Viktigt: På grund av covid-19 kan reserestriktioner ha införts för den här destinationen, så som specifika boenderestriktioner. Kontrollera hälsoinformation från nationella och lokala källor för destinationen innan du bokar.

Billiga hotell i Sapucaia - 46 att välja från

Hotell från 293 kr

Kolla hotellpriser i Sapucaia

Sapucaia hotell

Hittar du inte det du letar efter?
Se alla tillgängliga boenden i Sapucaia
Visa alla boenden
Lägsta pris per natt som vi hittade under de senaste 24 timmarna, baserat på 1 natt för 2 vuxna. Priser och tillgänglighet kan komma att ändras. Ytterligare villkor kan gälla.

När passar det bäst att utforska Sapucaia?

Om du försöker komma fram till när det är bäst att besöka Sapucaia, kan denna info om vädret vara bra att ha under reseplaneringen. De varmaste månaderna i Sapucaia brukar vara februari och januari, och de kallaste juli och juni. De regnigaste månaderna är februari och mars, medan de torraste är juli och augusti.

Här kommer en översikt över hur mycket regn och vilka temperaturer du kan förvänta dig:

  • Medeltemperaturerna mellan januari och mars ligger på 30°C under dagen och 21°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden är 18 millimeter under denna period.
  • Om du reser hit mellan april och juni, ligger medeltemperaturerna på 27°C under dagen och 17°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden ligger på 12 millimeter.
  • Medeltemperaturerna under juli till september är 25°C under dagen och 17°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 7 millimeter.
  • Mellan oktober och december ligger medeltemperaturerna på 28°C under dagen och 19°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 12 millimeter.
  • Den genomsnittliga nederbörden under året i Sapucaia är 49 millimeter.