Viktigt: På grund av covid-19 kan reserestriktioner ha införts för den här destinationen, så som specifika boenderestriktioner. Kontrollera hälsoinformation från nationella och lokala källor för destinationen innan du bokar.

Billiga flygbiljetter till Golfkusten

Förslag på billiga flygresor till Golfkusten

Priserna var tillgängliga under de sju senaste dagarna och börjar på 3 889 kr för enkelflyg och 1 461 kr för resor tur-och-retur, för den angivna perioden. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.

tors 3 mars
ARN
Stockholm
MIA
Miami
3 889 kr
Aeroflot-Russian Airlines
tors 28 okt.
ARN
Stockholm
MIA
Miami
3 991 kr
Delta
mån 7 feb. - mån 21 feb.
ARN
Stockholm
MIA
Miami
4 092 kr
TAP Portugal
mån 7 feb. - mån 21 feb.
ARN
Stockholm
MIA
Miami
4 251 kr
LOT-Polish Airlines
fre 25 juni - fre 2 juli
ARN
Stockholm
MIA
Miami
4 413 kr
Swiss International Air Lines
tors 3 mars - tors 17 mars
ARN
Stockholm
MIA
Miami
4 432 kr
United
tors 3 mars - tors 17 mars
ARN
Stockholm
MIA
Miami
4 432 kr
Lufthansa
mån 2 aug. - tors 30 sep.
ARN
Stockholm
MIA
Miami
4 489 kr
Delta
mån 7 feb. - mån 21 feb.
ARN
Stockholm
MIA
Miami
4 499 kr
Air Canada
mån 28 juni
ARN
Stockholm
IAH
Houston
4 685 kr
Delta
tis 22 juni
ARN
Stockholm
DFW
Dallas
4 907 kr
Lufthansa
tis 22 juni
ARN
Stockholm
DAL
Dallas
4 931 kr
Delta
tis 22 juni
ARN
Stockholm
DFW
Dallas
5 062 kr
KLM
tis 22 juni
ARN
Stockholm
DFW
Dallas
5 092 kr
Air France

Tips för att hitta billiga flyg

❓ Hur mycket kostar det att flyga till Golfkusten?

✔️ Priset för resor tur-och-retur till Golfkusten varierar mellan 1 461 kr och 5 092 kr. Resenärer som bokar en enkelbiljett till Golfkusten kan hitta fantastiska flyg för så lite som 3 889 kr. Tips för fyndjägare: Februari är den bästa månaden att hitta ett billigt flyg till Golfkusten.

❓ Hur hittar jag det billigaste flyget till Golfkusten?

✔️ Flygpriserna till Golfkusten varierar stort, beroende på ett flertal olika faktorer. Det är lättare att hitta ett billigt flyg till Golfkusten om du är flexibel med datum för avgång och återresa, men dessutom kan valet av flygplats och flygbolag påverka biljettpriserna. För att hitta de bästa erbjudanden kan du försöka ändra sökkriterierna för att täcka alternativa datum och flygplatser. MrJet erbjuder stora rabatter, ett enormt utbud av flygbolag och en användarvänlig bokningsplattform, så det är enkelt för dig att hitta det perfekta flyget till Golfkusten, oavsett om du bokar en affärsresa, letar efter en spontan weekendresa eller planerar familjesemestern. Så vad säger du — fönster eller gång?

❓ Vilka är de bästa flygbolagen som flyger till Golfkusten?

✔️ Om du vill boka ett flyg till Golfkusten kan du hitta ett stort antal flygbolag att välja mellan, som till exempel Aeroflot-Russian Airlines, Delta, TAP Portugal, LOT-Polish Airlines, Swiss International Air Lines, United, Lufthansa, Air Canada, KLM, Air France. MrJet gör det enkelt att jämföra flyg för att se vilket flygbolag som passar dig bäst, så att du kan få ut så mycket som möjligt för pengarna och kan koppla av under flygresan.

❓ Kan jag avboka mitt flyg till Golfkusten med MrJet?

✔️ Vi vet hur det är — livet kan vara oberäkneligt, planer kan ändras och du behöver flexibilitet. Om du behöver ändra eller avboka ditt flyg till Golfkusten kan du kontakta MrJet via kundtjänstportalen, där du dessutom hittar praktiska resetips, som täcker allt från flyg och hyrbilar till aktiviteter och hotell.

❓ Hur söker man efter ett flexibelt flyg till Golfkusten?

✔️ För att få ut så mycket som möjligt av MrJets flexibla flygalternativ kan du använda rullgardinsmenyn på flygsidan. Du hittar menyn genom att klicka på knappen "Avancerade alternativ". Härifrån kan du anpassa dina sökinställningar för att hitta det perfekta flyget för dig. När du har sökt efter ditt flyg kan du dessutom jämföra priser på närliggande datum genom att klicka på länken "Visa flexibla datum" ovanför sökresultaten.

❓ Vilka är de billigaste dagarna att boka ett flyg?

✔️ Det verkar vara bäst att boka flyg på fredag. Vi har märkt att biljetter som bokades på fredagar gav resenärer de bästa erbjudandena i genomsnitt 2020. Däremot verkar onsdag vara den värsta dagen att köpa flygbiljetter, då det var den dagen som visar det högsta snittpriset baserat på efterfrågan hos MrJet 2020.

❓ Vilka är de billigaste dagarna att flyga?

✔️ Vi analyserade efterfrågan efter flyg på MrJet 2020 och måndagar visade sig vara den billigaste dagen att flyga. Det är definitivt något du borde ha i åtanke när du bokar nästa resa! Helgen kan verka vara den mest logiska tiden att börja semester, men flygbiljetter var i genomsnitt dyrare för flyg som agvick på lördagar, så det kan vara värt att tänka på när du planerar nästa resa.

*Enligt efterfrågan efter flyg på ebookers.com från januari till december 2020. Besparingar kan variera beroende på vilka alternativ som har valts.

Avgång Göteborg

När du ska åka flyg från Göteborg är det Landvetter flygplats du avgår ifrån. landvetter är Sveriges näst största flygplats, här igenom rör sig ungefär 5 miljoner resenärer per år. Landvetter är en förhållandevis liten flygplats, men det finns fortfarande möjlighet till lite shopping i butiker och chansen att stilla eventuell hunger på en restaurang. Om du behöver tillgång till internet medans du väntar på ditt flyg så surfar du fritt i 3 timmar på flygplatsens wifi-nätverk, perfekt för dig som behöver skriva det där sista mailet innan resan.

Landvetter flygplats ligger 25 km från Göteborg och det tar ungefär 20 minuter från Göteborg city att ta sig dit med flygbuss. Vill du ta taxi till flygplatsen så finns det flera olika taxibolag som kan köra dig både till in- och utrikes ankomsthall. Om du väljer att köra bil själv så finns det gott om parkeringsplatser, inte mindre än 10 000 st. Du har möjlighet till långtidsparkering och du kan även boka parkering i förväg och på så sätt få det lite billigare.

Weekendresor

Avresa frånDestinationResdatumFlyg från*
JFKNew Orleans7 sep. - 15 sep.1 461 kr
JFKNew Orleans7 sep. - 15 sep.1 461 kr
LGAOrlando26 aug. - 30 aug.2 080 kr
EWRNew Orleans8 sep. - 12 sep.2 121 kr
*Skatter och avgifter ingår i priserna

Behöver du en hyrbil efter flygresan?

Economy Chevrolet Spark

Economy

Chevrolet Spark eller liknande
  • 4 personer
Chevrolet Spark
Compact Ford Focus

Compact

Ford Focus eller liknande
  • 4 personer
Ford Focus
Midsize Toyota Corolla

Midsize

Toyota Corolla eller liknande
  • 5 personer
Toyota Corolla
SUV Jeep Compass

SUV

Jeep Compass eller liknande
  • 5 personer
Jeep Compass

Biljettpris, skatter och avgifter: Priserna hittades på MrJet.se och uppdateras dagligen. De inkluderar alla skatter och avgifter förutom bagageavgift.

Återbetalningar, ändringar, inställda flyg: För ändringar i resplanen, om sådana tillåts i priset, debiterar MrJet.se en serviceavgift på £10.00 / 45.00 Euro utöver eventuella tillkommande kostnader för nytt biljettpris och tillkommande skatter.

Övriga villkor: Tidtabeller, biljettpriser, och villkor kan ändras utan föregående meddelande. Antalet platser är begränsat och kanske inte tillgängliga på alla flyg, datum och destinationer. Priser återbetalas inte retroaktivt eller som ersättning för helt eller delvis outnyttjad biljett. Biljetter kan ej överlåtas eller återbetalas. Gällande biljettregler för vald resplan visas före bokning.