Få ut det mesta av din resa genom Storbritannien utan att spendera en penny!

Det sägs ju att det bästa i livet är gratis, och med vår lista med gratisaktiviteter kan smarta resenärer som du få ut det allra bästa av din semester, Spara dina välförtjänta kronor på nästa spänningspackade resa. Vad väntar du på? Ge dig ut och upplev mer!

Ögon känsliga för grönt

London har några av världens vackraste parker, och du kan utforska dem allihop helt gratis. Låt alla dina bekymmer rinna av dig på en parkbänk i kungligt lummiga Hyde Park eller i den historiska och fridfulla Greenwich Park.

Bondgårdar i stan

Det finns massor av stadsbondgårdar i London, och de är perfekta för utflykter med yngre resenärer. Roa hela familjen med att se getter, får och grisar mitt i storstan.

Väldoftande underhållning

Hitta din egen favoritplats i Edinburghs vidsträckta Royal Botanic Garden, med träd, buskar och specialiserade odlingar. De många prunkande blommorna kommer helt klart att ge dig den där speciella sommarkänslan, och det kostar dig inte ett öre.

Vandra upp till Arthur’s Seat

En synnerligen förtrollande upplevelse för alla sinnen får du vid Arthur’s Seat i Edinburgh, en slocknad vulkan vars topp bjuder på hisnande havsutsikter och minnen för livet.

Massor av museer

Få ut mer av din resa till London genom att besöka stadens många kostnadsfria museer. Det går att tillbringa många timmar både bland de fantastiska konstverken på Tate Modern och den enorma samlingen naturliga underverk på Natural History Museum.

Ta ett dopp

Vare sig du befinner dig i London eller i Edinburgh så har du faktiskt aldrig långt till stranden. Ta tåget till den vackra brittiska kusten för en naturupplevelse utan dess like alldeles i närheten av storstaden.

Politiskt allvar på skotska parlamentet

Om du är intresserad av politik kanske du ska gå på en guidad visning i den skotska parlamentsbyggnaden. Turerna är gratis, men det är alltid bäst att förboka.

Är du på skratthumör? Testa Theatre Royal

Få ut mer av din resa till London med gratis komedikvällar på Theatre Royal i Stratford East. Varje måndag efter klockan 20.00. Missa inte den här unika cabaret-upplevelsen.

Londons mest unika butik

Resor till London är inte kompletta utan ett besök på Cyberdog i Camden. Technomusik, dansare, färgsprakande kläder… Den här futuristiska platsen är som en hel show.

143 steg till en spektakulär utsikt över Edinburgh

Om du har ork kvar på din semester i Edinburgh måste du försöka ta dig upp på Calton Hill, där Skottlands nationalminnesmärke står…ofärdigt. Enligt historien tog pengarna slut innan det var klart. Monumentet brukar kallas för Skottlands skam och byggdes till minne av de skotska soldater som dog i napoleonkrigen.

Share on Pinterest
There are no images.
Dela med dina vänner


Skicka

Taggad: Uncategorized

Comments

Lämna ett svar

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>
*