Viktigt: På grund av covid-19 kan reserestriktioner ha införts för den här destinationen, så som specifika boenderestriktioner. Kontrollera hälsoinformation från nationella och lokala källor för destinationen innan du bokar.

Billiga flygbiljetter till Ko Phi Phi

Förslag på billiga flygresor till Ko Phi Phi

Priserna var tillgängliga under de sju senaste dagarna och börjar på 4 449 kr för enkelflyg och 6 081 kr för resor tur-och-retur, för den angivna perioden. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.

mån 1 nov.
ARN
Stockholm
HKT
Phuket
4 449 kr
Etihad Airways
mån 1 nov.
ARN
Stockholm
HKT
Phuket
4 523 kr
Etihad Airways
mån 1 nov.
ARN
Stockholm
HKT
Phuket
4 560 kr
Etihad Airways
fre 6 aug.
GOT
Göteborg
HKT
Phuket
4 572 kr
Turkish Airlines
mån 1 nov.
ARN
Stockholm
HKT
Phuket
4 880 kr
Aeroflot-Russian Airlines
tis 12 okt.
ARN
Stockholm
HKT
Phuket
5 072 kr
Thai Airways International
mån 1 nov.
ARN
Stockholm
HKT
Phuket
5 241 kr
Emirates
ons 2 mars - tis 15 mars
ARN
Stockholm
HKT
Phuket
6 081 kr
Etihad Airways
ons 2 mars - tis 15 mars
ARN
Stockholm
HKT
Phuket
6 082 kr
Etihad Airways
ons 2 mars - tis 15 mars
ARN
Stockholm
HKT
Phuket
6 339 kr
KLM
ons 2 mars - tis 15 mars
ARN
Stockholm
HKT
Phuket
6 441 kr
Aeroflot-Russian Airlines
lör 5 juni - mån 14 juni
GOT
Göteborg
HKT
Phuket
6 632 kr
Air France
ons 2 mars - tis 15 mars
ARN
Stockholm
HKT
Phuket
7 163 kr
Turkish Airlines
ons 2 mars - tis 15 mars
ARN
Stockholm
HKT
Phuket
7 185 kr
Qatar Airways

Tips för att hitta billiga flyg

❓ Hur mycket kostar det att flyga till Ko Phi Phi?

✔️ Priset för resor tur-och-retur till Ko Phi Phi varierar mellan 6 081 kr och 7 185 kr. Resenärer som bokar en enkelbiljett till Ko Phi Phi kan hitta fantastiska flyg för så lite som 4 449 kr. Tips för fyndjägare: Mars är den bästa månaden att hitta ett billigt flyg till Ko Phi Phi.

❓ Hur hittar jag det billigaste flyget till Ko Phi Phi?

✔️ Flygpriserna till Ko Phi Phi varierar stort, beroende på ett flertal olika faktorer. Det är lättare att hitta ett billigt flyg till Ko Phi Phi om du är flexibel med datum för avgång och återresa, men dessutom kan valet av flygplats och flygbolag påverka biljettpriserna. För att hitta de bästa erbjudanden kan du försöka ändra sökkriterierna för att täcka alternativa datum och flygplatser. MrJet erbjuder stora rabatter, ett enormt utbud av flygbolag och en användarvänlig bokningsplattform, så det är enkelt för dig att hitta det perfekta flyget till Ko Phi Phi, oavsett om du bokar en affärsresa, letar efter en spontan weekendresa eller planerar familjesemestern. Så vad säger du — fönster eller gång?

❓ Vilka är de bästa flygbolagen som flyger till Ko Phi Phi?

✔️ Om du vill boka ett flyg till Ko Phi Phi kan du hitta ett stort antal flygbolag att välja mellan, som till exempel Etihad Airways, Turkish Airlines, Aeroflot-Russian Airlines, Thai Airways International, Emirates, KLM, Air France, Qatar Airways. MrJet gör det enkelt att jämföra flyg för att se vilket flygbolag som passar dig bäst, så att du kan få ut så mycket som möjligt för pengarna och kan koppla av under flygresan.

❓ Kan jag avboka mitt flyg till Ko Phi Phi med MrJet?

✔️ Vi vet hur det är — livet kan vara oberäkneligt, planer kan ändras och du behöver flexibilitet. Om du behöver ändra eller avboka ditt flyg till Ko Phi Phi kan du kontakta MrJet via kundtjänstportalen, där du dessutom hittar praktiska resetips, som täcker allt från flyg och hyrbilar till aktiviteter och hotell.

❓ Hur söker man efter ett flexibelt flyg till Ko Phi Phi?

✔️ För att få ut så mycket som möjligt av MrJets flexibla flygalternativ kan du använda rullgardinsmenyn på flygsidan. Du hittar menyn genom att klicka på knappen "Avancerade alternativ". Härifrån kan du anpassa dina sökinställningar för att hitta det perfekta flyget för dig. När du har sökt efter ditt flyg kan du dessutom jämföra priser på närliggande datum genom att klicka på länken "Visa flexibla datum" ovanför sökresultaten.

❓ Vilka är de billigaste dagarna att boka ett flyg?

✔️ Det verkar vara bäst att boka flyg på fredag. Vi har märkt att biljetter som bokades på fredagar gav resenärer de bästa erbjudandena i genomsnitt 2020. Däremot verkar onsdag vara den värsta dagen att köpa flygbiljetter, då det var den dagen som visar det högsta snittpriset baserat på efterfrågan hos MrJet 2020.

❓ Vilka är de billigaste dagarna att flyga?

✔️ Vi analyserade efterfrågan efter flyg på MrJet 2020 och måndagar visade sig vara den billigaste dagen att flyga. Det är definitivt något du borde ha i åtanke när du bokar nästa resa! Helgen kan verka vara den mest logiska tiden att börja semester, men flygbiljetter var i genomsnitt dyrare för flyg som agvick på lördagar, så det kan vara värt att tänka på när du planerar nästa resa.

*Enligt efterfrågan efter flyg på ebookers.com från januari till december 2020. Besparingar kan variera beroende på vilka alternativ som har valts.

Billiga Flyg Ko Phi Phi

Så det är dags att boka resan till Ko Phi Phi? Vad kul att du hittat till oss på MrJet. Vi ska med glädje hjälpa dig att hitta det billigaste flyget till Ko Phi Phi Vi har många års erfarenhet av att hjälpa nöjda resenärer med bokning av deras resor, och med säkerhet kommer även du vara nöjd när du bokar via oss. Vi ser till att du kan ta del av de bästa erbjudandena som finns ute just nu.

Börja din sökning med att skriva in Ko Phi Phi i sökfältet, sen skriver du dit ditt tänkta avresedatum och hur många glada resenärer ni är som ska åka iväg. När du har fått ditt sökresultat kan du välja hur du vill resa. Kanske ni är ett gäng glada morgonpigga lärkor som gärna är på språng redan i soluppgången, ja då kanske det passar perfekt att söka på bara morgonflyg. Föredrar du ett särskilt flygbolag så kan du filtrera sökningen så att bara just det flygbolage syns. Gillar du inte att det tar tid att flyga och vill undvika mellanlandningar, så kan du såklart söka efter endast direktflyg. Är priset det avgörande så kan du lätt arrangera ditt sökresultat för att visa dem billigaste flygen till Ko Phi Phi.

Behöver du någonstans att sova när du är framme i Ko Phi Phi? Vi kan hjälpa dig att hitta ett lämpligt hotell som passar det du prioriterar. Även hotellen kan du arrangera efter dina egna önslemål, föredrar du att bo flott och äta gott så söker du såklart efter ett hotell med många stjärnor. Vill du bo mitt i händelsernas centrum så ser du till att boka ett hotell som ligger centralt. Du kan såklart hitta många budgetalternativ ifall det viktigaste är att ha ett rent byte sängkläder och en dusch. När du bokar både flyg och hotell samtidigt har du dessutom chansen att spara pengar som du säkerligen kan lägga på roligare saker under din vistelse i Ko Phi Phi.

Gör en sökning redan nu och låt oss hjälpa dig att hitta ett billigt flyg till Ko Phi Phi.

Behöver du en hyrbil efter flygresan?

Economy

Chevrolet Spark eller liknande
  • 4 personer
undefined Airport (undefined)
Chevrolet Spark

Compact

Ford Focus eller liknande
  • 4 personer
undefined Airport (undefined)
Ford Focus

Midsize

Toyota Corolla eller liknande
  • 5 personer
undefined Airport (undefined)
Toyota Corolla

SUV

Jeep Compass eller liknande
  • 5 personer
undefined Airport (undefined)
Jeep Compass

Biljettpris, skatter och avgifter: Priserna hittades på MrJet.se och uppdateras dagligen. De inkluderar alla skatter och avgifter förutom bagageavgift.

Återbetalningar, ändringar, inställda flyg: För ändringar i resplanen, om sådana tillåts i priset, debiterar MrJet.se en serviceavgift på £10.00 / 45.00 Euro utöver eventuella tillkommande kostnader för nytt biljettpris och tillkommande skatter.

Övriga villkor: Tidtabeller, biljettpriser, och villkor kan ändras utan föregående meddelande. Antalet platser är begränsat och kanske inte tillgängliga på alla flyg, datum och destinationer. Priser återbetalas inte retroaktivt eller som ersättning för helt eller delvis outnyttjad biljett. Biljetter kan ej överlåtas eller återbetalas. Gällande biljettregler för vald resplan visas före bokning.