Om oss

MrJet är en av Skandinaviens ledande nätresebyråer med ett stort utbud av flygbiljetter, hotell, hyrbilar och paketresor. Vår affärsidé är att ge våra kunder mer resa för pengarna. Det ska vara enkelt, snabbt och tryggt att hitta och boka din resa via oss.

Vår svensktalande kundservice består av ett team av resespecialister som hjälper dig med allt rörande både planering och bokning av din resa.

Vårt kundlöfte

Fler val

Med mer än 400 flygbolag och över 270 000 hotell har vi det bredaste utbudet av resekombinationer i världen. Därför kan vi alltid erbjuda dig det bästa alternativet för din resa.

Bättre priser

Spara upp till 15 % när du bokar flyg och hotell tillsammans. Med vår prisgaranti kan du vara säker på att du får din resa till det bästa priset. Dessutom får du ännu bättre hotellpriser när du registrerar dig för MrJets insider-priser.

Fler förmåner

Med vårt bonusprogram MrJet Rewards kan du få upp till 5 % i MrJet Rewards som du kan använda när du bokar hotell, samtidigt som du får gratis uppgraderingar, wifi, frukost och andra förmåner.

Företagets bakgrund

MrJet grundades 1997 och är en av Sveriges första internetbaserade resebyråer. MrJet är sedan 2015 en del av världens största reseaktör, Expedia Inc.