Början av huvudsektionen

Rean slutar tisdag 19 november 2019 23:59 Rean är över

Dagens erbjudande med MrJet ger dig något att se fram emot

Om du älskar spännande nätauktioner och inte kan motstå en bra affär kommer du att vara nöjd när du bokat någon av MrJets resor. Erbjudanden med tidsbegränsningar är svåra att motstå av en anledning - de brukar nämligen inte finnas kvar särskilt länge. Du som fyndar bland dagens bästa erbjudanden på paketresor med flyg och hotell kan upptäcka världens underverk till vrakpriser.

Din perfekta resa - erbjudanden varje dag

Har du några dagars ledighet och behov av en liten paus? Känner du inte för att länsa spargrisen innan resan ens har börjat, eller plöja genom hundratals hemsidor för att undersöka alternativen? Då är MrJets aktuella erbjudanden värda att utforska. Vår webbsida är lätt att använda och visar resor som genast får igång aptiten. Du kan hitta fyndpriser i sista minuten eller välja mellan dagliga hotellerbjudanden och flygerbjudanden, samt flexibla kombinationer. Bestäm helt enkelt vilken flygplats du vill resa från och vilken destination du är sugen på. Undersök vad som finns tillgängligt och häpna över priserna. Sedan gör vi jobbet!

MrJet krånglar inte till det

Drömmer du om en romantisk weekend i Paris med din käresta, eller vill du unna dig en spektakulär upptäcktsfärd i Las Vegas? Då är det dags att söka upp dagens erbjudande. Res iväg till världens alla hörn med hjälp av MrJet. Med oss vet du exakt vad du får för pengarna. På webbsidan finns mängder av dagliga erbjudanden. Resor med oss är krångelfria och det smarta sökverktyget på webbsidan gör att även bokningen är okomplicerad. Dessutom har du möjlighet till ytterligare besparingar om du bokar flyg och hotell ihop. Skräddarsy alternativen genom att använda våra sökfilter, eller se vad som dyker upp när du gör en slumpmässig sökning. Svårare än så är det inte. När du bokat kan du luta dig tillbaka, glädja dig åt besparingarna och räkna ner dagarna inför din semester.

Regler och villkor
  • Boka senast 23:59.
  • Kampanjens start- och sluttider kommer att följa tidszonen för hotellet i fråga.
  • Erbjudanden är tillgängliga för vistelsedatum inom minst 14 dagar fr.o.m. idag.
  • Priserna anges per vistelse och rum, och baseras baseras på ett dubbelrum.
  • Kampanjrabatten ingår i priserna.
  • Otillgängliga datum kan förekomma och det kan vara ett krav att du bokar ett visst antal nätter. Kontrollera de enskilda hotellen för mer information.
  • Priserna uppdateras regelbundet och stämmer vid publicering, men dessa fantastiska erbjudanden säljs ofta ut snabbt, så priserna kan ändras allteftersom tillgängligheten försvinner.
  • Erbjudanden gäller i mån av tillgång och kan sluta gälla utan förvarning.
  • MrJets vanliga regler och villkor för bokningar gäller.
  • Tillhandahålls av Expedia, Inc. 333 - 108th Avenue NE, Bellevue, WA 98004, USA.
Tillbaka upp