Början av huvudsektionen

Flyg från Stockholm (STO) till London (LON)

Sök efter flyg

Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5

Sök hotell

Sök efter flyg + hotell

Avancerade alternativ

Billiga flygbiljetter från Stockholm till London

Priserna hittades under de senaste 7 dagarna. Priser och tillgänglighet kan komma att ändras. Ytterligare villkor kan gälla.

Boka billiga flyg Stockholm-London

Visst har världen blivit mindre? Med snabba och billiga flyg från Stockholm till London kan du dricka te med brittiska drottningen på nolltid – eller i alla fall shoppa på Oxford Street och åka en runda i det världskända pariserhjulet London Eye.

Det är enkelt att resa

Det kan knappt vara enklare att resa med direktflyg från Stockholm till London. Med ett byte kläder och en tandborste i handbagaget, och en noggrant vald flygbiljett, kan du ta en selfie med vaxkändisarna på Madame Tussauds tre och en halv timme efter avfärden från centrala Stockholm.

Den riktigt prismedvetna resenären bokar sitt flyg minst 50 dagar innan avfärd. Storfynden gör man i mars och november månad. Allra dyrast är London under sommaren och vid jul och nyår.

När du jämför flyg från Stockholm till London kan du vara säker på att få gott med valmöjligheter! Du väljer själv om du vill flyga från Arlanda, Bromma, Skavsta eller Västerås. När det gäller de billiga flygen skiljer sig priset inte fruktansvärt mycket mellan flygplatserna. Du kan flyga billigt med flygbolagen Ryanair, som flyger mellan Skavsta och Stansted, och Norwegian Air, vars flyg går från Arlanda till Gatwick.

Din avfärd från Stockholm

Arlanda är Sveriges största flygplats och det naturliga valet för den som vill ha en lite mer förstklassig upplevelse. Med Arlanda Express från Stockholms Central tar du dig till flygplatsen på 20 minuter. Därefter kan du slappna av på en juicebar eller ett kafé, eller varför inte passa på att äta lite sushi? Semestern och shoppingen börjar redan på flygplatsen. Med gratis wi-fi kan du dessutom uppdatera sociala medier medan du väntar. Du kan även ta dig till Arlanda smidigt med bil, taxi eller buss. Resan tar då runt 45 minuter.

Bromma är något mindre än Arlanda, men ligger nämnvärt närmre Stockholms stad. Med bil, taxi eller flygbuss från Cityterminalen kan du ta dig till Bromma flygplats på 20 minuter. På Bromma finns det barer, restauranger och butiker, även om utbudet naturligtvis är något mindre än på Arlanda.

Flyg från Skavsta och Västerås

Bor du söder om Stockholm väljer du kanske hellre att flyga från Stockholm Skavsta, som ligger tio mil söder om Stockholms stad. Härifrån flyger lågprisbolag som Ryanair med destination London Stansted.

Föredrar du en flygplats nordväst om Stockholm kan du istället välja Stockholm Västerås. Denna nätta lilla flygplats håller ett lugnt tempo, och hur många flygplatser känner du till som har egen bistro med uteservering?

Din ankomst till London

Om du vill anlända så nära centrala London som möjligt flyger du direkt till någon av flygplatserna Heathrow eller London City. Heathrow är Europas största flygplats och har ett serviceutbud i världsklass. Viktigast vid ankomsten är dock kanske transportutbudet och även där imponerar Heathrow. En gång i kvarten avgår Heathrow Express till centrala Londons Paddington Station. Heathrow är också kopplat direkt till Londons tunnelbana; resan in till centrum tar 50 minuter och kostar omkring sex pund.

London City är Londons mest centrala flygplats, vilket gör det särskilt lätt att ta sig in till staden. Tågen går direkt från flygplatsen och tar ungefär 30 minuter. Det tar också ungefär lika lång tid med buss, hyrbil eller taxi. Fasta taxipriser erbjuds för ett flertal destinationer och till centrala London kostar taxin omkring GBP 25.

Flyg till Gatwick, Stansted och Luton

London Gatwick må ligga en bra bit från själva London, men det är en populär flygplats. Tågstationen vid södra terminalen gör det lätt att resa vidare till London på bara 30–45 minuter med Thameslink-tågen. Du kan spara stort på biljettpriset om du bokar online. Med easyBus kan resan ta upp till två timmar, men det är svårt att klå priset; den billigaste biljetten kostar bara två pund!

London Stansted är flygbolaget Ryanairs hemmabas, vilket gör det till en populär flygplats för de som vill se London på en begränsad budget. Med Stansted Express som avgår en gång i kvarten kan du vara i London på 45–50 minuter.

London Luton Airport har näst snabbast tåglänk till London, efter Heathrow. Med East Midland Trains är du på enorma Saint Pancras Station på bara 25 minuter. Buss, bil och taxi tar annars runt en timme.

Karta

Flyg och hotell London billigt tillsammans:

Biljettpris, skatter och avgifter: Priserna hittades på MrJet.se och uppdateras dagligen. De inkluderar alla skatter och avgifter förutom bagageavgift.

Återbetalningar, ändringar, inställda flyg: För ändringar i resplanen, om sådana tillåts i priset, debiterar MrJet.se en serviceavgift på £10.00 / 45.00 Euro utöver eventuella tillkommande kostnader för nytt biljettpris och tillkommande skatter.

Övriga villkor: Tidtabeller, biljettpriser, och villkor kan ändras utan föregående meddelande. Antalet platser är begränsat och kanske inte tillgängliga på alla flyg, datum och destinationer. Priser återbetalas inte retroaktivt eller som ersättning för helt eller delvis outnyttjad biljett. Biljetter kan ej överlåtas eller återbetalas. Gällande biljettregler för vald resplan visas före bokning.