Vår prisgaranti

Hos oss på MrJet handlar allt om resor. Vi tror på mer överraskande, mer extraordinära, mer oförglömliga reseupplevelser. Det innebär att vi alltid vill försäkra oss om att våra kunder får ut så mycket som möjligt för pengarna när de bokar med oss.

Vi förstår hur frustrerande det kan vara att boka hotell eller flyg + hotell (när dessa bokas samtidigt) och sedan hitta samma bokning billigare någon annanstans. Men bokar du hos oss slipper du ta risken.

Bokning av endast hotell:

Om du bokar och betalar för ett hotellrum på MrJet.se och sedan hittar ett lägre pris för ditt hotellrum på vår webbplats eller på någon annan webbplats behöver du bara meddela oss så återbetalar vi mellanskillnaden. Svårare än så är det inte.

Till skillnad från andra webbplatser ger vi dig mer än bara 24 timmar efter att du har slutfört din bokning när det gäller hotellbokningar. Hittar du ett lägre pris senast 48 timmar före incheckning kan du höra av dig till oss, så matchar vi priset. Det spelar alltså ingen roll om du hittar ett lägre pris tre timmar eller tre månader efter att du har slutfört din bokning - vår prisgaranti gäller fortfarande.

Självklart måste det lägre priset gälla samma hotell, datum, antal nätter, prisplan, rumstyp och inkludera alla skatter och avgifter, men svårare än så är det inte.

Bokning av flyg + hotell (när dessa bokas tillsammans):

Om du bokar och betalar för flyg + hotell(samtidigt) på MrJet.se och hittar ett lägre pris på flyg + hotell på vår webbplats eller på någon annan webbplats inom 48 timmar behöver du bara meddela oss, så återbetalar vi mellanskillnaden. Svårare än så är det inte.

Självklart måste det lägre priset gälla samma datum, flygnummer, flygtider, antal nätter, hotell, prisplan, rumstyp och inkludera alla skatter och avgifter, men svårare än så är det inte.

Vår prisgaranti omfattas av våra villkor (se nedan) och gäller endast förbetalda hotellbokningar och bokningar av flyg + hotell (när de bokas tillsammans).

Fyll bara i det korta formuläret nedan så gör vi resten.

Regler och villkor

  1. Vår prisgaranti (bokningar av endast hotell) - Om du bokar och betalar för ett hotellrum på MrJet.se och senare hittar ett lägre pris för samma rum på MrJet.se eller annan webbplats senast 48 timmar före incheckning återbetalar vi mellanskillnaden till dig. Vår prisgaranti gäller endast fristående förskottsbetalda hotellbokningar som utförts på MrJet.se. Jämförelsen måste gälla fristående bokning av samma hotell (som inte ingår i paketbokning av flyg + hotell).
  2. Vår prisgaranti (bokningar av flyg + hotell) - Om du bokar och betalar för flyg + hotell (när de bokas tillsammans) på MrJet.se och sedan hittar ett lägre pris för samma kombination av flyg + hotell på MrJet.se eller på någon annan webbplats inom 48 timmar efter bokning återbetalar vi mellanskillnaden.
  3. Skicka in ett anspråk - För att berättigas till MrJets prisgaranti måste du lämna in din ansökan via vårt prisgarantiformulär 48 timmar före incheckning om anspråket gäller fristående hotellbokning, eller inom 48 timmar om anspråket gäller bokning av flyg + hotell.
  4. Jämförelsen måste gälla samma resplan, under samma omständigheter – Vår prisgaranti gäller endast för exakt samma resplaner - med samma flyg, flygnummer, flygtider, hotell, rumstyper, prisplaner, tillämpliga policyer för återbetalning och avbokning, samt hotellvistelsedatum - som vad som bokats genom MrJet.se. Vår prisgaranti gäller för hela priset för den bokade resan, inklusive alla skatter och avgifter. Garantin gäller inte för bokningar på webbplatser där hotellets namn eller andra bokningsuppgifter avslöjas först efter att köpet har genomförts. Du måste uppfylla samtliga krav som ställs för det lägre priset (om sådana finns), till exempel krav på bostadsort och ålder, för att lämna in ett anspråk på vår prisgaranti.
  5. Jämförelsen måste vara tillgänglig för allmänheten – Vår prisgaranti gäller endast priser som både har marknadsförts och är tillgängliga för allmänheten på en webbplats som riktar sig till kunder i Sverige. Exempelvis omfattas inte priser som gäller i följande fall: priserbjudanden på webbplatser för medlemsprogram; företagsrabatter eller företagspriser; gruppresor, charterresor, bonusprogram, prestationsincitament, möten, sammankomster, sammanslagna eller interna priser; priser som vinns via auktion eller liknande eller priser som endast gäller om kuponger eller kampanjer som inte erbjuds allmänheten utnyttjas. Det lägre priset får inte komma från en webbplats som du ringer till för att få ett pris, eller från ett e-postmeddelande som du har fått. Priset måste anges och kunna bokas i samma valuta som bokningen på MrJet.se (utan hänvisning till valutaomvandlare).
  6. Verifiering av anspråk – Samtliga anspråk på vår prisgaranti genomgår verifiering av MrJet.se. Vi godkänner inte skärmbilder eller andra anspråk på bevis för ett lägre pris som vi inte kan bekräfta själva. Vi kommer inte heller att godkänna eller fullfölja några anspråk om vi efter eget gottfinnande anser oss ha anledning att misstänka att de är resultatet av tryckfel eller andra felaktigheter, att de utgör bedrägligt förfarande eller anmäls med ont uppsåt. Om kravet godkänns återbetalas det aktuella beloppet till det betalkort som användes vid bokningstillfället. Det kan ta upp till 30 dagar eller till nästa faktureringsperiod innan överföringen visas på ditt kontoutdrag.
  7. Ändringar - Vi förbehåller oss rätten att efter eget godtycke ändra eller avsluta prisgarantin eller att begränsa tillgången för vem som helst, vid vilken tidpunkt som helst, av vilken anledning som helst eller utan anledning, utan förvarning eller förpliktelse. Villkoren som anges på webbplatsen MrJet.se vid bokningstillfället avgör huruvida du är berättigad till att ta del av vår prisgaranti. Vår underlåtenhet att genomdriva eventuella bestämmelser i dessa villkor utgör inte något undantag från dessa bestämmelser. Villkoren för prisgarantin lyder under Sveriges rikes lag.