Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5

Trelleborg hotell

Smygehus Havsbad 1,156 kr
Smygehus Havsbad

Smygehus Havsbad

Smyge Strandväg 136, Trelleborg
   
  4.0 av 5.0

  Detta lägenhetshotell vid vattnet ligger 1,8 km från Smygehuk och mindre än två mil från Abbekås hamn och Stortorget. Stadsparken och Trelleborgs museum ligger också mindre än två mil härifrån.

  Best Western Hotel Hansa 766 kr
  Best Western Hotel Hansa

  Best Western Hotel Hansa

  Corfitz Beck-Friisgatan 3, Trelleborg
    
   3,4
   av 5, från 5 recensioner
   3.0 av 5.0

   Detta hotell i centrala Trelleborg ligger fem minuters promenad från Stortorget och Trelleborgs museum. Stadsparken ligger 0,6 km härifrån.

   Minnesberg Bed & Breakfast 848 kr
   Minnesberg Bed & Breakfast

   Minnesberg Bed & Breakfast

   Gamla Minnesbergsvagen 268-0, Trelleborg
     
    3.0 av 5.0

    Detta bed and breakfast på landet ligger nära Tegelberga Golf och Country Club. I närheten hittar du dessutom Vellinge Golfklubb och Bokskogens Golfklubb.

    Best Western Hotel Magasinet 982 kr
    Best Western Hotel Magasinet

    Best Western Hotel Magasinet

    Hamngatan 9, Trelleborg
      
     4,0
     av 5, från 4 recensioner
     3.0 av 5.0

     Detta hotell ligger mitt i Trelleborg, tio minuters promenad från Stortorget, Trelleborgs museum och Stadsparken. Trelleborg och Vångavallen ligger dessutom 2 km härifrån.

     Hotel Dannegården Trelleborg 1,192 kr
     Hotel Dannegården Trelleborg

     Hotel Dannegården Trelleborg

     Strandgatan 32, Trelleborg
       
      5,0
      av 5, från 1 recensioner
      4.0 av 5.0

      Detta hotell i centrala Trelleborg ligger 15 minuters promenad från Stortorget, Trelleborgs museum och Stadsparken. Smygehuk ligger 14,5 km härifrån.

      Idala Gård
      Idala Gård

      Idala Gård

      Idalavägen 335 , Trelleborg
        
       3.0 av 5.0

       Detta hotell i Trelleborg ligger mindre än en mil från Stadsparken, Stortorget och Trelleborgs museum. Vångavallen och Trelleborg ligger också mindre än en mil härifrån.

       Lilla Ängagården 848 kr
       Lilla Ängagården

       Lilla Ängagården

       Vitrgansvägen 13, Trelleborg
         
        3.0 av 5.0

        Denna lägenhet ligger nära stranden i Trelleborg, i samma område som Smygehuk, Abbekås hamn och Abbekås Golfklubb. Sevärdheter i regionen inkluderar även Svaneholms slott och Mossbystrand.

        Moment Hotels 571 kr
        Moment Hotels

        Moment Hotels

        Norra Vallgatan 54, Malmo
          
         3,5
         av 5, från 2 recensioner
         3.0 av 5.0

         Detta hotell i Norr ligger fem minuters promenad från S:t Petri kyrka och Rådhuset. Lilla Torg och Malmöhus ligger också en kvarts promenad härifrån.

         Karta

         Använd MrJet om du vill hitta rätt hotell i Trelleborg

         Om du bestämt att Trelleborg är nästa resmål är det dags att klura på vilket slags boende som kan passa dig. Med MrJet går beslutsprocessen lite snabbare. Våra sökverktyg gör det lätt att leta upp hotell i Trelleborg på bara några sekunder, och alternativen är bekvämt sammanställda i en lista. Ett annat sätt att söka är genom att kika på hotellen som markerats på en detaljerad karta. Det är rätt metod om du vill se till att ha nära till stadens spännande attraktioner. På tal om det, du kan filtrera din sökning för att hitta hotell i närheten av destinationens viktigaste landmärken. Det passar dem som redan har ett hum om vad de vill ha nära till under semestern. Med hjälp av hotellbeskrivningarna får du sedan överblick över hotellrum och bekvämligheter, så att du kan välja ett boende som antingen är lyxigt, helt krusidullfritt, eller någonstans mitt emellan.

         Planera resan till ditt hotell i Trelleborg

         MrJet hjälper inte bara till att hitta rätt hotell i Trelleborg, vi assisterar även när du planerar resan dit. Det spelar ingen roll vilken stad du reser från när du bokar flyg till Trelleborg. Ange det flygbolag och den rutt som passar dina önskemål och din budget. Välj sedan resedatum, så gör vi resten. Du som snabbt vill åka från flygplatsen till hotellet kan se till att en bil väntar på dig vid ankomst. Varför inte undersöka om det finns något lämpligt erbjudande på hyrbilar? Det går inte att nog understryka hur mycket smidigare semestern blir när du inte måste anpassa dig efter kollektivtrafiken. Det finns fantastiska sevärdheter bortom stadens gränser, vare sig vill vill besöka små byar eller susa fram på landsbygden.

         Saker att göra nära ditt hotell i Trelleborg

         Väl framme i Trelleborg väntar mängder av aktiviteter och med MrJet kan du skräddarsy resplanen. Det är bara att prova vårt verktyg för att hitta aktiviteter, så ser du snabbt vad det finns för populära landmärken och attraktioner vid ditt hotell i Trelleborg. Med hjälp av den här användarvänliga tjänsten kommer din vistelse i Trelleborg att bli oförglömlig. Det är sant vare sig du vill koppla av, hitta barnvänliga saker att göra, eller åka på sightseeing bland alla sevärdheter.


         Senast recenserade i Trelleborg

         Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma