Viktigt: På grund av covid-19 kan reserestriktioner ha införts för den här destinationen, så som specifika boenderestriktioner. Kontrollera hälsoinformation från nationella och lokala källor för destinationen innan du bokar.

Billiga flygbiljetter till Glasgow

Förslag på billiga flygresor till Glasgow

Priserna var tillgängliga under de sju senaste dagarna och börjar på 1 388 kr för enkelflyg och 1 153 kr för resor tur-och-retur, för den angivna perioden. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.

tors 29 juli - tors 12 aug.
ARN
Stockholm
EDI
Edinburgh
1 153 kr
Norwegian Air Shuttle
tis 7 sep.
ARN
Stockholm
EDI
Edinburgh
1 388 kr
British Airways
tors 23 sep. - tis 5 okt.
ARN
Stockholm
EDI
Edinburgh
1 809 kr
KLM
tis 7 sep.
ARN
Stockholm
EDI
Edinburgh
1 818 kr
British Airways
tis 7 sep. - sön 12 sep.
ARN
Stockholm
EDI
Edinburgh
1 839 kr
KLM
tors 23 sep.
ARN
Stockholm
EDI
Edinburgh
1 878 kr
British Airways
tors 23 sep. - tis 5 okt.
ARN
Stockholm
EDI
Edinburgh
1 880 kr
KLM
tors 23 sep. - tis 5 okt.
ARN
Stockholm
EDI
Edinburgh
1 927 kr
KLM
tis 7 sep.
ARN
Stockholm
EDI
Edinburgh
1 972 kr
British Airways
tors 23 sep.
ARN
Stockholm
EDI
Edinburgh
2 032 kr
British Airways
tors 29 juli - tors 12 aug.
BMA
Stockholm
EDI
Edinburgh
2 116 kr
Brussels Airlines
tis 7 sep. - sön 12 sep.
ARN
Stockholm
EDI
Edinburgh
2 163 kr
SAS
tors 23 sep.
ARN
Stockholm
EDI
Edinburgh
2 196 kr
Air Baltic
tors 23 sep.
ARN
Stockholm
EDI
Edinburgh
2 211 kr
British Airways

Tips för att hitta billiga flyg

❓ Hur mycket kostar det att flyga till Glasgow?

✔️ Priset för resor tur-och-retur till Glasgow varierar mellan 1 153 kr och 2 211 kr. Resenärer som bokar en enkelbiljett till Glasgow kan hitta fantastiska flyg för så lite som 1 388 kr. Tips för fyndjägare: Juli är den bästa månaden att hitta ett billigt flyg till Glasgow.

❓ Hur hittar jag det billigaste flyget till Glasgow?

✔️ Flygpriserna till Glasgow varierar stort, beroende på ett flertal olika faktorer. Det är lättare att hitta ett billigt flyg till Glasgow om du är flexibel med datum för avgång och återresa, men dessutom kan valet av flygplats och flygbolag påverka biljettpriserna. För att hitta de bästa erbjudanden kan du försöka ändra sökkriterierna för att täcka alternativa datum och flygplatser. MrJet erbjuder stora rabatter, ett enormt utbud av flygbolag och en användarvänlig bokningsplattform, så det är enkelt för dig att hitta det perfekta flyget till Glasgow, oavsett om du bokar en affärsresa, letar efter en spontan weekendresa eller planerar familjesemestern. Så vad säger du — fönster eller gång?

❓ Vilka är de bästa flygbolagen som flyger till Glasgow?

✔️ Om du vill boka ett flyg till Glasgow kan du hitta ett stort antal flygbolag att välja mellan, som till exempel Norwegian Air Shuttle, British Airways, KLM, Brussels Airlines, SAS, Air Baltic. MrJet gör det enkelt att jämföra flyg för att se vilket flygbolag som passar dig bäst, så att du kan få ut så mycket som möjligt för pengarna och kan koppla av under flygresan.

❓ Kan jag avboka mitt flyg till Glasgow med MrJet?

✔️ Vi vet hur det är — livet kan vara oberäkneligt, planer kan ändras och du behöver flexibilitet. Om du behöver ändra eller avboka ditt flyg till Glasgow kan du kontakta MrJet via kundtjänstportalen, där du dessutom hittar praktiska resetips, som täcker allt från flyg och hyrbilar till aktiviteter och hotell.

❓ Hur söker man efter ett flexibelt flyg till Glasgow?

✔️ För att få ut så mycket som möjligt av MrJets flexibla flygalternativ kan du använda rullgardinsmenyn på flygsidan. Du hittar menyn genom att klicka på knappen "Avancerade alternativ". Härifrån kan du anpassa dina sökinställningar för att hitta det perfekta flyget för dig. När du har sökt efter ditt flyg kan du dessutom jämföra priser på närliggande datum genom att klicka på länken "Visa flexibla datum" ovanför sökresultaten.

❓ Vilka är de billigaste dagarna att boka ett flyg?

✔️ Det verkar vara bäst att boka flyg på fredag. Vi har märkt att biljetter som bokades på fredagar gav resenärer de bästa erbjudandena i genomsnitt 2020. Däremot verkar onsdag vara den värsta dagen att köpa flygbiljetter, då det var den dagen som visar det högsta snittpriset baserat på efterfrågan hos MrJet 2020.

❓ Vilka är de billigaste dagarna att flyga?

✔️ Vi analyserade efterfrågan efter flyg på MrJet 2020 och måndagar visade sig vara den billigaste dagen att flyga. Det är definitivt något du borde ha i åtanke när du bokar nästa resa! Helgen kan verka vara den mest logiska tiden att börja semester, men flygbiljetter var i genomsnitt dyrare för flyg som agvick på lördagar, så det kan vara värt att tänka på när du planerar nästa resa.

*Enligt efterfrågan efter flyg på ebookers.com från januari till december 2020. Besparingar kan variera beroende på vilka alternativ som har valts.

Flyg till Glasgow

Så då var det äntligen dags att boka den där resan till Glasgow! Vi på MrJet ser fram emot att få hjälpa dig att hitta det billigaste flyget till Är det inte priset som är det viktiga så kan vi såklart stå till tjänst ändå. I vår smarta sökfunktion finns över 400 olika flygbolag att välja mellan, så vi är ganska så säkra på vår sak när vi säger att vi kan hitta den perfekta resan för dig.

Börja din sökning med att skriva in Glasgow. Sen anger du det datum du vill åka och antal passagerare. Det är nu magin sker, här kan du arrangera sökresultatet efter det som är viktigt för dig. Använd dig av den flexibla sökningen för att hitta det billigaste flyget, eller för att se olika avgångar dagarna runt det avgångsdatum du valt. Vill du flyga på natten för att få en tidig start när du landar i Glasgow, då kan du söka på bara nattflyg om du vill. Vill du åka med ett specifikt flygbolag så kan du lätt filtrera bort alla andra och bara se avgångar från ditt favoritbolag, och oroa dig inte över flygpoäng, dessa följer såklart med även då du bokar via oss.

Om du ska mellanlanda någonstans, eller behöver någonstans att vila trötta ben på under din resa så kan du såklart boka ett hotell samtidigt. På detta vis sparar du både tid och pengar. Pengar som du kanske hellre spenderar på en rejäl shoppingrunda i Glasgow.

Du kan också passa på att boka en hyrbil ifall du vill ut och äventyra och se dig omkring när du är framme. Vi har över 100 000 hotell och välkända hyrbilsföretag över hela världen, det finns garanterat ett alternativ som passar dig.

Finns ingen anledning att vänta längre, låt oss hitta det billigaste flyget till Glasgow, så du kan börja planera din resa.

Weekendresor

Avresa frånDestinationResdatumFlyg från*
ARNEdinburgh29 juli - 12 aug.1 153 kr
*Skatter och avgifter ingår i priserna

Behöver du en hyrbil efter flygresan?

mån 24 maj - tors 27 maj

Mini

Fiat 500 eller liknande
  • 4 personer
  • 161 kilometer ingår/dag
Fiat 500

783 kr

totalt
hittades för 2 dagar sen
mån 24 maj - tors 27 maj

Ekonomi

Ford Fiesta eller liknande
  • 5 personer
  • 161 kilometer ingår/dag
Ford Fiesta

870 kr

totalt
hittades för 2 dagar sen
mån 24 maj - tors 27 maj

Kompakt

Ford Focus eller liknande
  • 5 personer
  • 161 kilometer ingår/dag
Ford Focus

979 kr

totalt
hittades för 2 dagar sen
Lägsta priserna som hittats under de senaste 2 dygnen. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor kan gälla.

Biljettpris, skatter och avgifter: Priserna hittades på MrJet.se och uppdateras dagligen. De inkluderar alla skatter och avgifter förutom bagageavgift.

Återbetalningar, ändringar, inställda flyg: För ändringar i resplanen, om sådana tillåts i priset, debiterar MrJet.se en serviceavgift på £10.00 / 45.00 Euro utöver eventuella tillkommande kostnader för nytt biljettpris och tillkommande skatter.

Övriga villkor: Tidtabeller, biljettpriser, och villkor kan ändras utan föregående meddelande. Antalet platser är begränsat och kanske inte tillgängliga på alla flyg, datum och destinationer. Priser återbetalas inte retroaktivt eller som ersättning för helt eller delvis outnyttjad biljett. Biljetter kan ej överlåtas eller återbetalas. Gällande biljettregler för vald resplan visas före bokning.