Hyrbil

BOKA PAKETRESA OCH SPARA UPP TILL  1 307 SEK *
Tack! h Kom igång direkt med 10% rabatt på din nästa hotellbokning!
Använd rabattkoden NEWSLETTER10 och få 10% rabatt.

10% RABATT

10% rabatt på din nästa hotellbokning och få tillgång till rea, kampanjer och exklusiva rabattkoder genom att anmäla dig till vårt nyhetsbrev.

Billiga hyrbilar i hela världen

Planerar du en resa och vill se alla lokala sevärdheter och intressanta platser? Hos MrJet kan du boka din hyrbil billigt varsomhelst, närsomhelst! Vi har ett stort utbud av billiga hyrbilar i alla prisklasser oavsett om du är på affärsresa eller semestrar med familjen. Hyr en bil och du kan du röra dig fritt utan att behöva vänta på att kollektivtrafiken ska ta dig dit du vill. Se våra sidor med specialerbjudanden för billiga hyrbilar i Europa, USA och Kanada! Njut av friheten med en hyrbil från MrJet.se!

Var hittar du de bästa priserna på billiga hyrbilstjänster på antingen ett hyrbilskontor eller online? Var kan du boka alla typer av fordon som SUV, 4x4, kombi, automat, premium eller sportbil och fortfarande ha pengar över? Var kan du få ett fantastiskt hyrbilserbjudande och kombinera detta med billiga flyg och hotell och boka allt med bara några enkla klick?

Svar: På vår hemsida såklart!

Vi samarbetar med de främsta och mest ansedda hyrbilsföretagen för att du ska få de bästa priserna och senaste erbjudandena på billiga hyrbilar.

Skriv bara in datumen och var du vill hämta och lämna bilen, så ger vi dig en lista på tillgängliga fordon där du efter önskan kan välja automat- eller manuell, biltyp, bensinförbrukning, antal dörrar etc. Maximera ditt billiga hyrbilserbjudande och hämta bilen på en flygplats och lämna den på en annan. Något som till exempel innebär att du kan hämta din bil på flygplatsen i Nice och spendera en härlig weekend på den franska Rivieran innan du lämnar bilen i Marseilles och hoppar på flyget hem. Vår hemsida är skräddarsydd efter våra kunders behov och för att du ska få din drömsemester. Hyr en bil och ge dig ut på en oförglömlig resa på den öppna vägen.
*Besparingen är baserat på alla paketresebokningar med flyg+hotell (4 nätter eller mer) gjorda på MrJet.se under 2014, jämfört med priset av samma komponenter som bokats separat. Det går inte att spara pengar på alla paket.