Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
Ikväll
Till helgen
21 feb. - 23 feb.
Nästa helg
28 feb. - 1 mars

Dongcheng hotell

Park Plaza Beijing Wangfujing 1 161 kr
Park Plaza Beijing Wangfujing

Park Plaza Beijing Wangfujing

97 Jinbao St., Dongcheng District, Peking, Beijing
   
  4.0 av 5.0 Stjärnor

  Detta hotell i Dongdan ligger mindre än 2 km från Peninsula Beijing shoppingcenter och Wangfujing Street. Förbjudna staden och Sanlitun ligger också 3 km härifrån. Dengshikou Station ligger på 9 minuters gångavstånd och till Dongdan Station promenerar du på 15 minuter.

  Grand Hyatt Beijing 2 118 kr
  Grand Hyatt Beijing

  Grand Hyatt Beijing

  1 East Chang An Avenue, Peking, Beijing
    
   5.0 av 5.0 Stjärnor

   Detta hotell i lyxstil ligger i Dongdan, endast 15 minuters promenad från Wangfujing Street, Kinas nationalmuseum och Himmelska fridens torg. Oriental Plaza och Förbjudna staden ligger endast 3 km härifrån. Wangfujing Station ligger på 6 minuters gångavstånd och till Dengshikou Station promenerar du på 14 minuter.

   Hilton Beijing Wangfujing 1 911 kr
   Hilton Beijing Wangfujing

   Hilton Beijing Wangfujing

   8 Wangfujing East Street, Dongcheng, Peking, Beijing
     
    5.0 av 5.0 Stjärnor

    Detta familjevänliga hotell i affärskvarteren i Peking ligger mindre än 2 km från Peninsula Beijing shoppingcenter, Wangfujing Street och Förbjudna staden. Himmelska fridens torg och Förbjudna staden ligger också 2 km härifrån. Dengshikou Station ligger på 8 minuters gångavstånd och till Wangfujing Station promenerar du på 11 minuter.

    Novotel Beijing Peace 890 kr
    Recension från 23 aug. 2013
    Se information
     
    Novotel Beijing Peace

    Novotel Beijing Peace

    No 3 Jinyu Hutong, Peking, Beijing
      
     2,0 av 5
     4.0 av 5.0 Stjärnor

     Very bad service, bathrooms were dirty, restaurant was overpriced. Not worth the money compared to other hotels in the same price range. Would not chose it again.

     Novotel Beijing Xin Qiao 791 kr
     Novotel Beijing Xin Qiao

     Novotel Beijing Xin Qiao

     1 Chong Wen Men Xi Da Jie, Peking, Beijing
       
      4.0 av 5.0 Stjärnor

      Detta hotell med spa ligger i Centrala Peking, endast 2 km från Wangfujing Street, Kinas nationalmuseum och Qianmen Street. Himmelska fridens torg och Beijings finansgata ligger endast 3 km härifrån. Chongwenmen Station ligger på 3 minuters gångavstånd och till Ciqikou Station promenerar du på 13 minuter.

      Hotel Kapok - Forbidden City 991 kr
      Hotel Kapok - Forbidden City

      Hotel Kapok - Forbidden City

      16 Donghuamen Street, Peking, Beijing
        
       4.0 av 5.0 Stjärnor

       Detta hotell i Centrala Peking ligger tio minuters promenad från Donghuamen nattmarknad och Wangfujing Street. Förbjudna staden och Förbjudna staden ligger också en kvarts promenad härifrån. Dengshikou Station ligger på 8 minuters gångavstånd och till Wangfujing Station promenerar du på 14 minuter.

       Beijing Hotel Nuo Forbidden City 1 596 kr
       Beijing Hotel Nuo Forbidden City

       Beijing Hotel Nuo Forbidden City

       33 Chang An Avenue, Dongcheng District, Peking, Beijing
         
        5.0 av 5.0 Stjärnor

        Detta hotell i lyxstil ligger i Centrala Peking, tio minuters promenad från Himmelska fridens torg, Himmelska fridens port och Wangfujing Street. Förbjudna staden och Himlens tempel ligger dessutom 5 km härifrån. Wangfujing Station ligger inom 2 minuters gångavstånd, och till Tian'anmen East Station promenerar du på 12 minuter.

        Waldorf Astoria Beijing 3 270 kr
        Waldorf Astoria Beijing

        Waldorf Astoria Beijing

        5-15 Jinyu Hutong, Wangfujing, Dongcheng District, Peking, Beijing
          
         5.0 av 5.0 Stjärnor

         Detta hotell i lyxstil i Dongdan ligger 2 km från Peninsula Beijing shoppingcenter, Wangfujing Street och Förbjudna staden. Himmelska fridens torg och Sanlitun ligger också 3 km härifrån. Dengshikou Station ligger inom 2 minuters gångavstånd, och till Dongsi Station promenerar du på 13 minuter.

         Karta

         Var ska jag boka hotell i Dongcheng?

         När du bestämt dig för att resa till Dongcheng erbjuder MrJet olika verktyg som hjälper dig hitta det bästa hotellet för dig i området, till det bästa priset. Du kan kika på områdets hotell på en detaljerad karta, så att du kan välja det som har bäst läge för din resa. Dessutom kan du se hotellrecensioner som skrivits av gäster som rest till Dongcheng. Det finns till och med en funktion som låter dig filtrera urvalet av hotell utefter vilka som ligger nära de populäraste sevärdheterna i Dongcheng.

         Hur tar jag mig till Dongcheng?

         Varifrån du än kommer kan MrJet hjälpa dig ta dig till ditt hotell i Dongcheng. Till att börja med erbjuder vi ett stort urval flyg, så du kan landa på närmaste flygplatsen till det bästa priset. Sedan är det enkelt att ta sig till Dongcheng från flygplatsen. Sök och boka något av våra hyrbilserbjudanden så kan du själv ta dig till hotellet, snabbt och smidigt. Med bil har du möjlighet att utforska Dongcheng och närområdet. Kom ihåg att MrJets hotellbeskrivningar har information om parkering som kan vara bra att kika på innan du ger dig av från flygplatsen.

         Vad finns det att göra i Dongcheng?

         Det finns gott om saker att göra i Dongcheng - speciellt om man räknar med att koppla av och inte göra något särskilt på hotellet. Om du vill ha fler tips kan du gå till sidan Saker att göra där vi samlat några av de bästa aktiviteterna i Dongcheng och runt omkring. Så vare sig du är ute efter spänning och underhållning, lärdom eller avkoppling kan MrJet hjälpa dig att få ut det mesta av din resa till Dongcheng.

         Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma