Discount Days

MrJets kampanjkoder 2021

Ta den där resan som du har längtat efter! Använd våra rabattkoder på hotell och paketresor för att spara lite extra på din nästa resa. Du får gratis avbokning på utvalda hotell. Vi vet hur viktigt det är att vara flexibel.

Sök efter boenden

Regler och villkor

Kupongkoden: EBOO8

A - HUVUDPUNKTER


Giltiga bokningar: 

Kupongkoden är endast giltig vid förbetalda bokningar av hotell (inte för hotellbokningar som görs i kombination med några andra produkter som flyg + hotell eller flyg + hotell+ bil) som utförs online på www.mrjet.se (med förbehåll för de begränsningar som framgår av villkoren nedan).

 

Kupongkodens värde:

8 %.

Minimumbelopp:

1 SEK (minimumbeloppet är priset för resebokningen före tillämpningen av skatter, eventuella avgifter eller extrakostnader). 

Period för inlösen av kupongkoden:

2020-06-19 00:01 CET till 2022-01-16 23:59 CET. 

Reseperiod: 

Resedatumen måste infalla mellan 2020-06-19 och 2022-06-30 (inclusive båda datum). 


Så loser du in kupongen:

Under bokningsprocessen kommer du på betalningssidan att se länken “Ange din kupong- eller rabattkod” där kupongkoden ska anges.

Ange din kupongkod i det aktuella fältet, klicka på länken “tillämpa kupong”. Om din bokning är giltig kommer rabatten att dras av från priset på resebokning före tillämpningen av eventuella skatter, tillämpliga avgifter eller extrakostnader.

B - REGLER OCH VILLKOR

 • Med förbehåll för de begränsningar som framgår av dessa villkor och i överensstämmelse med huvudpunkterna ovan, kan kupongkoden endast användas för förbetalda bokningar av hotell (inte för hotellbokningar som gjorts i kombination med några andra produkter som flyg + hotell eller flyg + hotell+ bil) som utförs online via mrjet.se. Kupongkoden kan endast användas för förbetalda bokningar och kan inte lösas in mot bokningar där betalning sker på plats. Kupongkoden kan inte lösas in mot paketresor.
 • Rabattkoden kan inte användas för dessa hotell
 • Förutsatt att du spenderar minimumbeloppet 1 SEK (minimumbeloppet är priset för resebokningen före tillämpning av skatter, eventuella avgifter och extrakostnader) vid en och samma bokning ger kupongkoden dig rätt till 8 % rabatt på priset för den aktuella resebokningen innan tillämpningen av skatt, eventuella avgifter och extrakostnader. Maxrabatt på 3000 SEK.
 • Kampanjkoden kan lösas in max två (2) gånger och endast upp till ett värde på 3000 SEK per bokning. Efter dessa två bokningar kan den här koden inte användas igen, även om en eller båda senare avbokas
 • Väljer du att boka fler än ett rum i en och samma bokning måste alla rum vara identiska (om du t.ex. väljer att boka ett återbetalningsbart dubbelrum av en viss standard måste övriga rum i samma bokning också vara återbetalningsbara dubbelrum av samma standard)
 • Kupongkoden kan inte lösas in mot skatter, leveransavgift, avboknings- eller ändringsavgift, administrativa avgifter eller andra avgifter som kunden ensam ansvarar för.
 • Allmänna bokningsvillkor gäller (se http://www.mrjet.se/p/support/tandc) och bokningar kan endast göras i mån av tillgång.
 • Kupongkoden kan inte användas i kombination med andra rabattkuponger, kampanjer eller specialerbjudanden.
 • Kupongkoden kan inte användas ihop med en bokning som gjorts vid ett tidigare tillfälle och koden kommer betraktas till fullo inlöst så snart en berättigande bokning har gjorts med den. Kupongkoden har inget kontantvärde och inga återbetalningar eller alternativ i kontanter kommer att erbjudas. Det finns inget restvärde och inget tillgodohavande kommer att utfärdas om köpesumman är lägre än kupongkodens värde. Rabattkoden kan inte återanvändas, inte heller i de fall du måste avboka eller ändra din bokning.
 • Kupongkoden får endast användas av personer som är bosatta i Sverige och som är 18 år eller äldre.
 • Kupongkoden kan inte användas av anställda vid Expedia-koncernens bolag eller av annan person med anknytning till denna kampanj, inklusive t.ex. resebyråpartners.
 • Missbruk av kupongkoden, som publicering eller försäljning av kupongkoden, är förbjudet och kan utgöra bedrägeri.
 • MrJet förbehåller sig rätten att ändra användarvillkoren för kupongkoden och att när som helst dra in kupongkoden. MrJet beslut är slutgiltigt i alla frågor rörande denna kampanj.
 • Erbjudandet tillhandahålls av Expedia Group, baserad i Washington på adressen 333 108th Avenue NE, Bellevue, WA 98004, USA. Alla referenser till MrJet i de här villkoren syftar till Expedia Group.
 • Svensk lag ska tillämpas för dessa villkor.
 
Kupongkod: EBOO50

Berättigade bokningar: Denna rabattkupong kan tillämpas på förskottsbetalda bokningar som kombinerar flyg och hotell och som görs online på www.mrjet.se (med förbehåll för de begränsningar som anges i villkoren nedan).
Kupongen kan inte användas för paket där det ingår en flygresa som kombinerar två eller fler flygbolag.

Kupongkodens värde: 500 SEK

Minimibelopp: 5000 SEK (minimibeloppet är priset för resebokningen exklusive eventuella skatter, avgifter eller ytterligare kostnader).

Inlösenperiod: 19/06/20 kl. 12.01 [GMT] till 16/01/22 kl. 23.59 [GMT].

Reseperiod: Resedatumen måste infalla mellan 19/06/20 och 30/06/22 (inklusive båda datumen).

Minimivistelse: 1 natt.

Så här använder du kupongkoden:

Under bokningsprocessen ser du en länk på betalningssidan där du ombes ange kupongkoden.
Ange kupongkoden i rätt fält och klicka sedan på ”Tillämpa kupong”. Om din bokning är berättigad kommer rabatten att dras av från bokningspriset, före tillämpning av eventuella skatter, gällande avgifter eller extrakostnader.

REGLER OCH VILLKOR

1. Med förbehåll för de begränsningar som anges i dessa villkor och i enlighet med de viktiga punkter som anges ovan kan kupongkoden tillämpas på en förskottsbetald bokning som kombinerar flyg och hotell och som görs online på mrjet.se. Kupongkoden kan endast användas vid förbetalningsbokningar och kan inte lösas in för bokningar som betalas på destinationen. Kupongkoden kan inte lösas in för paketbokningar eller bokningar av stugor.
2. Kupongkoden kan inte lösas in mot hotellvistelser som anges här.
3. Förutsatt att du spenderar minst 5000 SEK (priset för resebokningen exklusive eventuella skatter, avgifter eller övriga kostnader) på en bokning får du med kupongkoden 500 SEK rabatt på priset för den relevanta resebokningen före eventuella skatter, avgifter eller ytterligare kostnader.
4. Kunder kan lösa in kampanjkoden upp till två (2) gånger. Efter dessa två bokningar kan den här koden inte användas igen, även om en av eller båda dessa bokningar senare avbokas.
5. Om du bokar mer än ett rum, kommer rabatten endast att tillämpas på ett rum (om du t.ex. bokar tre rum kommer rabatten endast att tillämpas på ett av de tre rummen, inte på alla rum).
6. Kupongkoden kan inte lösas in mot skatter, leverantörsavgifter, avboknings- eller ändringsavgifter, administrativa avgifter eller andra kostnader, vilka måste betalas av kunden.
7. Vanliga regler och villkor för bokning gäller (läs mer på http://www.mrjet.se/p/support/tandc), och alla bokningar görs i mån av tillgänglighet.
8. Kupongkoden kan inte kombineras med andra rabatter, kampanjer eller specialerbjudanden.
9. Kupongkoden kan inte användas för bokningar som redan utförts. Den anses som inlöst när en kvalificerande bokning har gjorts. Kupongkoden har inget kontantvärde och kan inte återbetalas eller lösas in mot kontanter.
10. Det finns inget restvärde och tillgodohavande kommer inte utfärdas om köpbeloppet är mindre än kupongkodens rabatt. Kupongkoden kan inte återanvändas, även om du avbokar eller ändrar bokningen.
11. Kupongkoden kan bara användas av invånare i Sverige som är minst 18 år.
12. Kupongkoden kan inte utnyttjas av Expedia Groups anställda eller av andra personer med en yrkesmässig koppling till kampanjen, vilket inkluderar men inte är begränsat till researrangörer som är samarbetspartners.
13. Otillbörlig användning av kupongkoden, vilket inkluderar men inte är begränsat till publicering eller försäljning av kupongkoden, är förbjuden och kan utgöra bedrägeri.
14. MrJet förbehåller sig rätten att när som helst ändra villkoren för kupongkoden eller dra tillbaka den. Det är MrJet som fattar slutgiltiga beslut kring alla frågor som rör denna kampanj.
15. Expedia Group, med bas i Washington på adressen 333 108th Avenue NE, Bellevue, WA 98004, USA, tillhandahåller erbjudandet. Alla referenser till MrJet i de här villkoren syftar till Expedia Group. Dessa villkor regleras och tolkas i enlighet med svensk lagstiftning.
 

Regler och villkor

• Rabatten dras från priset på utvalda hotell (exklusive skatter och övriga avgifter).

• Hotellpriser visas inklusive rabatten och gäller per vistelse i det billigaste tillgängliga dubbelrummet.

• Otillgängliga datum kan förekomma och det kan vara ett krav att du bokar ett visst antal nätter. Kontrollera de enskilda hotellen för mer information.

• Angivna paketpriser gäller per person per vistelse och är baserat på tur-och-returflyg och två personer som delar rum, inklusive alla skatter.

• Flygpriser anges per person och baseras på tur-och-returflyg inklusive alla skatter.

• Bagageavgifter kan tillkomma för flyg och paketresor som inkluderar flyg med lågprisflygbolag.

• Priserna som visas gäller för vistelser eller flyg de angivna datumen.

• Erbjudanden gäller i mån av tillgång och kan sluta gälla utan förvarning.

• MrJets vanliga regler och villkor för bokningar gäller.

• Tillhandahålls av Expedia, Inc. 333 - 108th Avenue NE, Bellevue, WA 98004, USA.