Billiga flygbiljetter till Stillahavsstaterna

Tips för att hitta billiga flyg

❓ Hur mycket kostar det att flyga till Stillahavsstaterna?

✔️ Priset för resor tur-och-retur till Stillahavsstaterna varierar mellan 2 567 kr och 10 199 kr. Resenärer som bokar en enkelbiljett till Stillahavsstaterna kan hitta fantastiska flyg för så lite som . Tips för fyndjägare: Augusti är den bästa månaden att hitta ett billigt flyg till Stillahavsstaterna.

❓ Hur hittar jag det billigaste flyget till Stillahavsstaterna?

✔️ Flygpriserna till Stillahavsstaterna varierar stort, beroende på ett flertal olika faktorer. Det är lättare att hitta ett billigt flyg till Stillahavsstaterna om du är flexibel med datum för avgång och återresa, men dessutom kan valet av flygplats och flygbolag påverka biljettpriserna. För att hitta de bästa erbjudanden kan du försöka ändra sökkriterierna för att täcka alternativa datum och flygplatser. MrJet erbjuder stora rabatter, ett enormt utbud av flygbolag och en användarvänlig bokningsplattform, så det är enkelt för dig att hitta det perfekta flyget till Stillahavsstaterna, oavsett om du bokar en affärsresa, letar efter en spontan weekendresa eller planerar familjesemestern. Så vad säger du — fönster eller gång?

❓ Vilka är de bästa flygbolagen som flyger till Stillahavsstaterna?

✔️ Om du vill boka ett flyg till Stillahavsstaterna kan du hitta ett stort antal flygbolag att välja mellan, som till exempel Hawaiian Airlines, Delta, Sun Country Airlines, United, American Airlines, Alaska Airlines. MrJet gör det enkelt att jämföra flyg för att se vilket flygbolag som passar dig bäst, så att du kan få ut så mycket som möjligt för pengarna och kan koppla av under flygresan.

❓ Kan jag avboka mitt flyg till Stillahavsstaterna med MrJet?

✔️ Vi vet hur det är — livet kan vara oberäkneligt, planer kan ändras och du behöver flexibilitet. Om du behöver ändra eller avboka ditt flyg till Stillahavsstaterna kan du kontakta MrJet via kundtjänstportalen, där du dessutom hittar praktiska resetips, som täcker allt från flyg och hyrbilar till aktiviteter och hotell.

❓ Hur söker man efter ett flexibelt flyg till Stillahavsstaterna?

✔️ För att få ut så mycket som möjligt av MrJets flexibla flygalternativ kan du använda rullgardinsmenyn på flygsidan. Du hittar menyn genom att klicka på knappen "Avancerade alternativ". Härifrån kan du anpassa dina sökinställningar för att hitta det perfekta flyget för dig. När du har sökt efter ditt flyg kan du dessutom jämföra priser på närliggande datum genom att klicka på länken "Visa flexibla datum" ovanför sökresultaten.

❓ Vilka är de billigaste dagarna att boka ett flyg?

✔️ Det verkar vara bäst att boka flyg på fredag. Vi har märkt att biljetter som bokades på fredagar gav resenärer de bästa erbjudandena i genomsnitt 2020. Däremot verkar onsdag vara den värsta dagen att köpa flygbiljetter, då det var den dagen som visar det högsta snittpriset baserat på efterfrågan hos MrJet 2020.

❓ Vilka är de billigaste dagarna att flyga?

✔️ Vi analyserade efterfrågan efter flyg på MrJet 2020 och måndagar visade sig vara den billigaste dagen att flyga. Det är definitivt något du borde ha i åtanke när du bokar nästa resa! Helgen kan verka vara den mest logiska tiden att börja semester, men flygbiljetter var i genomsnitt dyrare för flyg som agvick på lördagar, så det kan vara värt att tänka på när du planerar nästa resa.

*Enligt efterfrågan efter flyg på ebookers.com från januari till december 2020. Besparingar kan variera beroende på vilka alternativ som har valts.

Flyg till Stillahavsstaterna

Du verkar söka efter ett billigt flyg till Stillahavsstaterna.

Perfekt, då har du verkligen hittat rätt. Vi på MrJet vill gärna se till att du på ett enkelt och lätt sätt kan hitta det bästa flyget till Stillahavsstaterna. Här hittar du inte bara flyg, utan även hotell och hyrbilar till bra priser och du kan även ta del av många fina rabatter och fantastiska specialerbjudanden. Låt oss hjälpa dig att hitta rätt flyg.

För att påbörja din sökning skriver du bara in Stillahavsstaterna i sökfältet, sen skriver du in det datum du tänkt åka och hur många passagerare ni är. När du fått ditt sökresultat så kan du välja att se dessa efter det som är av vikt för dig. Pris, antal stopp, flygbolag eller flygtid. Testa även funktionen flexibel sökning för att se avgångar tre dagar före och tre dagar efter ditt utsatta avresedatum, på detta vis kan du få en bra överblick av exempelvis vilka dagar det är billigare att flyga.

Du har även möjlighet att boka både hotell och hyrbil samtidigt. Du kan spara en rejäl slant på att boka din egen paketresa, du kan säkerligen hitta på något roligt för den slant du sparar in. Vi är även först i Europa med att erbjuda en mobilsajt för dig som ofta är i farten och vill kunna boka din resa på språng.

Vår sökfunktion är lätt att överskåda och enkel att använda, men om du känner dig osäker eller behöver fråga om något så finns vi till din tjänst via vår livechatt.

Boka din resa redan nu och hitta ett billigt flyg till Stillahavsstaterna.

Information om flyg till Stillahavsstaterna
Ankomstflygplats
Stillahavsstaterna

Weekendresor

Avresa frånDestinationResdatumFlyg från*
SFOKailua-Konaaugusti 17 till augusti 312 567 kr
SFOKahuluiaugusti 17 till augusti 312 571 kr
SFOHonoluluaugusti 17 till augusti 312 623 kr
SEALos Angelesaugusti 11 till augusti 132 682 kr
ORDSan Franciscoaugusti 17 till augusti 273 638 kr
ORDSeattlejuli 17 till juli 193 989 kr
JFKPortlandjuli 10 till juli 174 192 kr
JFKPortlandjuli 10 till juli 174 192 kr
JFKLos Angelesjuli 18 till juli 214 222 kr
JFKLos Angelesjuli 18 till juli 214 222 kr
SEAKailua-Konajuli 13 till augusti 24 324 kr
JFKSan Franciscojuli 20 till juli 264 369 kr
DFWSan Diegojuni 29 till juli 24 969 kr
SEAAnchoragejuli 13 till augusti 29 420 kr
EWRHonolulujuli 26 till augusti 1810 199 kr
*Skatter och avgifter ingår i priserna

Behöver du en hyrbil efter flygresan?

Biljettpris, skatter och avgifter: Priserna hittades på MrJet.se och uppdateras dagligen. De inkluderar alla skatter och avgifter förutom bagageavgift.

Återbetalningar, ändringar, inställda flyg: För ändringar i resplanen, om sådana tillåts i priset, debiterar MrJet.se en serviceavgift på £10.00 / 45.00 Euro utöver eventuella tillkommande kostnader för nytt biljettpris och tillkommande skatter.

Övriga villkor: Tidtabeller, biljettpriser, och villkor kan ändras utan föregående meddelande. Antalet platser är begränsat och kanske inte tillgängliga på alla flyg, datum och destinationer. Priser återbetalas inte retroaktivt eller som ersättning för helt eller delvis outnyttjad biljett. Biljetter kan ej överlåtas eller återbetalas. Gällande biljettregler för vald resplan visas före bokning.