Början av huvudsektionen

Sök bland fler än en miljon flyg, hotell, paket och ännu mer

De flesta hotellbokningar kan ändras eller avbokas utan avgift från MrJet


Semesterbostäder i Cerro Azul

Se alla semesterboenden i Cerro Azul

Uppskattat pris för 1 natt och 2 vuxna

Centro Recreacional Sarapampa

Centro Recreacional Sarapampa

  3.0 av 5.0
   
   

  Denna semesterbostad i Asia ligger 0,5 km från Pampa El Tabacal och mindre än 15 km från Asia Beach och Boulevard Asia-köpcentret. Kartodromo Racing Dakart och ...

  Centro Recreacional Sarapampa1 128 kr

  20 feb. - 21 feb.

  Centro Recreacional Sarapampa1 128 kr
  La Estancia de Baco

  La Estancia de Baco

   3.0 av 5.0
    
    

   Denna stuga i Lunahuana ligger 2,6 km från Lunahuanas inkaruiner och mindre än en mil från Lunahuanas kyrka och Lunahuana Plaza de Armas. Cerro Punton de Antahualla ...

   A&C Apartamento Con Vista Al Mar

   A&C Apartamento Con Vista Al Mar

    3.0 av 5.0
     
     

    Denna lägenhet ligger nära stranden, endast 0,1 km från Pampa Dolores och mindre än en mil från Asia Golf Club och Boulevard Asia-köpcentret. Cerro Laguna och ...

    Karta

    Semesterbostäder i Cerro Azul

    När du ska resa iväg till Cerro Azul kan du antingen välja det traditionella sättet och bo på hotell, eller prova ett nytt perspektiv genom att boka en egen semesterbostad i Cerro Azul. Den stora prisskillnaden är tillräcklig anledning att välja det här alternativet. Du kommer att spara på varje övernattning om du bor i en egen bostad istället för på hotell. Men det finns många fördelar utöver att du sparar en ordentlig slant. 

    Känslan av att vara en ”ortsbo” istället för en bortkommen turist är ovärderlig. Från det ögonblick du kliver över tröskeln blir semesterbostaden i Cerro Azul ditt hem långt hemifrån. Här kan du koppla av i vardagsrummet och laga till dina favoriträtter i köket, kanske med färskvaror från någon närliggande matmarknad.

    En annan fördel är det privatliv du kan unna dig när du hyr semesterbostad i Cerro Azul. Vare sig du bokar en elegant lägenhet, fin villa eller mysig stuga slipper du vistas i något gigantiskt turisttempel som kryllar av andra gäster och hotellpersonal. Boendet är ditt eget och du kan njuta av semestern helt i din egen takt. Ät frukost vid köksbordet och planera den kommande dagen över en kaffekopp i vardagsrummet. Sedan kan du ge dig ut på sightseeing i några timmar innan du återvänder hem för en liten siesta på eftermiddagen.

    Det finns ett jättelikt utbud med bostäder att välja mellan. Med MrJet är det en barnlek att hitta rätt. Du kan söka efter moderna lägenheter med stilsäker inredning och förbereda dig på en romantisk resa - alternativt välja en stor villa där alla familjemedlemmar har möjlighet att koppla av i egna sovrum.

    För att göra det enklare att hitta rätt semesterbostad i Cerro Azul är det bra att använda kartan. På så sätt hittar du både villor, stugor och lägenheter i närheten av viktiga landmärken och attraktioner. Du kan även välja om du vill vistas i händelsernas centrum eller bo i ett mer fridfullt område. Ange helt enkelt dina resedatum så kommer du att hitta färskpressade erbjudanden på semesterbostäder i Cerro Azul.