Njut av den milda vintersolen och fly undan till värmen när snålblåst och snöblandat regn börjar att smattra mot fönstret i Sverige. Packa väskan, boka flyg med MrJet och unna dig ett storslaget vinteräventyr till platser där solen aldrig går i ide.

Mysiska Thailand

Traditional longtail boat at sunset on tropical island, Thailand

Landet är djupt spirituellt och bakom den gästvänliga charmen döljer sig många hemligheter som står i skarp kontrast till de bländande vita stränderna. Här i de smaragdgröna djunglerna döljer sig ruiner och gåtfull kulturhistoria. Vissa av Thailands naturunderverk är bara tillgängliga med båt från fastlandet, så förbered dig på en spännande upptäcktsfärd när du bokar din semester med MrJet.

Kolla in våra billiga flyg till Thailand.

Storslagna Dubai

The Palm Jumeirah in Dubai, Dubai, United Arab Emirates

Förenade Arabemiraten håller sig kring 28 grader på vintern och Dubai är ett av de mest intressanta av dessa riken.  I Dubai är allting möjligt och den gästvänliga kulturen är något för dig som vill uppleva värme och lyxliv. Du som reser på vintern kan se fram emot upplevelser för alla sinnen. På shoppingcentret Dubai Mall kan du varva shopping i 1 000 butiker med ett besök på ett akvarium. Att åka ut på ökenäventyr är ett måste och du kan äta en ljuvlig beduinmiddag under stjärnorna.

Kolla in våra billiga flyg till Dubai.

Magiska Teneriffa

Playa de Las Teresitas in Tenerife / Canary Islands and Santa Cruz in the background.

Utanför Spaniens och Marockos kust ligger paradisön Teneriffa. Du kan lätt ta dig till det tropiska klimatet genom att åka på kryssning eller boka flyg med MrJet. Strosa genom de livliga och färgglada marknaderna eller vandra i Parque Nacional del Teide, intill Spaniens högsta vulkan. I februari går en av årets häftigaste evenemang av stapeln, så om du vill uppleva en oförglömlig fest kan du komma hit under Carnaval de Santa Cruz de Tenerife.

Kolla in våra billiga flyg till Tenerife.

Solkyssta Barbados

Bathsheba, East coast of Barbados, Lesser Antilles.

Funderar du på att fly undan snöfall och bitande kyla passar det perfekt att utforska den karibiska ön Barbados. Här landar flyg från världens alla hörn och med MrJet kan du boka semesterresor och åka sedan ta dig vidare med kryssningsfartyg. Den sagolika ön är känd för crickethistorian på Kensington Oval, nattlivet i Bridgetown, den läckra karibiska maten. Icke att förglömma finns här bländande vita stränder som håller öppet året runt.

Kolla in våra billiga flyg till Barbados.

Ljuvliga Australien

People relaxing on the Bondi beach in Sydney, Australia. Bondi beach is one of the most famous beach in the world.

Australien må ligga på andra sidan jorden men det hindrar inte oss svenskar att åka dit och njuta av solen när vintern biter tag i vårt avlånga land. Under vintern i Australien är det perfekt att uppleva allt vildmarken har att erbjuda. Det finns oräkneliga mängder aktiviteter och sevärdheter i Australien, och det kommer att ta mer än en semesterbokning med MrJet för att uppleva dem alla. Här kan du se internationella evenemang på Sydney Opera House, överväldigas av färgprakten vid Great Barrier Reef eller njuta av milda kvällar i bushen.

Fly undan vintern och koppla bort vardagsstressen under en resa till landet där solen alltid skiner.

Kolla in våra billiga flyg till Australien.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Share on Pinterest
Dela med dina vänner


Skicka

Taggad: Uncategorized

Comments

Lämna ett svar

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>
*