Billiga flygbiljetter till Pristina

Tips för att hitta billiga flyg

❓ Hur mycket kostar det att flyga till Pristina?

✔️ Priset för resor tur-och-retur till Pristina varierar mellan och . Resenärer som bokar en enkelbiljett till Pristina kan hitta fantastiska flyg för så lite som . Tips för fyndjägare: är den bästa månaden att hitta ett billigt flyg till Pristina.

❓ Hur hittar jag det billigaste flyget till Pristina?

✔️ Flygpriserna till Pristina varierar stort, beroende på ett flertal olika faktorer. Det är lättare att hitta ett billigt flyg till Pristina om du är flexibel med datum för avgång och återresa, men dessutom kan valet av flygplats och flygbolag påverka biljettpriserna. För att hitta de bästa erbjudanden kan du försöka ändra sökkriterierna för att täcka alternativa datum och flygplatser. MrJet erbjuder stora rabatter, ett enormt utbud av flygbolag och en användarvänlig bokningsplattform, så det är enkelt för dig att hitta det perfekta flyget till Pristina, oavsett om du bokar en affärsresa, letar efter en spontan weekendresa eller planerar familjesemestern. Så vad säger du — fönster eller gång?

❓ Vilka är de bästa flygbolagen som flyger till Pristina?

✔️ Om du vill boka ett flyg till Pristina kan du hitta ett stort antal flygbolag att välja mellan, som till exempel . MrJet gör det enkelt att jämföra flyg för att se vilket flygbolag som passar dig bäst, så att du kan få ut så mycket som möjligt för pengarna och kan koppla av under flygresan.

❓ Kan jag avboka mitt flyg till Pristina med MrJet?

✔️ Vi vet hur det är — livet kan vara oberäkneligt, planer kan ändras och du behöver flexibilitet. Om du behöver ändra eller avboka ditt flyg till Pristina kan du kontakta MrJet via kundtjänstportalen, där du dessutom hittar praktiska resetips, som täcker allt från flyg och hyrbilar till aktiviteter och hotell.

❓ Hur söker man efter ett flexibelt flyg till Pristina?

✔️ För att få ut så mycket som möjligt av MrJets flexibla flygalternativ kan du använda rullgardinsmenyn på flygsidan. Du hittar menyn genom att klicka på knappen "Avancerade alternativ". Härifrån kan du anpassa dina sökinställningar för att hitta det perfekta flyget för dig. När du har sökt efter ditt flyg kan du dessutom jämföra priser på närliggande datum genom att klicka på länken "Visa flexibla datum" ovanför sökresultaten.

❓ Vilka är de billigaste dagarna att boka ett flyg?

✔️ Det verkar vara bäst att boka flyg på fredag. Vi har märkt att biljetter som bokades på fredagar gav resenärer de bästa erbjudandena i genomsnitt 2020. Däremot verkar onsdag vara den värsta dagen att köpa flygbiljetter, då det var den dagen som visar det högsta snittpriset baserat på efterfrågan hos MrJet 2020.

❓ Vilka är de billigaste dagarna att flyga?

✔️ Vi analyserade efterfrågan efter flyg på MrJet 2020 och måndagar visade sig vara den billigaste dagen att flyga. Det är definitivt något du borde ha i åtanke när du bokar nästa resa! Helgen kan verka vara den mest logiska tiden att börja semester, men flygbiljetter var i genomsnitt dyrare för flyg som agvick på lördagar, så det kan vara värt att tänka på när du planerar nästa resa.

*Enligt efterfrågan efter flyg på ebookers.com från januari till december 2020. Besparingar kan variera beroende på vilka alternativ som har valts.

Billiga flyg till Pristina

Har du funderat på att besöka Europas yngsta land, Kosovo? Då ska du passa på att flyga till Pristina. Pristinas historia har varit turbulent, både under antiken och på senare tid. Efter uppbrottet från Serbien restes ett monument i Pristina som hyllar stadens nyfunna frihet. Newborn-monumentet, som det kallas, har blivit en stor turistattraktion och är väl värt ett besök. Är du mer intresserad av stadens äldre historia kan du besöka den storslagna Moder Teresa-katedralen, klocktornet eller kanske sultanen Murad I:s gravkammare.

Om du föredrar shopping finns det ett flertal marknader där du kan fynda, samt ett par stora shoppingcenter såsom Albi, som både erbjuder vanliga butiker och en outletbutik. När magen börjar kurra efter en lång dag av sightseeing och shopping promenerar du bara ner till Nënë Tereza-boulevarden, som är fullproppad med restauranger som serverar mat från alla världens hörn. Om du gillar kaffe är detta staden för dig! Det finns ett kafé på nästan varje hörn, och för bara en euro får du en kopp gott varmt kaffe, vilket är mycket populärt bland Kosovos unga. Det finns många anledningar att flyga till Pristina, och det är lätt fixat från alla Sveriges största städer.

Så hittar du billiga resor till Pristina

Det går inga direktflyg från Sverige till Pristina, men med ett snabbt byte kan du ändå vara i huvudstaden på under sex timmar. Billigast är det i januari, februari och november, och om du bokar dina biljetter ungefär två månader före avfärd kan du spara mycket pengar.

Passa på att boka in ditt besök så att det sammanfaller med något av de många evenemang som anordnas i Pristina varje år. Staden står årligen värd för ett flertal jazzfestivaler, såsom Turkish Jazz Week i april och North City Jazz & Blues Festival i maj. Polip är en internationell litteraturfestival för dig som uppskattar en god bok, och för den lite sportigare anordnas flera maratonlopp varje år. För dig som gillar musik anordnas flera musikevenemang under året, som exempelvis den klassiska musikfestivalen DAM Festival.

Pristinas flygplats

Prishtina International Airport är Kosovos internationella flygplats, och den ligger nästan två mil utanför Pristina. Varje år tar flygplatsen emot omkring en och en halv miljon resenärer. Om du vill ta dig in till Pristina från flygplatsen har du ett par valmöjligheter, som till exempel taxi eller hyrbil. På flygplatsen finns en taxiservice som dygnet runt är redo att ta dig vart helst du vill åka.

Behöver du en hyrbil efter flygresan?

Biljettpris, skatter och avgifter: Priserna hittades på MrJet.se och uppdateras dagligen. De inkluderar alla skatter och avgifter förutom bagageavgift.

Återbetalningar, ändringar, inställda flyg: För ändringar i resplanen, om sådana tillåts i priset, debiterar MrJet.se en serviceavgift på £10.00 / 45.00 Euro utöver eventuella tillkommande kostnader för nytt biljettpris och tillkommande skatter.

Övriga villkor: Tidtabeller, biljettpriser, och villkor kan ändras utan föregående meddelande. Antalet platser är begränsat och kanske inte tillgängliga på alla flyg, datum och destinationer. Priser återbetalas inte retroaktivt eller som ersättning för helt eller delvis outnyttjad biljett. Biljetter kan ej överlåtas eller återbetalas. Gällande biljettregler för vald resplan visas före bokning.