Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
På grund av reseråden i samband med coronaviruset (covid-19) kan vissa destinationer vara otillgängliga under vissa datum. Läs mer.

Billiga flygbiljetter tur och retur till Liverpool

Priser som hittats under de senaste 7 dagarna. Priser och tillgänglighet kan komma att ändras. Ytterligare villkor kan gälla.

Flyg till Liverpool

Om du letar flyg till Liverpool och vill hitta de billigaste flygbiljetterna, då har du hittat rätt. Vi på MrJet har över 10 års erfarenhet av att hjälpa våra resenärer att hitta flyg till fördelaktiga priser. Vi samarbetar med över 250 olika flygbolag, 100 000 hotell och hyrbilsföretag.

Här kan du boka allt samtidigt och på det viset ta del av våra rabatter och specialerbjudanden. Vi har alltid låga priser och det är enkelt att hitta rätt resa med vårat smarta sökfilter.

Flexibel sökning

Oavsett om din resa är en långweekend för att se Liverpool FC spela en match på hemmaplan eller om du ska stanna längre och hinna ta del av Liverpools utbud, så hjälper vi dig att anpassa resan efter dina önskemål. Bokar du dessutom hotell och hyrbil samtidigt så kan du spara upp till 40%.Vet du inte riktigt när du vill åka, så kan du boka så sent som 4 timmar innan avgång.

>h5>Hyrbil och hotell

Såklart behöver du ju någonstans att bo under din vistelse i Liverpool. Boka ett hotell som ligger centralt för att ha närhet till restauranger och shopping. Passa samtidigt på att ta en rundtur i Beatles fotspår när du ändå är på plats. Hos oss kan du få en virituell rundtur på hotellen och du kan även se vad tidigare gäster lämnat för omdömen. Hotell kan du söka efter, pris, läge eller antal stjärnor.

Det finns mycket att se och göra i och omkring Liverpool. Det kan vara en god idé att boka en hyrbil för att ta sig överallt. Ta bilen till hamnen och sedan hoppar du ombord på Mersey River Explorer Cruise, så får du en sightseeing över Liverpool från vattnet.

Tveka inte längre, låt oss hitta ett flyg till Liverpool.

Karta

Biljettpris, skatter och avgifter: Priserna hittades på MrJet.se och uppdateras dagligen. De inkluderar alla skatter och avgifter förutom bagageavgift.

Återbetalningar, ändringar, inställda flyg: För ändringar i resplanen, om sådana tillåts i priset, debiterar MrJet.se en serviceavgift på £10.00 / 45.00 Euro utöver eventuella tillkommande kostnader för nytt biljettpris och tillkommande skatter.

Övriga villkor: Tidtabeller, biljettpriser, och villkor kan ändras utan föregående meddelande. Antalet platser är begränsat och kanske inte tillgängliga på alla flyg, datum och destinationer. Priser återbetalas inte retroaktivt eller som ersättning för helt eller delvis outnyttjad biljett. Biljetter kan ej överlåtas eller återbetalas. Gällande biljettregler för vald resplan visas före bokning.