Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5

Billiga flygbiljetter tur och retur till Distrito de Lisboa

Priserna hittades under de senaste 7 dagarna. Priser och tillgänglighet kan komma att ändras. Ytterligare villkor kan gälla.

Hitta billiga flygbiljetter till Lissabon

Det är relativt billigt att flyga till Lissabon. Flygbolag som flyger till Lissabon inkluderar Air Berlin, Air Transat, Blue Air, Brussels Airlines med flera. Ta dig lite tid att kolla alternativen så kan du pressa biljettpriset rejält. Om du flyger under högsäsong 1 juli - 23 augusti bör du vara ute i god tid för att få ett billigt flyg. TAP Portugal är det enda flygbolaget med direktförbindelse från Sverige (Arlanda) till Lissabon och restiden är ca 5 timmar. Flygbussarna går var 20 minut och det är lätt att få tag på en taxi. Det är dock viktigt att göra upp om priset innan du hoppar in i en taxi.

Karta

Biljettpris, skatter och avgifter: Priserna hittades på MrJet.se och uppdateras dagligen. De inkluderar alla skatter och avgifter förutom bagageavgift.

Återbetalningar, ändringar, inställda flyg: För ändringar i resplanen, om sådana tillåts i priset, debiterar MrJet.se en serviceavgift på £10.00 / 45.00 Euro utöver eventuella tillkommande kostnader för nytt biljettpris och tillkommande skatter.

Övriga villkor: Tidtabeller, biljettpriser, och villkor kan ändras utan föregående meddelande. Antalet platser är begränsat och kanske inte tillgängliga på alla flyg, datum och destinationer. Priser återbetalas inte retroaktivt eller som ersättning för helt eller delvis outnyttjad biljett. Biljetter kan ej överlåtas eller återbetalas. Gällande biljettregler för vald resplan visas före bokning.