Thailand är en av de få resmål på jorden som har någonting att erbjuda precis alla besökare. Det finns öar där du kommer att stormtrivas – vare sig du vill åka på en fridfull familjesemester eller är på jakt efter heta fester. Vi har några tips som kan hjälpa dig att välja rätt!

Koh Phangan för njutningsmänniskor och festprissar 

Pirate Bay beach in Ko Phangan Thailand. View on the ocean, white sand, palmtrees and turquoise sea.

Koh Phangan må vara ett tropiskt paradis med klarblå himmel och palmkantade sandstränder. Men låt dig inte luras av de natursköna miljöerna. Hit kommer mängder av bohemiska resenärer för att festa loss på fullmånefesten – det är en riktig backpackermagnet. På ön finns ordentligt med billiga logialternativ, men även fina valmöjligheter för turister som vill bo riktigt lyxigt efter att ha festat natten lång. Morgonen efter kan du ta dig ett dopp och genast känna dig som en ny människa.

Billiga hotell i Koh Phangan

Billiga flyg till Thailand

Koh Chang för äventyrslystna

Tropical Lonely Beach, surrounded by palm trees in Koh Chang's west coast, Thailand

Koh Chang är en av Thailands största öar och passar perfekt för dig som älskar spännande upplevelser och utomhusäventyr. Ön är omtyckt bland alla som är välinformerade vad gäller djungeltäckta berg, dimmiga raviner, lättillgänglig vildmark och trevligt nattliv. Således är det rätt plats för dig som vill tillbringa dagarna åt att rida på elefanter, utforska bergen och dyka i det kristallklara vattnet. På Koh Chang finns otaliga aktiviteter för dig som inte rest runt halva jordklotet för att slappa i solen (men om du vill göra det finns här även en sagolik strand).

Billiga hotell i Koh Chang 

Billiga flyg till Thailand

Koh Lipe för turturduvor

Satun, Thailand - March 12, 2011: People sunbathing in the shores of Koh Lipe beach in Satun, Thailand. Traditional longtail boats can be seen in the background.

Den lilla ön Koh Lipe är en av Thailands mest romantiska och välbevarade destinationer. Ön ingår i Tarutao National Park och omges av pyttesmå obebodda klippöar, turkost vatten och många avskilda stränder där kärlekspar kan strosa hand i hand. Satsa på boutiquehotell eller enkla bambuhyddor på stranden. Det finns även ett stort utbud mysiga uteserveringar och barer där du kan dricka paraplydrinkar. Här på Koh Lipe kan du känna vinden i håret och sanden mellan tårna. Bjud med en kär vän eller partner om du vill unna dig ett livslångt minne.

Billiga hotell i Koh Lipe

Billiga flyg till Thailand

Koh Samui för familjer och yogisar

Sun lounges and cocktails by the pool in a tourist resort

Kokospalmer, bekväma hotell och vackra trädgårdar är bara några av de saker som lockar resenärer till Koh Samui. Här kan du få dig en semester med fokus på välbefinnande. Även om det är en lugn och fridfull plats finns mängder av aktiviteter för alla åldrar. Välj mellan att paddla kajak, snorkla, shoppa eller koppla av på spa. Valet beror helt på ditt humör för dagen. Om du älskar yoga är det svårslaget med ett pass i soluppgången på stranden.

Billiga hotell i Koh Samui

Billiga flyg till Thailand

Koh Tao för dykare

Scuba Diver on coral reef in clear blue water, Diving at South West Pinnacle on Koh Tao, Thailand

Den frodigt djungelklädda ön Koh Tao är med rätta känd som Thailands dykparadis. Det finns många hisnande vackra vikar på ön och du behöver aldrig gå långt för att hitta ett färgsprakande korallrev. Här väntar det stora äventyret – du kan till och med simma med hajar och rockor. Även vana resenärer kommer att imponeras av den natursköna ön, både under och ovan vattenytan. Om du aldrig har provat att snorkla är Koh Tao rätt plats för dig.

Billiga hotell i Koh Tao

Billiga flyg till Thailand

Koh Lanta för avspända dagar

"Rock Island is a beautiful island in the Andaman Sea. Rock Island in southern Thailand. , Is an island that has been very popular with tourists. White beaches and crystal clear waters. , Can dive deeper. Of traveling to Koh Lanta, Krabi, Trang and Phuket can be done."

Harmoniska Koh Lanta skryter med ändlösa stränder kantade med artrik mangrove. Ön är perfekt lämpad för turister som hoppas kunna sänka tempot på trängselfria stränder där du helt kan koppla bort vardagsstressen. Luta dig tillbaka och lyssna på vinden och vågorna, eller unna dig en drink och massage på stranden.  Restaurangerna serverar läckra skaldjursrätter och om du vill provsmaka enkla och autentiska rätter kan du bege dig inåt land. Koh Lanta har lyckats bevara sin traditionella charm, men erbjuder samtidigt mängder med underhållning för alla åldrar.

Billiga hotell i Koh Lanta

Billiga flyg till Thailand

Share on Pinterest
Dela med dina vänner


Skicka

Taggad: Uncategorized

Comments

Lämna ett svar

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>
*