Billiga flygbiljetter till Bangkok

Tips för att hitta billiga flyg

❓ Hur mycket kostar det att flyga till Bangkok?

✔️ Priset för resor tur-och-retur till Bangkok varierar mellan och . Resenärer som bokar en enkelbiljett till Bangkok kan hitta fantastiska flyg för så lite som . Tips för fyndjägare: är den bästa månaden att hitta ett billigt flyg till Bangkok.

❓ Hur hittar jag det billigaste flyget till Bangkok?

✔️ Flygpriserna till Bangkok varierar stort, beroende på ett flertal olika faktorer. Det är lättare att hitta ett billigt flyg till Bangkok om du är flexibel med datum för avgång och återresa, men dessutom kan valet av flygplats och flygbolag påverka biljettpriserna. För att hitta de bästa erbjudanden kan du försöka ändra sökkriterierna för att täcka alternativa datum och flygplatser. MrJet erbjuder stora rabatter, ett enormt utbud av flygbolag och en användarvänlig bokningsplattform, så det är enkelt för dig att hitta det perfekta flyget till Bangkok, oavsett om du bokar en affärsresa, letar efter en spontan weekendresa eller planerar familjesemestern. Så vad säger du — fönster eller gång?

❓ Vilka är de bästa flygbolagen som flyger till Bangkok?

✔️ Om du vill boka ett flyg till Bangkok kan du hitta ett stort antal flygbolag att välja mellan, som till exempel . MrJet gör det enkelt att jämföra flyg för att se vilket flygbolag som passar dig bäst, så att du kan få ut så mycket som möjligt för pengarna och kan koppla av under flygresan.

❓ Kan jag avboka mitt flyg till Bangkok med MrJet?

✔️ Vi vet hur det är — livet kan vara oberäkneligt, planer kan ändras och du behöver flexibilitet. Om du behöver ändra eller avboka ditt flyg till Bangkok kan du kontakta MrJet via kundtjänstportalen, där du dessutom hittar praktiska resetips, som täcker allt från flyg och hyrbilar till aktiviteter och hotell.

❓ Hur söker man efter ett flexibelt flyg till Bangkok?

✔️ För att få ut så mycket som möjligt av MrJets flexibla flygalternativ kan du använda rullgardinsmenyn på flygsidan. Du hittar menyn genom att klicka på knappen "Avancerade alternativ". Härifrån kan du anpassa dina sökinställningar för att hitta det perfekta flyget för dig. När du har sökt efter ditt flyg kan du dessutom jämföra priser på närliggande datum genom att klicka på länken "Visa flexibla datum" ovanför sökresultaten.

❓ Vilka är de billigaste dagarna att boka ett flyg?

✔️ Det verkar vara bäst att boka flyg på fredag. Vi har märkt att biljetter som bokades på fredagar gav resenärer de bästa erbjudandena i genomsnitt 2020. Däremot verkar onsdag vara den värsta dagen att köpa flygbiljetter, då det var den dagen som visar det högsta snittpriset baserat på efterfrågan hos MrJet 2020.

❓ Vilka är de billigaste dagarna att flyga?

✔️ Vi analyserade efterfrågan efter flyg på MrJet 2020 och måndagar visade sig vara den billigaste dagen att flyga. Det är definitivt något du borde ha i åtanke när du bokar nästa resa! Helgen kan verka vara den mest logiska tiden att börja semester, men flygbiljetter var i genomsnitt dyrare för flyg som agvick på lördagar, så det kan vara värt att tänka på när du planerar nästa resa.

*Enligt efterfrågan efter flyg på ebookers.com från januari till december 2020. Besparingar kan variera beroende på vilka alternativ som har valts.

Flyg till Bangkok

Flyg till fartfyllda Bangkok på semestern

Bangkok är en av svenskarnas absoluta favoriter när det är dags att byta vintermörkret mot oslagbara stunder i solen. Thailands huvudstad är en färgsprakande upplevelse för alla sinnen. Om du bokar flyg till Bangkok får du uppleva storstadens puls, samtidigt som du har nära till Thailands många vackra naturupplevelser.

Bästa tiden att besöka Bangkok

Klimatet är som mest behagligt i Thailand under vinterhalvåret, och specifikt mellan november och februari då det är lagom varmt. Under den här perioden väljer många att flytta julfirandet till de thailändska stränderna, så det kan vara bra att hålla ett öga på priserna i slutet av december. Tänk på att vara noga när du ska jämföra flyg till Bangkok för att pricka in ett datum med låga priser. Om du vill undvika de största turistströmmarna går det naturligtvis att boka en resa även under lågsäsong – glöm bara inte att monsunsäsongen sträcker sig från april till oktober. Under den här tiden kan du dock hitta riktigt billiga flyg till Bangkok och även få kraftigt rabatterade priser på lokala hotell och aktiviteter.

Flyg till Bangkok från våra svenska flygplatser

Eftersom Thailand är ett så populärt resmål bland svenskarna finns det resor till Bangkok från många av våra svenska flygplatser, oftast med något byte på vägen. Om du däremot vill boka ett direktflyg till Bangkok är det Arlanda Airport du ska söka dig till. Thai Airways och SAS har direktresor till Bangkok, och om du till exempel reser med små barn kan det vara värt att satsa på en kortare resa. Även om du inte bor i närheten av Arlanda-området kan det vara skönt att dra ner på tiden i flygstolen. Om du söker efter flyg till Bangkok som passar en lite mindre plånbok, kan det kanske dock vara värt att göra några stopp på vägen för att hitta riktigt billiga flyg.

Ta dig från flygplatsen till Bangkok

När du flyger till Bangkok från Sverige landar du på Suvarnabhumi Airport (BKK), som ligger ungefär tre mil öster om centrala Bangkok. Du tar dig enkelt in till Bangkok med det lokala bussnätet, taxi eller tåg. Tåg är det absolut smidigaste alternativet då resan bara tar 15 minuter med expresslinjen. Biljetten kostar inte mer än 10–20 kronor. Om du vill resa med buss har du flera lokala busslinjer att välja mellan. Det finns däremot inga direktbussar i flygplatsens regi. Du måste ta en transferbuss till en station utanför flygplatsområdet för att kunna resa med bussnätet.

Billiga flyg till Bangkok – en mångsidig ögonöppnare

Bangkok är en fartfylld storstad som aldrig tycks sova. Det är också kontrasternas stad, där nu och då möts i en spännande mix. I Bangkok kan du till exempel besöka 400 vackra tempel och flera ståtliga palats – men också ta dig an butiker som bjuder på förstklassiga shoppingupplevelser. När du semestrar i Bangkok får du heller inte missa att uppleva utelivet. Kvällsaktiviteterna i Bangkok kan vara allt från härligt avslappnade i sann thailändsk stil, till wow-upplevelser i sällskap av goda vänner. I sprudlande Bangkok har du garanterat aldrig tråkigt!

Behöver du en hyrbil efter flygresan?

Biljettpris, skatter och avgifter: Priserna hittades på MrJet.se och uppdateras dagligen. De inkluderar alla skatter och avgifter förutom bagageavgift.

Återbetalningar, ändringar, inställda flyg: För ändringar i resplanen, om sådana tillåts i priset, debiterar MrJet.se en serviceavgift på £10.00 / 45.00 Euro utöver eventuella tillkommande kostnader för nytt biljettpris och tillkommande skatter.

Övriga villkor: Tidtabeller, biljettpriser, och villkor kan ändras utan föregående meddelande. Antalet platser är begränsat och kanske inte tillgängliga på alla flyg, datum och destinationer. Priser återbetalas inte retroaktivt eller som ersättning för helt eller delvis outnyttjad biljett. Biljetter kan ej överlåtas eller återbetalas. Gällande biljettregler för vald resplan visas före bokning.