Början av huvudsektionen

Ta semester i Sverige och känn lugnet bland våra finaste smultronställen

Längtar du efter att åka på semester utan att behöva stressa med långa flygresor och transfer av och an? Vill du bekanta dig lite närmare med den svenska landsbygden, se norrsken i landets nordligaste delar, eller kanske njuta av Stockholms skärgård? Det finns mängder med hotellerbjudanden för dig som vill unna dig en så kallad ”hemester” - en resa inom Sverige. Du har fria tyglar med MrJet och kan lämna passet i byrålådan. Koppla av på fina platser alldeles runt knuten i år.

Njut av näromgivningen under din semester – Sverige har en hel del att erbjuda

Du som bestämmer dig för att göra det mesta av ledigheten kommer antagligen att få en ovanligt stressfri semester. Sverige är fullt av guldkorn att för dig som inte vill tillbringa halva ledigheten på flyget. Varför inte åka till Gotland och njuta av fascinerande kulturhistoria, spännande mat och spektakulär natur? Föredrar du stadsliv med besök till fina museer eller härliga skärgårdsöar är Stockholm staden för dig. Jämför de olika alternativen på MrJet och dröm dig bort innan du bokar. Är det vinteraktiviteter som lockar är Åre en riktig pärla för utförsåkare. Du som väljer att åka till Malmö kommer att få en kulturinriktad, fartfylld och billig weekendresa. Sverige har kort och gott något för alla smaker och plånböcker. Det passar utmärkt om du vill lägga reskassan på annat.

Tillbringa din semester i Sverige så kan du komma billigt undan

Vi på MrJet vill gärna hjälpa dig att skräddarsy dina resor inom Sverige, så att de passar som hand i handske. Därför kan du söka bland fantastiska logialternativ, se bilder och läsa recensioner, så att du vet precis vad som väntar. Välj bland allt från mysiga vandrarhem till 5-stjärniga lyxhotell. Eftersom du inte betalar för en långresa kanske några slantar finns kvar i spargrisen att spendera på annat. Du ska verkligen inte känna att en semester på hemmaplan är andra klassens alternativ. Däremot är det oerhört barn- och miljövänligt. Så boka semester i Sverige i år och ta en välbehövlig paus på hemmaplan under ledigheten.

 

 

Regler och villkor

• Rabatten dras från priset på utvalda hotell (exklusive skatter och övriga avgifter).

• Hotellpriser visas inklusive rabatten och gäller per vistelse i det billigaste tillgängliga dubbelrummet.

• Otillgängliga datum kan förekomma och det kan vara ett krav att du bokar ett visst antal nätter. Kontrollera de enskilda hotellen för mer information.

• Angivna paketpriser gäller per person per vistelse och är baserat på tur-och-returflyg och två personer som delar rum, inklusive alla skatter.

• Flygpriser anges per person och baseras på tur-och-returflyg inklusive alla skatter.

• Bagageavgifter kan tillkomma för flyg och paketresor som inkluderar flyg med lågprisflygbolag.

• Priserna som visas gäller för vistelser eller flyg de angivna datumen.

• Erbjudanden gäller i mån av tillgång och kan sluta gälla utan förvarning.

• MrJets vanliga regler och villkor för bokning gäller.

Tillhandahålls av Expedia, Inc. 333 - 108th Avenue NE, Bellevue, WA 98004, USA.

 

Tillbaka upp