Början av huvudsektionen

Billiga flyg till Bangkok (BKK)

Sök efter flyg

Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5

Sök hotell

Sök efter flyg + hotell

Billiga flygbiljetter tur och retur till Bangkok

Priserna hittades under de senaste 7 dagarna. Priser och tillgänglighet kan komma att ändras. Ytterligare villkor kan gälla.

Flyg till Bangkok

Flyg till fartfyllda Bangkok på semestern

Bangkok är en av svenskarnas absoluta favoriter när det är dags att byta vintermörkret mot oslagbara stunder i solen. Thailands huvudstad är en färgsprakande upplevelse för alla sinnen. Om du bokar flyg till Bangkok får du uppleva storstadens puls, samtidigt som du har nära till Thailands många vackra naturupplevelser.

Bästa tiden att besöka Bangkok

Klimatet är som mest behagligt i Thailand under vinterhalvåret, och specifikt mellan november och februari då det är lagom varmt. Under den här perioden väljer många att flytta julfirandet till de thailändska stränderna, så det kan vara bra att hålla ett öga på priserna i slutet av december. Tänk på att vara noga när du ska jämföra flyg till Bangkok för att pricka in ett datum med låga priser. Om du vill undvika de största turistströmmarna går det naturligtvis att boka en resa även under lågsäsong – glöm bara inte att monsunsäsongen sträcker sig från april till oktober. Under den här tiden kan du dock hitta riktigt billiga flyg till Bangkok och även få kraftigt rabatterade priser på lokala hotell och aktiviteter.

Flyg till Bangkok från våra svenska flygplatser

Eftersom Thailand är ett så populärt resmål bland svenskarna finns det resor till Bangkok från många av våra svenska flygplatser, oftast med något byte på vägen. Om du däremot vill boka ett direktflyg till Bangkok är det Arlanda Airport du ska söka dig till. Thai Airways och SAS har direktresor till Bangkok, och om du till exempel reser med små barn kan det vara värt att satsa på en kortare resa. Även om du inte bor i närheten av Arlanda-området kan det vara skönt att dra ner på tiden i flygstolen. Om du söker efter flyg till Bangkok som passar en lite mindre plånbok, kan det kanske dock vara värt att göra några stopp på vägen för att hitta riktigt billiga flyg.

Ta dig från flygplatsen till Bangkok

När du flyger till Bangkok från Sverige landar du på Suvarnabhumi Airport (BKK), som ligger ungefär tre mil öster om centrala Bangkok. Du tar dig enkelt in till Bangkok med det lokala bussnätet, taxi eller tåg. Tåg är det absolut smidigaste alternativet då resan bara tar 15 minuter med expresslinjen. Biljetten kostar inte mer än 10–20 kronor. Om du vill resa med buss har du flera lokala busslinjer att välja mellan. Det finns däremot inga direktbussar i flygplatsens regi. Du måste ta en transferbuss till en station utanför flygplatsområdet för att kunna resa med bussnätet.

Billiga flyg till Bangkok – en mångsidig ögonöppnare

Bangkok är en fartfylld storstad som aldrig tycks sova. Det är också kontrasternas stad, där nu och då möts i en spännande mix. I Bangkok kan du till exempel besöka 400 vackra tempel och flera ståtliga palats – men också ta dig an butiker som bjuder på förstklassiga shoppingupplevelser. När du semestrar i Bangkok får du heller inte missa att uppleva utelivet. Kvällsaktiviteterna i Bangkok kan vara allt från härligt avslappnade i sann thailändsk stil, till wow-upplevelser i sällskap av goda vänner. I sprudlande Bangkok har du garanterat aldrig tråkigt!

Karta

Biljettpris, skatter och avgifter: Priserna hittades på MrJet.se och uppdateras dagligen. De inkluderar alla skatter och avgifter förutom bagageavgift.

Återbetalningar, ändringar, inställda flyg: För ändringar i resplanen, om sådana tillåts i priset, debiterar MrJet.se en serviceavgift på £10.00 / 45.00 Euro utöver eventuella tillkommande kostnader för nytt biljettpris och tillkommande skatter.

Övriga villkor: Tidtabeller, biljettpriser, och villkor kan ändras utan föregående meddelande. Antalet platser är begränsat och kanske inte tillgängliga på alla flyg, datum och destinationer. Priser återbetalas inte retroaktivt eller som ersättning för helt eller delvis outnyttjad biljett. Biljetter kan ej överlåtas eller återbetalas. Gällande biljettregler för vald resplan visas före bokning.