Början av huvudsektionen

Boka och spara inför nästa semester med 15 % rabatt på din hotellvistelse. Använd din kupongkod nu. Passa på nu – erbjudandet slutar gälla 21 Mars, 2019!


Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5

Hur man använder kupongkoder:

Spara mer med hjälp av de här enkla stegen.

Regler och villkor:

Kupongkoden: save15

A - HUVUDPUNKTER


Giltiga bokningar: 

Kupongkoden är endast giltig vid förbetalda bokningar av hotell (inte för hotellbokningar som görs i kombination med några andra produkter som flyg + hotell eller flyg + hotell+ bil) som utförs online på www.mrjet.se (med förbehåll för de begränsningar som framgår av villkoren nedan).

 

Kupongkodens värde:

15 % rabatt upp till ett värde av 3000 kronor.

Minimumbelopp:

1 SEK (minimumbeloppet är priset för resebokningen före tillämpningen av skatter, eventuella avgifter eller extrakostnader). 

Period för inlösen av kupongkoden:

2019-03-11 00:01 CET till 2019-03-21 23:59 CET

Reseperiod:

Resedatumen måste infalla mellan 2019-03-11 och 2019-12-31 (inclusive båda datum). 


Så löser du in kupongen:

Under bokningsprocessen kommer du på betalningssidan att se länken “Ange din kupong- eller rabattkod” där kupongkoden ska anges.

Ange din kupongkod i det aktuella fältet, klicka på länken “tillämpa kupong”. Om din bokning är giltig kommer rabatten att dras av från priset på resebokning före tillämpningen av eventuella skatter, tillämpliga avgifter eller extrakostnader.


B - REGLER OCH VILLKOR

 • Med förbehåll för de begränsningar som framgår av dessa villkor och i överensstämmelse med huvudpunkterna ovan, kan kupongkoden endast användas för förbetalda bokningar av hotell (inte för hotellbokningar som gjorts i kombination med några andra produkter som flyg + hotell eller flyg + hotell+ bil) som utförs online via mrjet.se. Kupongkoden kan endast användas för förbetalda bokningar och kan inte lösas in mot bokningar där betalning sker på plats. Kupongkoden kan inte lösas in mot paketresor.
 • Rabattkoden kan inte användas för dessa hotell
 • Förutsatt att du spenderar minimumbeloppet 1 SEK (minimumbeloppet är priset för resebokningen före tillämpning av skatter, eventuella avgifter och extrakostnader) vid en och samma bokning ger kupongkoden dig rätt till 15 % rabatt upp till ett värde av 3000 kronor på priset för den aktuella resebokningen innan tillämpningen av skatt, eventuella avgifter och extrakostnader .
 • Väljer du att boka fler än ett rum i en och samma bokning måste alla rum vara identiska (om du t.ex. väljer att boka ett återbetalningsbart dubbelrum av en viss standard måste övriga rum i samma bokning också vara återbetalningsbara dubbelrum av samma standard)
 • Kupongkoden kan inte lösas in mot skatter, leveransavgift, avboknings- eller ändringsavgift, administrativa avgifter eller andra avgifter som kunden ensam ansvarar för.
 • Allmänna bokningsvillkor gäller (se http://www.mrjet.se/p/support/tandc) och bokningar kan endast göras i mån av tillgång.
 • Kupongkoden kan inte användas i kombination med andra rabattkuponger, kampanjer eller specialerbjudanden.
 • Kupongkoden kan inte användas ihop med en bokning som gjorts vid ett tidigare tillfälle och koden kommer betraktas till fullo inlöst så snart en berättigande bokning har gjorts med den. Kupongkoden har inget kontantvärde och inga återbetalningar eller alternativ i kontanter kommer att erbjudas. Det finns inget restvärde och inget tillgodohavande kommer att utfärdas om köpesumman är lägre än kupongkodens värde. Rabattkoden kan inte återanvändas, inte heller i de fall du måste avboka eller ändra din bokning.
 • Kupongkoden får endast användas av personer som är bosatta i Sverige och som är 18 år eller äldre.
 • Kupongkoden kan inte användas av anställda vid Expedia-koncernens bolag eller av annan person med anknytning till denna kampanj, inklusive t.ex. resebyråpartners.
 • Missbruk av kupongkoden, som publicering eller försäljning av kupongkoden, är förbjudet och kan utgöra bedrägeri.
 • MrJet förbehåller sig rätten att ändra användarvillkoren för kupongkoden och att när som helst dra in kupongkoden. MrJet beslut är slutgiltigt i alla frågor rörande denna kampanj.
 • Erbjudandet tillhandahålls av Expedia, Inc., baserad i Washington på adressen 333 108th Avenue NE, Bellevue, WA 98004, USA. Alla referenser till MrJet i de här villkoren syftar till Expedia, Inc.
 • Svensk lag ska tillämpas för dessa villkor.