Viktigt: På grund av covid-19 kan reserestriktioner ha införts för den här destinationen, så som specifika boenderestriktioner. Kontrollera hälsoinformation från nationella och lokala källor för destinationen innan du bokar.

Sök efter flyg med airberlin


Fina flygpriser med airberlin!

Fram till 21 september har du chansen att boka flygbiljetter med airberlin till kampanjpris! Erbjudandet gäller på samtliga av airbelins 171 destinationer världen över. Med airberlin flyger du via Berlin och vidare ut i världen!

När du flyger med airberlin ingår dryck och snacks ombord och ett incheckat bagage på 23 kg.

Boka senast 21 september 2015

Air Berlin är ett andra största flygbolag i Tyskland och den sjätte största i Europa. Air Berlin flyger från 17 olika flygplats i Tyskland. De viktigaste flygplatserna är Düsseldorf samt Berlin-Tegel flygplats. Som tillägg till dessa destinationer flyger Air Berlin också till europeiska metropoliter, semester orter vid Medelhavet, Madeira, Kanarie öarna samt till norra Afrika. Distansflyg flygs till Karibien och till nord och syd Amerika.

Med Air Berlin är det möjligt att flyga med fyra olika tariffer JustFly, FlyClassic, FlyDeal samt FlyFlex. Proceduren gällande bokningen, bagage, check-in samt mat ombord varierar vilken tariff har du bokat. FlyFlex har de mest omfattande tjänsten som innehåller till exempel priority handling vid check-in, möjligheten att omboka eller avboka resan samt möjligheten att ha ett ledigt säte intill. Till FlyFlex ingår det två bagage utan kostnad jämfört med de tre andra tariffer där det är tillåtet att bara ha ett bagage utan extra kostnad. Till JustFly ingår ingen in checkade bagage utan endast handbagage. Det ät kanske inte det bästa alternativ att boka JustFly om du redan vid planering av resan vet att du behöver mer resgods med dig än handbagage.

Däremot tjänster som XL- säte, gourmet mat samt anmälningsavgifter för ett extra bagage kan bokas till alla olika tariffer med en extra kostnad som varierar lite beroende på vart man flyger.

Air Berlins Online check-in öppnas 30 timmar före avresan och stängs 45 minuter innan avgång. Check-in kan också göra med mobil på AirBerlins mobilsite m.airberlin.com eller via deras mobilapp. Det är värd att checka in redan i förväg så undviker du att göra det på flygplatsen sedan.

Biljettpris, skatter och avgifter: Priserna hittades på MrJet.se och uppdateras dagligen. De inkluderar alla skatter och avgifter förutom bagageavgift.

Återbetalningar, ändringar, inställda flyg: För ändringar i resplanen, om sådana tillåts i priset, debiterar MrJet.se en serviceavgift på £10.00 / 45.00 Euro utöver eventuella tillkommande kostnader för nytt biljettpris och tillkommande skatter.

Övriga villkor: Tidtabeller, biljettpriser, och villkor kan ändras utan föregående meddelande. Antalet platser är begränsat och kanske inte tillgängliga på alla flyg, datum och destinationer. Priser återbetalas inte retroaktivt eller som ersättning för helt eller delvis outnyttjad biljett. Biljetter kan ej överlåtas eller återbetalas. Gällande biljettregler för vald resplan visas före bokning.