Början av huvudsektionen

Flyg från Stockholm (STO) till Milano (MIL)

Sök efter flyg

Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5

Sök hotell

Sök efter flyg + hotell

Avancerade alternativ

Billiga flygbiljetter från Stockholm till Milano

Priserna hittades under de senaste 7 dagarna. Priser och tillgänglighet kan komma att ändras. Ytterligare villkor kan gälla.

Avgång Stockholm

Ditt flyg från Stockholm avgår från Arlanda flygplats. Arlanda är Sveriges största internationella flygplats, en toppmodern flygplats med kapacitet för 19 miljoner passagerare per år. Här kan du shoppa loss i flertalet butiker och ta dig en bit mat på någon av alla restauranger, de flesta av dessa hittar du i Sky City som finns i terminal 5. Arlanda ligger ungefär 4 mil utanför Stockholm och för att ta dig till dit har du flera alternativ att välja på. Taxi från Stockholm tar ungefär 40 minuter. Tar du Arlanda Expresståg så halverar du restid och befinner dig på flygplatsen så snabbt som 20 minuter. Det går även Flygbussar var tionde minut, både från Stockholm och Uppsala. Om du vill köra själv med egen bil till Arlanda så finns det möjlighet till långtidsparkering.

Flyg från Stockholm till Milano

Flyga till Milano

Att resa till Milano behöver inte vara dyrt. Med resebyråer som Mrjet kan ni hitta prisvärda flyg från Stockholm och upptäcka fantastiska hotellerbjudanden. Milano har två internationella flygplatser, Malpensa och Linate. Malpensa är regionens största flygplats och ligger ca 48 km nordväst om Milano. Några av de flygbolag som flygplatsen Malpensa handhar är American Airlines, Airberlin, Air China och British Airways.

Transport från Milanos flygplats

Resenärer som flyger till Milano kan använda sig av ett flertal olika sätt att ta sig in till stadskärnan. Taxibilar hittar man vid båda terminalerna, en resa till Milano kostar cirka 70€. Annars finns möjligheten att ta bussen som avgår från terminal 1 med antingen Malpensa Bus Expres eller med Air Pullman, till den senare kan man även beställa biljetter online. För de resenärer som föredrar att köra bil in till centrum så har ett flertal olika biluthyrningsföretag sina diskar vid Terminal 1.

Saker att göra i Milano

Milano är meckat för livsnjutare och för shoppingfantaster. Milano var tidigare en mindre industristad men har nu kommit att bli Italiens och kanske världens huvudstad för mode. I Milano kan du njuta av vackra, klassiska romerska byggnader likväl som modern arkitektur. Till några av de största sevärdheterna i Milano räknas bl.a den berömda Il Duomo-katedralen som byggdes för över 400 år sedan, Da Vinci’s klassiska målning Nattvarden, den anrika operan ”La Scala” och San Siro-stadion som är en av Europas största fotbollsarenor.

Karta

Flyg och hotell Milano billigt tillsammans:

Biljettpris, skatter och avgifter: Priserna hittades på MrJet.se och uppdateras dagligen. De inkluderar alla skatter och avgifter förutom bagageavgift.

Återbetalningar, ändringar, inställda flyg: För ändringar i resplanen, om sådana tillåts i priset, debiterar MrJet.se en serviceavgift på £10.00 / 45.00 Euro utöver eventuella tillkommande kostnader för nytt biljettpris och tillkommande skatter.

Övriga villkor: Tidtabeller, biljettpriser, och villkor kan ändras utan föregående meddelande. Antalet platser är begränsat och kanske inte tillgängliga på alla flyg, datum och destinationer. Priser återbetalas inte retroaktivt eller som ersättning för helt eller delvis outnyttjad biljett. Biljetter kan ej överlåtas eller återbetalas. Gällande biljettregler för vald resplan visas före bokning.