Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
På grund av reseråden i samband med coronaviruset (covid-19) kan vissa destinationer vara otillgängliga under vissa datum. Läs mer.
Ikväll
Nästa helg
5 juni - 7 juni

Dolomiterna hotell

Aritz Hämta priser
Aritz

Aritz

Streda Sot Ciapiaa 4, Campitello di Fassa, TN
   
  4.0 av 5.0 Stjärnor

  Detta hotell i bergen ligger tio minuters promenad från Col Rodella linbana och Durondalen . Dolaondes Canazei och Canazei–Pecol linbana ligger också 3 km härifrån.

  B&B Piccola Cesa 796 kr
  B&B Piccola Cesa

  B&B Piccola Cesa

  51 Strèda de Ciamp Trujan, Penia, Canazei, Trento
    
   0.0 av 5.0 Stjärnor

   Detta bed and breakfast i Canazei ligger mindre än 3 km från Alba-Ciampacs linbana, Canazei–Pecol linbana och Dolaondes Canazei. Durondalen och Col Rodella linbana ligger också 5 km härifrån.

   Hotel Cir 1 385 kr
   Hotel Cir

   Hotel Cir

   Via Passo Gardena 5, Selva di Val Gardena, BZ
     
    3.0 av 5.0 Stjärnor

    Detta hotell i Selva di Val Gardena erbjuder ski-in/ski-out och ligger bland bergen, nära vinteraktiviteter som skidlektioner och kälkåkning, samt mindre än 2 km från Skidområdet Dantercepies-Sella och Val Gardena. Plans linbana och Dantercepies Gondola ligger också 5 km härifrån.

    Lüch de Costa Hämta priser
    Lüch de Costa

    Lüch de Costa

    Str. Costa 6, Corvara in Badia, Provincia di Bolzano - Alto Adige
      
     0.0 av 5.0 Stjärnor

     Detta boende med spa i Corvara in Badia ligger 0,1 km från Campolongo Pass Skidområde och 2,8 km från Val Gardena. Colfoscos äventyrspark och Colfosco linbana ligger också en kvarts promenad härifrån.

     Hotel Kolfuschgerhof Hämta priser
     Hotel Kolfuschgerhof

     Hotel Kolfuschgerhof

     Via Rönn 7, Corvara in Badia, BZ
       
      4.0 av 5.0 Stjärnor

      Detta hotell med spa i en regionalpark ligger mindre än 2 km från Plans linbana och Colfosco linbana. Colfoscos äventyrspark och Col Pradat linbana ligger också 3 km härifrån.

      Nature Hotel Delta Hämta priser
      Nature Hotel Delta

      Nature Hotel Delta

      Via Roenn 11, Corvara in Badia, BZ
        
       3.0 av 5.0 Stjärnor

       Detta hotell ligger i bergen, endast 1,8 km från Colfosco linbana och mindre än två mil från Puez-Geisler naturpark och Gruppo di Sella. Mindre än tre mil härifrån hittar du dessutom Sass Pordoi linbana och Pordoi pass.

       Garni Criss 1 173 kr
       Garni Criss

       Garni Criss

       Strada Pecei 46, Corvara in Badia
         
        3.0 av 5.0 Stjärnor

        Detta bed and breakfast i Corvara in Badia ligger tio minuters promenad från Plans linbana och Colfosco linbana. Col Pradat linbana och Colfoscos äventyrspark ligger också en kvarts promenad härifrån.

        Residence Armonia Hämta priser
        Residence Armonia

        Residence Armonia

        Strada Col Pradat 9, Colfosco, Corvara in Badia, BZ
          
         3.0 av 5.0 Stjärnor

         Detta boende i Corvara in Badia ligger 0,1 km från Campolongo Pass Skidområde och 2,1 km från Val Gardena. Colfoscos äventyrspark och Col Pradat linbana ligger också tio minuter härifrån.

         Karta

         Så letar MrJet upp hotell nära Dolomiterna

         Gillar du tanken om att ha populära dragplåster precis utanför dörren i Dolomiterna? Det är inte alls omöjligt att uppnå. Med MrJets olika verktyg är det en barnlek att hitta bekväma hotell nära Dolomiterna. Först och främst kan du använda sökfiltret för att sålla lite. I Dolomiterna finns mängder av attraktioner som kan vara trevligt att bo i närheten av. Spana in hotellen på en detaljerad karta, så kan du snabbt se exakt vart de ligger i förhållande till Dolomiterna centrum. I våra detaljerade hotellbeskrivningar ser du vad hotellen skryter med för rumstyper och bekvämligheter. Det förenklar beslutsprocessen för dig som annars har svårt att få överblick.

         Res snabbt och smidigt till ditt hotell i Dolomiterna

         Oavsett avgångsort kan du använda MrJet för att planera resan hela vägen fram till ditt hotell i Dolomiterna. För det första kan du välja och vraka bland ett stort utbud med flyg. De uppdateras ideligen för att se till att bästa möjliga alternativ finns tillgängliga vid bokning. Du kommer dessutom att kunna jämföra priser med andra avgångstider och flygbolag. För det andra kan du kolla in alla hyrbilserbjudanden som finns på MrJets webbsida. Inte nog med att du som bokar en hyrbil snabbt kan åka från flygplatsen till ditt hotell nära Dolomiterna, du kan även utforska närområdet helt enligt egna preferenser. Det går inte att nog understryka hur många fler upplevelser du hinner med när du själv sitter i förarsätet.

         Vad finns att göra i Dolomiterna?

         Det är en mysig upplevelse att bara koppla av på hotellet under semestern. Du som är äventyrslysten behöver dock inte oroa dig. Så fort resväskan är uppackad är det bara att gå ut och uppleva attraktionerna vid ditt hotell i Dolomiterna. För att få försprång kan du använda verktyget för saker att göra i och i närheten av Dolomiterna. Det är ett lysande sätt att hitta inspiration, så att du kan göra det mesta av semestern när du väl kommer fram.


         Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma