Viktigt: På grund av covid-19 kan reserestriktioner ha införts för den här destinationen, så som specifika boenderestriktioner. Kontrollera hälsoinformation från nationella och lokala källor för destinationen innan du bokar.

Billiga flygbiljetter till Lleida

Förslag på billiga flygresor till Lleida

Priserna var tillgängliga under de sju senaste dagarna och börjar på 444 kr för enkelflyg och 878 kr för resor tur-och-retur, för den angivna perioden. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.

tors 26 aug.
ARN
Stockholm
BCN
Barcelona
444 kr
Vueling Airlines
lör 5 juni
ARN
Stockholm
BCN
Barcelona
461 kr
Vueling Airlines
lör 5 juni
ARN
Stockholm
BCN
Barcelona
850 kr
Iberia
tors 26 aug. - mån 30 aug.
ARN
Stockholm
BCN
Barcelona
878 kr
TAP Portugal
mån 6 sep. - mån 20 sep.
ARN
Stockholm
BCN
Barcelona
887 kr
Vueling Airlines
mån 5 juli
ARN
Stockholm
BCN
Barcelona
899 kr
SAS
lör 19 juni - lör 26 juni
ARN
Stockholm
BCN
Barcelona
1 023 kr
Lufthansa
lör 19 juni
ARN
Stockholm
BCN
Barcelona
1 088 kr
Air Baltic
mån 5 juli
ARN
Stockholm
BCN
Barcelona
1 145 kr
KLM
tors 3 juni - mån 7 juni
ARN
Stockholm
BCN
Barcelona
1 216 kr
Norwegian Air Shuttle
mån 21 juni - mån 5 juli
ARN
Stockholm
BCN
Barcelona
1 222 kr
SAS
mån 6 sep. - mån 20 sep.
ARN
Stockholm
BCN
Barcelona
1 338 kr
Swiss International Air Lines
ons 7 juli - sön 11 juli
ARN
Stockholm
BCN
Barcelona
1 423 kr
Austrian Airlines
mån 5 juli
ARN
Stockholm
BCN
Barcelona
1 710 kr
Norwegian Air Shuttle

Tips för att hitta billiga flyg

❓ Hur mycket kostar det att flyga till Lleida?

✔️ Priset för resor tur-och-retur till Lleida varierar mellan 878 kr och 1 710 kr. Resenärer som bokar en enkelbiljett till Lleida kan hitta fantastiska flyg för så lite som 444 kr. Tips för fyndjägare: Augusti är den bästa månaden att hitta ett billigt flyg till Lleida.

❓ Hur hittar jag det billigaste flyget till Lleida?

✔️ Flygpriserna till Lleida varierar stort, beroende på ett flertal olika faktorer. Det är lättare att hitta ett billigt flyg till Lleida om du är flexibel med datum för avgång och återresa, men dessutom kan valet av flygplats och flygbolag påverka biljettpriserna. För att hitta de bästa erbjudanden kan du försöka ändra sökkriterierna för att täcka alternativa datum och flygplatser. MrJet erbjuder stora rabatter, ett enormt utbud av flygbolag och en användarvänlig bokningsplattform, så det är enkelt för dig att hitta det perfekta flyget till Lleida, oavsett om du bokar en affärsresa, letar efter en spontan weekendresa eller planerar familjesemestern. Så vad säger du — fönster eller gång?

❓ Vilka är de bästa flygbolagen som flyger till Lleida?

✔️ Om du vill boka ett flyg till Lleida kan du hitta ett stort antal flygbolag att välja mellan, som till exempel Vueling Airlines, Iberia, TAP Portugal, SAS, Lufthansa, Air Baltic, KLM, Norwegian Air Shuttle, Swiss International Air Lines, Austrian Airlines. MrJet gör det enkelt att jämföra flyg för att se vilket flygbolag som passar dig bäst, så att du kan få ut så mycket som möjligt för pengarna och kan koppla av under flygresan.

❓ Kan jag avboka mitt flyg till Lleida med MrJet?

✔️ Vi vet hur det är — livet kan vara oberäkneligt, planer kan ändras och du behöver flexibilitet. Om du behöver ändra eller avboka ditt flyg till Lleida kan du kontakta MrJet via kundtjänstportalen, där du dessutom hittar praktiska resetips, som täcker allt från flyg och hyrbilar till aktiviteter och hotell.

❓ Hur söker man efter ett flexibelt flyg till Lleida?

✔️ För att få ut så mycket som möjligt av MrJets flexibla flygalternativ kan du använda rullgardinsmenyn på flygsidan. Du hittar menyn genom att klicka på knappen "Avancerade alternativ". Härifrån kan du anpassa dina sökinställningar för att hitta det perfekta flyget för dig. När du har sökt efter ditt flyg kan du dessutom jämföra priser på närliggande datum genom att klicka på länken "Visa flexibla datum" ovanför sökresultaten.

❓ Vilka är de billigaste dagarna att boka ett flyg?

✔️ Det verkar vara bäst att boka flyg på fredag. Vi har märkt att biljetter som bokades på fredagar gav resenärer de bästa erbjudandena i genomsnitt 2020. Däremot verkar onsdag vara den värsta dagen att köpa flygbiljetter, då det var den dagen som visar det högsta snittpriset baserat på efterfrågan hos MrJet 2020.

❓ Vilka är de billigaste dagarna att flyga?

✔️ Vi analyserade efterfrågan efter flyg på MrJet 2020 och måndagar visade sig vara den billigaste dagen att flyga. Det är definitivt något du borde ha i åtanke när du bokar nästa resa! Helgen kan verka vara den mest logiska tiden att börja semester, men flygbiljetter var i genomsnitt dyrare för flyg som agvick på lördagar, så det kan vara värt att tänka på när du planerar nästa resa.

*Enligt efterfrågan efter flyg på ebookers.com från januari till december 2020. Besparingar kan variera beroende på vilka alternativ som har valts.

Flyg Lleida

Du verkar söka efter ett billigt flyg till Lleida. Då har du hittat till precis rätt plats. Vi på MrJet vill hjälpa dig att lättare hitta billiga resor och fina erbjudanden. Här kan du boka flyg, hotell och hyrbilar till ett bra pris över hela världen. I vår sökfunktion kan du lätt hitta de alternativ som passar dig bäst.

Påbörja din sökning genom att skriva in din destination, avresedatum och antal passagerare. Ditt sökresultat kan du arrangera efter de kriterier som är viktigast för dig. Är det så att plånboken är lite tunn så se till att söka på pris. Föredrar du ett särskilt flygbolag, då kan du filtrera bort alla andra och bara se ditt favoritbolag. Är du lite av en nattuggla och tycker att det är härligt att resa på natten u en stjärnklar himmel, ja då söker du bara på nattflyg. Alternativen är många och det är du själv som avgör hur du vill ha det.

Att hitta ett hotell kan ju vara knepigt om man inte vet vart man ska söka, det problemet har du inte här hos oss. Vi har över 100 000 hotell världen över och du kan dessutom spara en slant på att boka ditt hotell via oss. Du kan såklart påverka hur du vill att ditt hotell ska vara, billigt, flott och lyxigt eller centralt? Hotellen kan du arrangera efter pris, läge och antal stjärnor. Dessutom erbjuder flera utvalda hotell gratisnätter och fri frukost, håll utkik efter dessa.

Tveka inte längre, boka din resa hos oss och hitta det billigaste flyget till Lleida.

Behöver du en hyrbil efter flygresan?

Economy

Chevrolet Spark eller liknande
  • 4 personer
undefined Airport (undefined)
Chevrolet Spark

Compact

Ford Focus eller liknande
  • 4 personer
undefined Airport (undefined)
Ford Focus

Midsize

Toyota Corolla eller liknande
  • 5 personer
undefined Airport (undefined)
Toyota Corolla

SUV

Jeep Compass eller liknande
  • 5 personer
undefined Airport (undefined)
Jeep Compass

Biljettpris, skatter och avgifter: Priserna hittades på MrJet.se och uppdateras dagligen. De inkluderar alla skatter och avgifter förutom bagageavgift.

Återbetalningar, ändringar, inställda flyg: För ändringar i resplanen, om sådana tillåts i priset, debiterar MrJet.se en serviceavgift på £10.00 / 45.00 Euro utöver eventuella tillkommande kostnader för nytt biljettpris och tillkommande skatter.

Övriga villkor: Tidtabeller, biljettpriser, och villkor kan ändras utan föregående meddelande. Antalet platser är begränsat och kanske inte tillgängliga på alla flyg, datum och destinationer. Priser återbetalas inte retroaktivt eller som ersättning för helt eller delvis outnyttjad biljett. Biljetter kan ej överlåtas eller återbetalas. Gällande biljettregler för vald resplan visas före bokning.