Viktigt: På grund av covid-19 kan reserestriktioner ha införts för den här destinationen, så som specifika boenderestriktioner. Kontrollera hälsoinformation från nationella och lokala källor för destinationen innan du bokar.

Billiga flygbiljetter till Manchester

Förslag på billiga flygresor till Manchester

Priserna var tillgängliga under de sju senaste dagarna och börjar på 1 348 kr för enkelflyg och 1 929 kr för resor tur-och-retur, för den angivna perioden. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.

tis 20 juli
GOT
Göteborg
MAN
Manchester
1 348 kr
British Airways
tis 20 juli - mån 2 aug.
GOT
Göteborg
MAN
Manchester
1 929 kr
KLM
tis 1 juni
GOT
Göteborg
MAN
Manchester
2 022 kr
KLM
tis 20 juli - sön 1 aug.
GOT
Göteborg
MAN
Manchester
2 090 kr
KLM
fre 3 sep. - mån 6 sep.
GOT
Göteborg
LBA
Leeds
2 093 kr
KLM
tis 20 juli - ons 28 juli
GOT
Göteborg
MAN
Manchester
2 120 kr
Brussels Airlines
tis 20 juli - tis 27 juli
GOT
Göteborg
MAN
Manchester
2 186 kr
KLM
mån 19 juli - ons 28 juli
GOT
Göteborg
MAN
Manchester
2 221 kr
Brussels Airlines
tis 1 juni
GOT
Göteborg
MAN
Manchester
2 262 kr
KLM
fre 23 juli - ons 28 juli
GOT
Göteborg
MAN
Manchester
2 269 kr
Brussels Airlines
tis 1 juni
GOT
Göteborg
MAN
Manchester
2 575 kr
KLM
tis 1 juni
GOT
Göteborg
MAN
Manchester
2 914 kr
KLM
tis 1 juni
GOT
Göteborg
MAN
Manchester
3 397 kr
KLM
tis 1 juni
GOT
Göteborg
MAN
Manchester
8 666 kr
KLM

Tips för att hitta billiga flyg

❓ Hur mycket kostar det att flyga till Manchester?

✔️ Priset för resor tur-och-retur till Manchester varierar mellan 1 929 kr och 23 307 kr. Resenärer som bokar en enkelbiljett till Manchester kan hitta fantastiska flyg för så lite som 1 348 kr. Tips för fyndjägare: Juli är den bästa månaden att hitta ett billigt flyg till Manchester.

❓ Hur hittar jag det billigaste flyget till Manchester?

✔️ Flygpriserna till Manchester varierar stort, beroende på ett flertal olika faktorer. Det är lättare att hitta ett billigt flyg till Manchester om du är flexibel med datum för avgång och återresa, men dessutom kan valet av flygplats och flygbolag påverka biljettpriserna. För att hitta de bästa erbjudanden kan du försöka ändra sökkriterierna för att täcka alternativa datum och flygplatser. MrJet erbjuder stora rabatter, ett enormt utbud av flygbolag och en användarvänlig bokningsplattform, så det är enkelt för dig att hitta det perfekta flyget till Manchester, oavsett om du bokar en affärsresa, letar efter en spontan weekendresa eller planerar familjesemestern. Så vad säger du — fönster eller gång?

❓ Vilka är de bästa flygbolagen som flyger till Manchester?

✔️ Om du vill boka ett flyg till Manchester kan du hitta ett stort antal flygbolag att välja mellan, som till exempel British Airways, KLM, Brussels Airlines. MrJet gör det enkelt att jämföra flyg för att se vilket flygbolag som passar dig bäst, så att du kan få ut så mycket som möjligt för pengarna och kan koppla av under flygresan.

❓ Kan jag avboka mitt flyg till Manchester med MrJet?

✔️ Vi vet hur det är — livet kan vara oberäkneligt, planer kan ändras och du behöver flexibilitet. Om du behöver ändra eller avboka ditt flyg till Manchester kan du kontakta MrJet via kundtjänstportalen, där du dessutom hittar praktiska resetips, som täcker allt från flyg och hyrbilar till aktiviteter och hotell.

❓ Hur söker man efter ett flexibelt flyg till Manchester?

✔️ För att få ut så mycket som möjligt av MrJets flexibla flygalternativ kan du använda rullgardinsmenyn på flygsidan. Du hittar menyn genom att klicka på knappen "Avancerade alternativ". Härifrån kan du anpassa dina sökinställningar för att hitta det perfekta flyget för dig. När du har sökt efter ditt flyg kan du dessutom jämföra priser på närliggande datum genom att klicka på länken "Visa flexibla datum" ovanför sökresultaten.

❓ Vilka är de billigaste dagarna att boka ett flyg?

✔️ Det verkar vara bäst att boka flyg på fredag. Vi har märkt att biljetter som bokades på fredagar gav resenärer de bästa erbjudandena i genomsnitt 2020. Däremot verkar onsdag vara den värsta dagen att köpa flygbiljetter, då det var den dagen som visar det högsta snittpriset baserat på efterfrågan hos MrJet 2020.

❓ Vilka är de billigaste dagarna att flyga?

✔️ Vi analyserade efterfrågan efter flyg på MrJet 2020 och måndagar visade sig vara den billigaste dagen att flyga. Det är definitivt något du borde ha i åtanke när du bokar nästa resa! Helgen kan verka vara den mest logiska tiden att börja semester, men flygbiljetter var i genomsnitt dyrare för flyg som agvick på lördagar, så det kan vara värt att tänka på när du planerar nästa resa.

*Enligt efterfrågan efter flyg på ebookers.com från januari till december 2020. Besparingar kan variera beroende på vilka alternativ som har valts.

Flyg till Manchester

Manchester är en stad som bjuder på det mesta i upplevelseväg, vill du se på fotboll så tar du en tur till den legendariska arenan Old Trafford. Vill du shoppa så ska du bege dig till King Street och St Ann´s Square. Gillar du konst och kultur så besöker du Manchester Museum.

Här hos oss på MrJet hittar du enkelt ett flyg till Manchester, använd vår smarta sökfunktion och hitta billiga flyg, hotell och hyrbilar. Ta även del av våra specialerbjudanden.

Sök smart

För att få ut mesta möjliga av din resa kan vi på MrJet hjälpa dig med marknadens smartaste sökfunktion. Här kan du boka allt samtidigt och på det viset spara upp till 40% Flyg kan du söka efter pris, flygtider, flygbolag eller antal stop. Här finns över 250 flygbolag, 100 000 hotell och hyrbilsföretag världen över och många av dessa finns i Manchester.

Hotell och hyrbil

Spara en slant och boka hotell samtidigt, vi har många bra erbjudanden och rabatter. Du kan även använda vårt smarta sökfilter när du ska välja hotell, sök efter antal stjärnor, läge eller pris. Läs också vad tidigare gäster lämnat för betyg om det hotell du tänker boka.

Passa på att se dig omkring när du är i Manchester, hyr en bil och ta dig till lake District national park. Där kan du njuta av naturen i lugn och ro, eller gå efter vandringsleder.

Manchester är som sagt en stad med något för alla. Boka ditt flyg till Manchester redan idag och börja planera din semester.

Weekendresor

Avresa frånDestinationResdatumFlyg från*
PEKManchester22 maj - 30 maj23 307 kr
*Skatter och avgifter ingår i priserna

Behöver du en hyrbil efter flygresan?

mån 24 maj - tors 27 maj

Mini

Fiat 500, Toyota Iq eller liknande
  • 4 personer
  • Begränsad körsträcka
Fiat 500, Toyota Iq

613 kr

totalt
hittades för 1 dag sen
mån 24 maj - tors 27 maj

Ekonomi

Vw Polo eller liknande
  • 5 personer
  • Begränsad körsträcka
Vw Polo

641 kr

totalt
hittades för 1 dag sen
mån 24 maj - tors 27 maj

Kompakt

Vw Golf eller liknande
  • 5 personer
  • Begränsad körsträcka
Vw Golf

673 kr

totalt
hittades för 1 dag sen
Lägsta priserna som hittats under det senaste dygnet. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor kan gälla.

Biljettpris, skatter och avgifter: Priserna hittades på MrJet.se och uppdateras dagligen. De inkluderar alla skatter och avgifter förutom bagageavgift.

Återbetalningar, ändringar, inställda flyg: För ändringar i resplanen, om sådana tillåts i priset, debiterar MrJet.se en serviceavgift på £10.00 / 45.00 Euro utöver eventuella tillkommande kostnader för nytt biljettpris och tillkommande skatter.

Övriga villkor: Tidtabeller, biljettpriser, och villkor kan ändras utan föregående meddelande. Antalet platser är begränsat och kanske inte tillgängliga på alla flyg, datum och destinationer. Priser återbetalas inte retroaktivt eller som ersättning för helt eller delvis outnyttjad biljett. Biljetter kan ej överlåtas eller återbetalas. Gällande biljettregler för vald resplan visas före bokning.