Billiga flygbiljetter till Phoenix

Förslag på billiga flygresor till Phoenix

Priserna var tillgängliga under de sju senaste dagarna och börjar på 5 877 kr för enkelflyg och 2 506 kr för resor tur-och-retur, för den angivna perioden. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.

Tips för att hitta billiga flyg

❓ Hur mycket kostar det att flyga till Phoenix?

✔️ Priset för resor tur-och-retur till Phoenix varierar mellan 2 506 kr och 7 790 kr. Resenärer som bokar en enkelbiljett till Phoenix kan hitta fantastiska flyg för så lite som 5 877 kr. Tips för fyndjägare: Oktober är den bästa månaden att hitta ett billigt flyg till Phoenix.

❓ Hur hittar jag det billigaste flyget till Phoenix?

✔️ Flygpriserna till Phoenix varierar stort, beroende på ett flertal olika faktorer. Det är lättare att hitta ett billigt flyg till Phoenix om du är flexibel med datum för avgång och återresa, men dessutom kan valet av flygplats och flygbolag påverka biljettpriserna. För att hitta de bästa erbjudanden kan du försöka ändra sökkriterierna för att täcka alternativa datum och flygplatser. MrJet erbjuder stora rabatter, ett enormt utbud av flygbolag och en användarvänlig bokningsplattform, så det är enkelt för dig att hitta det perfekta flyget till Phoenix, oavsett om du bokar en affärsresa, letar efter en spontan weekendresa eller planerar familjesemestern. Så vad säger du — fönster eller gång?

❓ Vilka är de bästa flygbolagen som flyger till Phoenix?

✔️ Om du vill boka ett flyg till Phoenix kan du hitta ett stort antal flygbolag att välja mellan, som till exempel Iberia, American Airlines, United, Delta, KLM, Air France, Swiss International Air Lines, British Airways, Finnair, Icelandair. MrJet gör det enkelt att jämföra flyg för att se vilket flygbolag som passar dig bäst, så att du kan få ut så mycket som möjligt för pengarna och kan koppla av under flygresan.

❓ Kan jag avboka mitt flyg till Phoenix med MrJet?

✔️ Vi vet hur det är — livet kan vara oberäkneligt, planer kan ändras och du behöver flexibilitet. Om du behöver ändra eller avboka ditt flyg till Phoenix kan du kontakta MrJet via kundtjänstportalen, där du dessutom hittar praktiska resetips, som täcker allt från flyg och hyrbilar till aktiviteter och hotell.

❓ Hur söker man efter ett flexibelt flyg till Phoenix?

✔️ För att få ut så mycket som möjligt av MrJets flexibla flygalternativ kan du använda rullgardinsmenyn på flygsidan. Du hittar menyn genom att klicka på knappen "Avancerade alternativ". Härifrån kan du anpassa dina sökinställningar för att hitta det perfekta flyget för dig. När du har sökt efter ditt flyg kan du dessutom jämföra priser på närliggande datum genom att klicka på länken "Visa flexibla datum" ovanför sökresultaten.

❓ Vilka är de billigaste dagarna att boka ett flyg?

✔️ Det verkar vara bäst att boka flyg på fredag. Vi har märkt att biljetter som bokades på fredagar gav resenärer de bästa erbjudandena i genomsnitt 2020. Däremot verkar onsdag vara den värsta dagen att köpa flygbiljetter, då det var den dagen som visar det högsta snittpriset baserat på efterfrågan hos MrJet 2020.

❓ Vilka är de billigaste dagarna att flyga?

✔️ Vi analyserade efterfrågan efter flyg på MrJet 2020 och måndagar visade sig vara den billigaste dagen att flyga. Det är definitivt något du borde ha i åtanke när du bokar nästa resa! Helgen kan verka vara den mest logiska tiden att börja semester, men flygbiljetter var i genomsnitt dyrare för flyg som agvick på lördagar, så det kan vara värt att tänka på när du planerar nästa resa.

*Enligt efterfrågan efter flyg på ebookers.com från januari till december 2020. Besparingar kan variera beroende på vilka alternativ som har valts.

Flyg från Umeå till Phoenix

Flyga från Umeå

Du har många valmöjligheter när du bokar en resa från Umeå flygplats. Här finns över 20 destinationer att välja mellan, både inom Sverige och längre söderut i Europa. Att flyga från Umeå är det självklara valet, både för reguljär- och charterflygningar.

Ta sig till Umeå flygplats

Umeå flygplats ligger endast 4 km från Umeå city och det är snabbt och smidigt att ta sig dit. Både lång- och korttidsparkering finns i anslutning till terminalen. Du kan också ta dig till flygplatsen med flygbuss som går var 20:e minut under högtrafik. Resan tar endast åtta minuter från Umeå centrum!

Flyg från Umeå med mrjet.se

Boka enkelt din resa från Umeå flygplats till Phoenix. För en fullständig överblick av utbudet från Umeå flygplats, eller för att se de erbjudanden som finns just nu, besök mrjet.se där du även kan hyra bil och övernattning på bara några få klick!

Information om flyg till Phoenix
Ankomstflygplats
Sky Harbor Intl.
Pris tur-och-retur
2 502 kr

Weekendresor