resa till Sydkorea kan du ta hjälp av MrJet för att snabbt och enkelt välja ett flyg som passar bäst för din semesterperiod och din budget. Allt du behöver göra är att välja de datum du är ute efter så kommer MrJet att visa alla flygbolag och rutter som finns tillgängliga. Om du vill flyga med ett specifikt bolag och vill veta om de erbjuder flyg till KOR kan du använda olika sökalternativ för att hitta svaret snabbt. Du kan också filtrera din sökning på MrJet efter återbetalbara flyg och flyg med flera destinationer. På så sätt visas endast de alternativ som är relevanta för dig.

Detta borde du tänka på innan ditt flyg till Sydkorea

Det finns vissa gyllene regler man måste följa innan man bokar ett flyg till Sydkorea. För det första är det alltid bra att jämföra olika alternativ. Priser påverkas inte bara av säsong - du kommer märka att flygpriser höjs och sänks beroende på vilken veckodag du väljer att resa, och till och med vilken tid på dagen. Så om du kan vara flexibel med när ger dig iväg kan du spara pengar genom att undersöka på MrJet för att hitta billiga flyg till KOR. Du kan också spara tid och pengar genom att boka ditt hotell i Sydkorea samtidigt som ditt flyg, eftersom du då får upp till 15% rabatt på totalbeloppet genom MrJet. Om du behöver hjälp med att hitta boende kan MrJets hotellbeskrivningar, som ger dig all information du behöver, vara värda att ta en titt på.

Få ut det mesta av din resa till Sydkorea

Vad sägs om att kunna utforska Sydkorea i din egen takt med friheten att kunna åka precis var du vill? Då kan det vara värt att kika på våra hyrbilserbjudanden så att du kan bege dig till ditt fordon efter att ditt flyg till Sydkorea har landat. Med ditt nya åk kan du utforska området utan att behöva lära dig om komplicerade scheman och förvirrande lokaltrafik. Du kommer inte heller ha problem att hitta aktiviteter om du tar en titt på vårt verktyg för saker att göra där du kan skräddarsy din perfekta reseplan.


Erbjudanden på hyrbilar i Sydkorea

Biljettpris, skatter och avgifter: Priserna hittades på MrJet.se och uppdateras dagligen. De inkluderar alla skatter och avgifter förutom bagageavgift.

Återbetalningar, ändringar, inställda flyg: För ändringar i resplanen, om sådana tillåts i priset, debiterar MrJet.se en serviceavgift på £10.00 / 45.00 Euro utöver eventuella tillkommande kostnader för nytt biljettpris och tillkommande skatter.

Övriga villkor: Tidtabeller, biljettpriser, och villkor kan ändras utan föregående meddelande. Antalet platser är begränsat och kanske inte tillgängliga på alla flyg, datum och destinationer. Priser återbetalas inte retroaktivt eller som ersättning för helt eller delvis outnyttjad biljett. Biljetter kan ej överlåtas eller återbetalas. Gällande biljettregler för vald resplan visas före bokning.