Början av huvudsektionen

Billiga flyg till Amsterdam (AMS)

Sök efter flyg

Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5

Sök hotell

Sök efter flyg + hotell

Billiga flygbiljetter tur och retur till Amsterdam

Priserna hittades under de senaste 7 dagarna. Priser och tillgänglighet kan komma att ändras. Ytterligare villkor kan gälla.

Flyg till Amsterdam – en magisk och förtjusande stad

Är du sugen på en hisnande semester full av wow och kittlande upplevelser i Nederländernas största stad Amsterdam? Eller ska du åka hit med jobbet? Det finns massor av billiga flyg till Amsterdam för en riktigt spännande resa.

Känn pirret bland alla kanalerna

Många tycker att Amsterdam är en av Europas vackraste städer och det är lätt att hålla med. I och runt staden finns hela 10 mil med kanaler och drygt 1 200 små och stora broar. Dessutom är Amsterdam en charmig shoppingstad med massor av mysiga kaféer och restauranger – gott om chanser till leenden och lockande smaker med andra ord.

En underbar stad året om

Kanske är våren den allra bästa tiden att besöka staden. Det är nu tulpanerna blommar och landskapet är som mest förtrollande. Titta gärna ut genom flygplansfönstret när ditt flyg till Amsterdam går in för landning och se om du kan få syn på några av tulpanfälten i skiftande färger. Fast Amsterdam är väl värt ett besök året om. På sommaren kan du svischa fram på cykel längs kanalerna, på hösten kantas kanalerna av färgsprakande träd i gult och rött och innan jul kan du besöka de världsberömda tindrande julmarknaderna. Du kan hitta billiga flyg till Amsterdam när som helst på året. Det bästa sättet att göra ett riktigt kap är att planera god tid i förväg och vara lite flexibel med resdagarna. Eftersom Amsterdam ligger så nära Sverige passar staden perfekt för en sagolik weekendresa.

Amsterdam-Schiphol (AMS) – en av Europas största flygplatser

Kanske pirrar det till i magen när flygplanet sänker sig mot flygplatsen Amsterdam-Schiphol – nu är du strax framme och en vistelse full av härliga upplevelser och skratt väntar. Flygplatsen är Europas femte största och ligger en liten bit sydväst om Amsterdam. Precis som du kan förvänta dig är den enorma flygplatsen full av restauranger och spännande butiker. Du kan ta dig in till centrala Amsterdam på flera olika sätt. Alldeles under flygplatsen finns en tågstation och på en kvart kan du åka den dryga milen in till centrum med tåg. Tågbiljetten kostar knappt 5 euro. Du kan även åka buss – Amsterdam Airport Express – för ungefär samma pris. Bussarna avgår var tionde minut från plattform B9 och resan tar från en kvart och uppåt beroende på var i Amsterdam du väljer att hoppa av. Naturligtvis går det även fint att åka taxi eller hyra bil.

Boka billiga resor till Amsterdam

När du sätter dig för att leta efter flygresor till Amsterdam upptäcker du snabbt att det finns mycket att välja bland. Ett stort antal flygbolag, som SAS, KLM och lågprisflygbolaget Norwegian, flyger hit och du har chans att hitta riktigt bra priser. Från vissa flygplatser i Sverige kan du flyga med direktflyg till Amsterdam och få en väldigt kort flygresa. Det är lätt att bli förtjust i Amsterdam. Här kan du fascineras av de glittrande kanalerna och de små charmiga broarna och vandra runt i timmar i alla spännande små och stora butiker.

Karta

Biljettpris, skatter och avgifter: Priserna hittades på MrJet.se och uppdateras dagligen. De inkluderar alla skatter och avgifter förutom bagageavgift.

Återbetalningar, ändringar, inställda flyg: För ändringar i resplanen, om sådana tillåts i priset, debiterar MrJet.se en serviceavgift på £10.00 / 45.00 Euro utöver eventuella tillkommande kostnader för nytt biljettpris och tillkommande skatter.

Övriga villkor: Tidtabeller, biljettpriser, och villkor kan ändras utan föregående meddelande. Antalet platser är begränsat och kanske inte tillgängliga på alla flyg, datum och destinationer. Priser återbetalas inte retroaktivt eller som ersättning för helt eller delvis outnyttjad biljett. Biljetter kan ej överlåtas eller återbetalas. Gällande biljettregler för vald resplan visas före bokning.