Billiga flygbiljetter till Kraków

Tips för att hitta billiga flyg

❓ Hur mycket kostar det att flyga till Kraków?

✔️ Priset för resor tur-och-retur till Kraków varierar mellan och . Resenärer som bokar en enkelbiljett till Kraków kan hitta fantastiska flyg för så lite som . Tips för fyndjägare: är den bästa månaden att hitta ett billigt flyg till Kraków.

❓ Hur hittar jag det billigaste flyget till Kraków?

✔️ Flygpriserna till Kraków varierar stort, beroende på ett flertal olika faktorer. Det är lättare att hitta ett billigt flyg till Kraków om du är flexibel med datum för avgång och återresa, men dessutom kan valet av flygplats och flygbolag påverka biljettpriserna. För att hitta de bästa erbjudanden kan du försöka ändra sökkriterierna för att täcka alternativa datum och flygplatser. MrJet erbjuder stora rabatter, ett enormt utbud av flygbolag och en användarvänlig bokningsplattform, så det är enkelt för dig att hitta det perfekta flyget till Kraków, oavsett om du bokar en affärsresa, letar efter en spontan weekendresa eller planerar familjesemestern. Så vad säger du — fönster eller gång?

❓ Vilka är de bästa flygbolagen som flyger till Kraków?

✔️ Om du vill boka ett flyg till Kraków kan du hitta ett stort antal flygbolag att välja mellan, som till exempel . MrJet gör det enkelt att jämföra flyg för att se vilket flygbolag som passar dig bäst, så att du kan få ut så mycket som möjligt för pengarna och kan koppla av under flygresan.

❓ Kan jag avboka mitt flyg till Kraków med MrJet?

✔️ Vi vet hur det är — livet kan vara oberäkneligt, planer kan ändras och du behöver flexibilitet. Om du behöver ändra eller avboka ditt flyg till Kraków kan du kontakta MrJet via kundtjänstportalen, där du dessutom hittar praktiska resetips, som täcker allt från flyg och hyrbilar till aktiviteter och hotell.

❓ Hur söker man efter ett flexibelt flyg till Kraków?

✔️ För att få ut så mycket som möjligt av MrJets flexibla flygalternativ kan du använda rullgardinsmenyn på flygsidan. Du hittar menyn genom att klicka på knappen "Avancerade alternativ". Härifrån kan du anpassa dina sökinställningar för att hitta det perfekta flyget för dig. När du har sökt efter ditt flyg kan du dessutom jämföra priser på närliggande datum genom att klicka på länken "Visa flexibla datum" ovanför sökresultaten.

❓ Vilka är de billigaste dagarna att boka ett flyg?

✔️ Det verkar vara bäst att boka flyg på fredag. Vi har märkt att biljetter som bokades på fredagar gav resenärer de bästa erbjudandena i genomsnitt 2020. Däremot verkar onsdag vara den värsta dagen att köpa flygbiljetter, då det var den dagen som visar det högsta snittpriset baserat på efterfrågan hos MrJet 2020.

❓ Vilka är de billigaste dagarna att flyga?

✔️ Vi analyserade efterfrågan efter flyg på MrJet 2020 och måndagar visade sig vara den billigaste dagen att flyga. Det är definitivt något du borde ha i åtanke när du bokar nästa resa! Helgen kan verka vara den mest logiska tiden att börja semester, men flygbiljetter var i genomsnitt dyrare för flyg som agvick på lördagar, så det kan vara värt att tänka på när du planerar nästa resa.

*Enligt efterfrågan efter flyg på ebookers.com från januari till december 2020. Besparingar kan variera beroende på vilka alternativ som har valts.

Flyg till Krakow och njut av kulturen

Krakow är en av Europas absolut bästa kulturstäder. Här möts gammalt och nytt i en härlig mix av klassiska konstmuseer och experimentella projekt på nytänkande gallerier och konsthallar. Stadens konstnärliga profil märks också på utelivet och sevärdheterna. I Krakow är det kreativiteten som står i centrum på både pubmenyerna och promenadstråken i de bohemiska kvarteren. Om du flyger direkt till Krakow från Sverige tar det inte mer än två timmar. Varför inte boka flyg till Krakow och verkligen inspireras?

Bästa tiden att besöka Krakow

Som med många andra europeiska storstäder är sommaren den mest populära perioden. Söker du flyg mellan maj och augusti kan du räkna med lite dyrare priser på såväl flyg som hotell. Det kan också vara bra att tänka på att köerna till de populära sevärdheterna kan bli långa. Om du vill undvika den värsta turistströmmen och dessutom hitta billiga flyg till Krakow kan det vara smart att boka flygbiljetter på våren eller hösten. Tänk på vara noga när du jämför flyg för att vara säker på att hitta det bästa priset. September och april är bra exempel på för- och eftersäsong då du kan njuta av behagliga temperaturer och dessutom hitta riktigt billiga flyg till Krakow. Under december vill många besöka de fina julmarknaderna. Om du väljer att resa till Krakow den här perioden kan det vara bra att vara ute i god tid med din bokning.

Fly vardagen med flyget

Om du vill flyga till Krakow har du ett flertal alternativ att välja mellan. Störst chans att hitta direktflyg till Krakow finner du på våra stora internationella flygplatser. Du kan till exempel flyga direkt från Arlanda (ARN) eller Skavsta flygplats (NYO) med lågprisflygbolag som Norwegian eller Ryan Air. Du kan också resa från någon annan inhemsk flygplats med något stopp på vägen. Då blir restiden naturligtvis något längre.

Ta dig från flygplatsen till centrum

Krakow flygplats ligger ungefär en mil utanför centrala Krakow och du tar dig enkelt in till centrum med bil, buss eller tåg. Det finns ett flertal lokala busslinjer som trafikerar sträckan och resan kostar 4 polska zloty (PLN). Tåget är ett smidigt alternativ för dig som inte vill åka buss. Med tåget tar du dig snabbt in till Krakows centralstation, resan kostar 8 polska zloty. Du kan naturligtvis också hyra bil på flygplatsen om du hellre reser till centrum för egen maskin. Det finns ett flertal uthyrningsfirmor på plats.

Billiga resor till Krakow – upplev dess unika stämning

Krakow är en upplevelse för alla livsnjutare som dessutom gärna vill låta kreativiteten flöda under semestern. När du är här får du inte missa att besöka stadens många vackra historiska byggnader. Här finns till exempel Europas största medeltida samlingsplats, Stora torget, och en rad vackra kapell och kyrkor. En av stadens största turistmagneter är konstmuseet och slottet Wawel, där du kan förundras över hundratals historiska konstverk i de vackra slottssalarna. Om du är ute efter en semester full av oförglömliga intryck och upplevelser är Krakow staden för dig!

Information om flyg till Kraków
Ankomstflygplats
Kraków

Behöver du en hyrbil efter flygresan?

Biljettpris, skatter och avgifter: Priserna hittades på MrJet.se och uppdateras dagligen. De inkluderar alla skatter och avgifter förutom bagageavgift.

Återbetalningar, ändringar, inställda flyg: För ändringar i resplanen, om sådana tillåts i priset, debiterar MrJet.se en serviceavgift på £10.00 / 45.00 Euro utöver eventuella tillkommande kostnader för nytt biljettpris och tillkommande skatter.

Övriga villkor: Tidtabeller, biljettpriser, och villkor kan ändras utan föregående meddelande. Antalet platser är begränsat och kanske inte tillgängliga på alla flyg, datum och destinationer. Priser återbetalas inte retroaktivt eller som ersättning för helt eller delvis outnyttjad biljett. Biljetter kan ej överlåtas eller återbetalas. Gällande biljettregler för vald resplan visas före bokning.