Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5

Billiga flygbiljetter tur och retur från Mallorca

Priserna hittades under de senaste 7 dagarna. Priser och tillgänglighet kan komma att ändras. Ytterligare villkor kan gälla.

Flyg från Mallorca till Dubai

Flyga till Dubai

Att resa till Dubai behöver inte vara dyrt. Med resebyråer som Mrjet kan ni hitta prisvärda flyg från Mallorca och upptäcka fantastiska hotellerbjudanden. Dubais internationella flygplats hanterar varje år så många passagerare att det gör den till Mellanösterns mest trafikerade. Flygplatsen är belägen endast 4 kilometer norr om Dubai centrum. Några av de många flygbolag som flyger hit är Austrian Airline, Indian Airlines, Lufthansa och Air France.

Transport från Dubais flygplats

Resenärer som flyger till Dubai kan använda sig av ett flertal olika sätt att ta sig in till stadskärnan. Dygnet runt hittar ni taxibilar utanför samtliga tre terminaler. Annars finns möjligheten att ta bussen som avgår en gång i halvtimmen från flygplatsen in till staden dygnet runt, resan kostar bara några dirham för en enkelresa. För de resenärer som föredrar att köra bil in till centrum så har ett flertal olika biluthyrningsföretag på Sixtkontoret vid Terminal 3.

Saker att göra i Dubai

I Dubai hittar ni fantastiska stränder, shopping och imponerande bebyggelse. Det är en stad som hela tiden förnyar sig. Njut av utsikten från Burj Khalifa som är världens största byggnad, åk ut på ökensafari, shoppa loss eller ät en god middag på något av de många lyxhotellen.

Karta

Biljettpris, skatter och avgifter: Priserna hittades på MrJet.se och uppdateras dagligen. De inkluderar alla skatter och avgifter förutom bagageavgift.

Återbetalningar, ändringar, inställda flyg: För ändringar i resplanen, om sådana tillåts i priset, debiterar MrJet.se en serviceavgift på £10.00 / 45.00 Euro utöver eventuella tillkommande kostnader för nytt biljettpris och tillkommande skatter.

Övriga villkor: Tidtabeller, biljettpriser, och villkor kan ändras utan föregående meddelande. Antalet platser är begränsat och kanske inte tillgängliga på alla flyg, datum och destinationer. Priser återbetalas inte retroaktivt eller som ersättning för helt eller delvis outnyttjad biljett. Biljetter kan ej överlåtas eller återbetalas. Gällande biljettregler för vald resplan visas före bokning.