Viktigt: På grund av covid-19 kan reserestriktioner ha införts för den här destinationen, så som specifika boenderestriktioner. Kontrollera hälsoinformation från nationella och lokala källor för destinationen innan du bokar.

Billiga flygbiljetter till Lima

Förslag på billiga flygresor till Lima

Priserna var tillgängliga under de sju senaste dagarna och börjar på 6 414 kr för enkelflyg och 10 403 kr för resor tur-och-retur, för den angivna perioden. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.

mån 12 juli
GOT
Göteborg
LIM
Lima
6 414 kr
United
mån 12 juli - mån 2 aug.
GOT
Göteborg
LIM
Lima
10 403 kr
Swiss International Air Lines
mån 12 juli - mån 2 aug.
GOT
Göteborg
LIM
Lima
11 577 kr
KLM
mån 12 juli - mån 2 aug.
GOT
Göteborg
LIM
Lima
11 588 kr
KLM
mån 12 juli - mån 2 aug.
GOT
Göteborg
LIM
Lima
11 599 kr
KLM
mån 12 juli - mån 2 aug.
GOT
Göteborg
LIM
Lima
11 735 kr
KLM
mån 12 juli - mån 2 aug.
GOT
Göteborg
LIM
Lima
11 746 kr
KLM
mån 12 juli - mån 2 aug.
GOT
Göteborg
LIM
Lima
11 747 kr
KLM
mån 12 juli - mån 2 aug.
GOT
Göteborg
LIM
Lima
11 758 kr
KLM
mån 12 juli
GOT
Göteborg
LIM
Lima
18 384 kr
United
mån 12 juli
GOT
Göteborg
LIM
Lima
30 211 kr
Delta
mån 12 juli
GOT
Göteborg
LIM
Lima
30 313 kr
Delta
mån 12 juli
GOT
Göteborg
LIM
Lima
31 771 kr
Swiss International Air Lines
mån 12 juli
GOT
Göteborg
LIM
Lima
35 116 kr
Swiss International Air Lines

Tips för att hitta billiga flyg

❓ Hur mycket kostar det att flyga till Lima?

✔️ Priset för resor tur-och-retur till Lima varierar mellan 10 403 kr och 35 116 kr. Resenärer som bokar en enkelbiljett till Lima kan hitta fantastiska flyg för så lite som 6 414 kr. Tips för fyndjägare: Juli är den bästa månaden att hitta ett billigt flyg till Lima.

❓ Hur hittar jag det billigaste flyget till Lima?

✔️ Flygpriserna till Lima varierar stort, beroende på ett flertal olika faktorer. Det är lättare att hitta ett billigt flyg till Lima om du är flexibel med datum för avgång och återresa, men dessutom kan valet av flygplats och flygbolag påverka biljettpriserna. För att hitta de bästa erbjudanden kan du försöka ändra sökkriterierna för att täcka alternativa datum och flygplatser. MrJet erbjuder stora rabatter, ett enormt utbud av flygbolag och en användarvänlig bokningsplattform, så det är enkelt för dig att hitta det perfekta flyget till Lima, oavsett om du bokar en affärsresa, letar efter en spontan weekendresa eller planerar familjesemestern. Så vad säger du — fönster eller gång?

❓ Vilka är de bästa flygbolagen som flyger till Lima?

✔️ Om du vill boka ett flyg till Lima kan du hitta ett stort antal flygbolag att välja mellan, som till exempel United, Swiss International Air Lines, KLM, Delta. MrJet gör det enkelt att jämföra flyg för att se vilket flygbolag som passar dig bäst, så att du kan få ut så mycket som möjligt för pengarna och kan koppla av under flygresan.

❓ Kan jag avboka mitt flyg till Lima med MrJet?

✔️ Vi vet hur det är — livet kan vara oberäkneligt, planer kan ändras och du behöver flexibilitet. Om du behöver ändra eller avboka ditt flyg till Lima kan du kontakta MrJet via kundtjänstportalen, där du dessutom hittar praktiska resetips, som täcker allt från flyg och hyrbilar till aktiviteter och hotell.

❓ Hur söker man efter ett flexibelt flyg till Lima?

✔️ För att få ut så mycket som möjligt av MrJets flexibla flygalternativ kan du använda rullgardinsmenyn på flygsidan. Du hittar menyn genom att klicka på knappen "Avancerade alternativ". Härifrån kan du anpassa dina sökinställningar för att hitta det perfekta flyget för dig. När du har sökt efter ditt flyg kan du dessutom jämföra priser på närliggande datum genom att klicka på länken "Visa flexibla datum" ovanför sökresultaten.

❓ Vilka är de billigaste dagarna att boka ett flyg?

✔️ Det verkar vara bäst att boka flyg på fredag. Vi har märkt att biljetter som bokades på fredagar gav resenärer de bästa erbjudandena i genomsnitt 2020. Däremot verkar onsdag vara den värsta dagen att köpa flygbiljetter, då det var den dagen som visar det högsta snittpriset baserat på efterfrågan hos MrJet 2020.

❓ Vilka är de billigaste dagarna att flyga?

✔️ Vi analyserade efterfrågan efter flyg på MrJet 2020 och måndagar visade sig vara den billigaste dagen att flyga. Det är definitivt något du borde ha i åtanke när du bokar nästa resa! Helgen kan verka vara den mest logiska tiden att börja semester, men flygbiljetter var i genomsnitt dyrare för flyg som agvick på lördagar, så det kan vara värt att tänka på när du planerar nästa resa.

*Enligt efterfrågan efter flyg på ebookers.com från januari till december 2020. Besparingar kan variera beroende på vilka alternativ som har valts.

Flyg från Umeå till Lima

Flyga från Umeå

Du har många valmöjligheter när du bokar en resa från Umeå flygplats. Här finns över 20 destinationer att välja mellan, både inom Sverige och längre söderut i Europa. Att flyga från Umeå är det självklara valet, både för reguljär- och charterflygningar.

Ta sig till Umeå flygplats

Umeå flygplats ligger endast 4 km från Umeå city och det är snabbt och smidigt att ta sig dit. Både lång- och korttidsparkering finns i anslutning till terminalen. Du kan också ta dig till flygplatsen med flygbuss som går var 20:e minut under högtrafik. Resan tar endast åtta minuter från Umeå centrum!

Flyg från Umeå med mrjet.se

Boka enkelt din resa från Umeå flygplats till Lima. För en fullständig överblick av utbudet från Umeå flygplats, eller för att se de erbjudanden som finns just nu, besök mrjet.se där du även kan hyra bil och övernattning på bara några få klick!

Behöver du en hyrbil efter flygresan?

Economy Chevrolet Spark

Economy

Chevrolet Spark eller liknande
  • 4 personer
Chevrolet Spark
Compact Ford Focus

Compact

Ford Focus eller liknande
  • 4 personer
Ford Focus
Midsize Toyota Corolla

Midsize

Toyota Corolla eller liknande
  • 5 personer
Toyota Corolla
SUV Jeep Compass

SUV

Jeep Compass eller liknande
  • 5 personer
Jeep Compass

Biljettpris, skatter och avgifter: Priserna hittades på MrJet.se och uppdateras dagligen. De inkluderar alla skatter och avgifter förutom bagageavgift.

Återbetalningar, ändringar, inställda flyg: För ändringar i resplanen, om sådana tillåts i priset, debiterar MrJet.se en serviceavgift på £10.00 / 45.00 Euro utöver eventuella tillkommande kostnader för nytt biljettpris och tillkommande skatter.

Övriga villkor: Tidtabeller, biljettpriser, och villkor kan ändras utan föregående meddelande. Antalet platser är begränsat och kanske inte tillgängliga på alla flyg, datum och destinationer. Priser återbetalas inte retroaktivt eller som ersättning för helt eller delvis outnyttjad biljett. Biljetter kan ej överlåtas eller återbetalas. Gällande biljettregler för vald resplan visas före bokning.