Början av huvudsektionen

Flyg från Stockholm (STO) till New York (NYC)

Sök efter flyg

Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5

Sök hotell

Sök efter flyg + hotell

Billiga flygbiljetter från Stockholm till New York

Priserna hittades under de senaste 7 dagarna. Priser och tillgänglighet kan komma att ändras. Ytterligare villkor kan gälla.

Besök staden som aldrig sover med flyg Stockholm-New York

Kärt barn har många namn, och New York har kanske fler smeknamn än de flesta städer. ”Staden som aldrig sover” är förmodligen det man främst tänker på när man tänker på New York City, och det ligger en del sanning i smeknamnet. Staden är verkligen en metropol, och med ett billigt flyg från Stockholm till New York kan du på egen hand uppleva den otroliga energin staden erbjuder. Du kommer inte ha en tråkig minut, utan det kommer snarare vara svårt att hinna med allt du vill göra när du är där.

Stockholm är Sveriges största stad och det är utan tvekan en plats med massor att erbjuda, oavsett vad du har för intressen. Men om man jämför Stockholm med New York känns staden helt plötsligt som en liten by snarare än något annat. New York är ett resmål som alla bör besöka en gång i livet, eftersom det är en upplevelse som man inte kan hitta i någon annan stad i världen. Blandningen av olika nationaliteter och religioner och det otroliga utbudet av kultur och konst gör staden både dynamisk och energisk. Billigast flyg får du tag på om du bokar biljetterna ungefär tre månader innan avfärd, så det lönar sig att vara ute i god tid!

Fem helt unika områden i en och samma stad

New York City består av fem olika områden (så kallade boroughs): Manhattan, Brooklyn, Queens, Bronx och Staten Island. Manhattan är såklart den mest välkända och mest besökta av de fem områdena, men Brooklyn har under de senaste tio åren förvandlats till ett område där det händer mycket, särskilt inom ungdomskultur. Där hittar du även en mängd charmiga barer där du kan njuta av cocktails och öl från lokala bryggerier. I Manhattan kan du hitta precis allt du önskar dig. Vill du se dig omkring i Central Park ligger parken bara en kort promenad bort, oavsett var du befinner dig i Manhattan.

Flyg från Stockholm till New York för en oförglömlig resa

Du börjar din resa på Stockholm Arlanda Airport, Sveriges största flygplats. Här kan du njuta av en kopp kaffe på något av flygplatsens många kaféer eller en måltid på någon av restaurangerna. Du har också möjlighet att använda flygplatsens wifi. Du tar dig enkelt till Stockholm Arlanda Airport med antingen tåg, buss eller taxi. Snabbtåget Arlanda Express är det snabbaste alternativet, men också det dyraste med ett pris på strax under 300 kr. Bussen är billigare, där betalar du runt hundralappen, men resan tar lite längre tid.

Väl i New York landar du på någon av flygplatserna nära staden, antingen LaGuardia Airport, John F. Kennedy International Airport eller Newark Liberty International Airport. Oavsett vilken flygplats du anländer till är en taxi ett bra sätt att ta sig in till stadskärnan. Den ikoniska gula taxin är mycket smidigare än kollektivtransporten som finns tillgänglig, och den är inte heller särskilt dyr. Glöm dock inte att du alltid ger dricks i USA! Det kan kännas främmande för oss svenskar att behöva ge dricks, men det är standard i USA eftersom minimilönen är väldigt låg.

New Yorks flygplatser

John F. Kennedy International Airport (JFK) är New Yorks största internationella flygplats och ligger i Queens. Om taxi inte är något för dig tar du dig enkelt från JFK till flera platser i New York med flygtåget, som också sammankopplas med New Yorks tunnelbanesystem. Du kan också välja att ta bussen från flygplatsen.

Även LaGuardia Airport ligger i Queens, men är närmare Manhattan . LaGuardia Airport är huvudsakligen en inrikesflygplats, men beroende på var du mellanlandar kan ditt flyg landa även här. Härifrån tar du enkelt bussen dit du vill i New York. Det finns också möjligheter att samåka eller hyra en bil.

Newark Liberty International Airport är New Jerseys största flygplats och en av de tre jättarna i New York-regionen. Flygplatsen ligger ungefär tre mil utanför centrala New York, och även här har du flera alternativ när du ska ta dig in till The Big Apple. Flygtåget är ett smidigt alternativ, och det är sammankopplat med tunnelbanan, så du tar dig enkelt var som helst i New York. Du kan också åka buss, taxi eller hyra en bil. Vad du än väljer ska du passa på att riktigt njuta av din New York-resa!

Karta

Flyg och hotell New York billigt tillsammans:

Hotellen i New York

Se alla 1 091 hotell i New York
The Belvedere Hotel

The Belvedere Hotel

319 W 48th St, New York
3.5 av 5.0

Detta New York-hotell ligger i händelsernas centrum, mitt bland teatrarna på Broadway. Times Square ligger 2 kvarter bort och det är 3 kvarter till Rockefeller ...

1,014 kr

1,014 kr
Row NYC

Row NYC

700 8th Avenue, New York
4.0 av 5.0
3,4 av 5 (7 recensioner)

Detta hotell i Theater District ligger i hörnet av West 45th Street och Eighth Avenue, 1 kvarter väster om Times Square och 6 kvarter väster om Rockefeller ...

903 kr

903 kr
YOTEL New York at Times Square

YOTEL New York at Times Square

570 Tenth Avenue, New York
4.0 av 5.0

Detta hotell på Manhattan ligger i stadsdelen Midtown West, 800 meter från Times Square och drygt 1 km från New Amsterdam Theater och Madame Tussauds Wax ...

909 kr

909 kr
Pod 51

Pod 51

230 E 51st St, New York
3.0 av 5.0
3,4 av 5 (5 recensioner)

Det nyskapande Pod Hotel kan erbjuda små, smart inredda rum och ett förstklassigt läge fyra kvarter från den Femte Avenyn på Manhattan, mindre än sex kvarter ...

927 kr

927 kr
Hotel Mela Times Square

Hotel Mela Times Square

120 W 44th St, New York
4.0 av 5.0
4,5 av 5 (2 recensioner)

Times Squares nöjen och spännande händelser, "The Crossroads of the World," ligger ett halvt kvarter från det här Midtown-hotellet, dussintals av kända Broadway-teatrar ...

969 kr

969 kr
The Roosevelt Hotel, New York City

The Roosevelt Hotel, New York City

45 E 45th Street, New York
4.0 av 5.0
2,0 av 5 (1 recensioner)

Roosevelt Hotel, New York City ligger på hörnet av East 45th Street och Madison Avenue och erbjuder enkel tillgång till shopping och Broadway-teatrarna som ligger ...

1,091 kr

1,091 kr

Biljettpris, skatter och avgifter: Priserna hittades på MrJet.se och uppdateras dagligen. De inkluderar alla skatter och avgifter förutom bagageavgift.

Återbetalningar, ändringar, inställda flyg: För ändringar i resplanen, om sådana tillåts i priset, debiterar MrJet.se en serviceavgift på £10.00 / 45.00 Euro utöver eventuella tillkommande kostnader för nytt biljettpris och tillkommande skatter.

Övriga villkor: Tidtabeller, biljettpriser, och villkor kan ändras utan föregående meddelande. Antalet platser är begränsat och kanske inte tillgängliga på alla flyg, datum och destinationer. Priser återbetalas inte retroaktivt eller som ersättning för helt eller delvis outnyttjad biljett. Biljetter kan ej överlåtas eller återbetalas. Gällande biljettregler för vald resplan visas före bokning.