Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5

Billiga flygbiljetter från Stockholm till Malaga provinsen

Priserna hittades under de senaste 7 dagarna. Priser och tillgänglighet kan komma att ändras. Ytterligare villkor kan gälla.

Flyg Stockholm Malaga provinsen

Avgång Stockholm

Ditt flyg från Stockholm avgår från Arlanda flygplats. Arlanda är Sveriges största internationella flygplats, en toppmodern flygplats med kapacitet för 19 miljoner passagerare per år. Här kan du shoppa loss i flertalet butiker och ta dig en bit mat på någon av alla restauranger, de flesta av dessa hittar du i Sky City som finns i terminal 5. Arlanda ligger ungefär 4 mil utanför Stockholm och för att ta dig till dit har du flera alternativ att välja på. Taxi från Stockholm tar ungefär 40 minuter. Tar du Arlanda Expresståg så halverar du restid och befinner dig på flygplatsen så snabbt som 20 minuter. Det går även Flygbussar var tionde minut, både från Stockholm och Uppsala. Om du vill köra själv med egen bil till Arlanda så finns det möjlighet till långtidsparkering.

Anländ i Malaga

Málaga är en stad med anor från förr, här finns Grekisk, Romersk och Fenicisk historia för dig som är intresserad av det. Gillar du konst så vet du nog redan att det var här Pablo Picasso föddes, passa på att göra ett besök på muséet eller varför inte i det hus han föddes. Här finns såklart inte bara konst och historia, utan även fantastiska restauranger och ett glatt uteliv. Solen skiner, havet lockar till bad och sevärdheterna ligger tätt. Vi på MrJet finns självklart till din tjänst när det gäller att boka din resa, använd vår sökfunktion och hitta både flyg och hotell samtidigt.

Ditt flyg anländer på Málaga flygplats som är den fjärde mest trafikerade flygplatsen i Spanien. Årligen passerar ungefär 11 miljoner resenärer där igenom. På flygplatsen finns ett antal vanliga butiker och Tax Freebutiker att handla i. Blir du sugen på en spansk måltid så kan du ta en matbit på någon av restaurangerna. Vill du passa på att lära dig lite om Spansk flyghistoria, så ligger det nationella flygmuséet på Málaga flygplats.

Det är 8 kilometer från flygplatsen in till Málaga och när du anländer finns det flera möjligheter att ta sig vidare. Vill du ta dig billigt in till Málaga så avgår det flygbussar varje halvtimma från terminal 1. Något dyrare är det att ta en taxi, ungefär € 12.00, men det är bekvämare och du får åka till utsatt adress. Utanför avgångshallen kan du ta tåget in till Málaga. Planerar du att köra en hyrbil när du kommer fram så tar du väg N-340.

Karta

Flyg och hotell Malaga provinsen billigt tillsammans:

Hotellen i Malaga provinsen

Se alla 3 049 hotell i Malaga provinsen
Gran Vista Bella

Gran Vista Bella

Puerto de Ojén, S/N, Ojen
3.0 av 5.0

Detta hotell i Ojen ligger mindre än en mil från Málagas vinmuesum, La Encarnacion-kyrkan och Ojéns museioljekvarn. Plaza de Toros Marbella och Teatro Ciudad ...

Holiday Inn Express Malaga Airport

Holiday Inn Express Malaga Airport

Avenida de Velazquez, 290, Malaga
3.5 av 5.0
3,0 av 5 (3 recensioner)

Detta hotell i Churriana ligger 0,4 km från Museo del Aeropuerto de Málaga och mindre än 5 km från Desembocadura del Guadalhorce och Jose Maria Martin Carpena ...

490 kr

490 kr
Hotel El Puerto by Pierre & Vacances

Hotel El Puerto by Pierre & Vacances

Paseo Maritimo Rey de Espana, 32, Fuengirola
3.5 av 5.0
3,2 av 5 (4 recensioner)

Detta hotell vid stranden i Centrala Fuengirola ligger en kvarts promenad från Playa de Fuengirola och Bioparc Fuengirola Zoo & Aquarium. Parque Acuático Mijas ...

338 kr

338 kr
Hotel Torremolinos Centro

Hotel Torremolinos Centro

Plaza de la Independencia, 12, Torremolinos
3.5 av 5.0

Detta hotell i Centrala Torremolinos ligger tio minuters promenad från Costa del Sol-torget, San Miguel Arcángel-kyrkan och Centro Cultural Pablo Ruiz Picasso. ...

206 kr

206 kr
AC Hotel Málaga Palacio by Marriott

AC Hotel Málaga Palacio by Marriott

Cortina Del Muelle 1, Malaga
4.5 av 5.0
4,0 av 5 (3 recensioner)

Detta hotell i lyxstil i Centro ligger nära Palacio Episcopal och Malagas katedral. Malagas amfiteater och Alcazaba ligger också tio minuter härifrån.

874 kr

874 kr
Parador de Ronda

Parador de Ronda

Plaza de España, s/n, Ronda
4.5 av 5.0

Detta hotell med historisk profil i Ronda ligger nära Plaza de España, Puente Nuevo och Puente Nuevo. Plaza de Toros och Museo del Bandolero de Ronda ligger ...

758 kr

758 kr

Biljettpris, skatter och avgifter: Priserna hittades på MrJet.se och uppdateras dagligen. De inkluderar alla skatter och avgifter förutom bagageavgift.

Återbetalningar, ändringar, inställda flyg: För ändringar i resplanen, om sådana tillåts i priset, debiterar MrJet.se en serviceavgift på £10.00 / 45.00 Euro utöver eventuella tillkommande kostnader för nytt biljettpris och tillkommande skatter.

Övriga villkor: Tidtabeller, biljettpriser, och villkor kan ändras utan föregående meddelande. Antalet platser är begränsat och kanske inte tillgängliga på alla flyg, datum och destinationer. Priser återbetalas inte retroaktivt eller som ersättning för helt eller delvis outnyttjad biljett. Biljetter kan ej överlåtas eller återbetalas. Gällande biljettregler för vald resplan visas före bokning.