Början av huvudsektionen

Bejaka din inre äventyrare under en spännande resa till USA

I USA finns någonting för alla. Här kommer du att trivas, vare sig du planerar att åka skidor, släppa loss på nattklubb, njuta av sol och bad, eller gå på museer. Det finns städer som aldrig sover, fascinerande djur och natur, rik kulturhistoria och paradisstränder intill det turkosa havet. För att inte tala om shoppingmöjligheterna, matkulturen och nöjesparkerna. Vill du upptäcka allt detta gör du rätt i att kolla in MrJets erbjudanden till USA. Resor med oss är krångelfria och prisvärda. Dessutom erbjuder vi paketresor till USA för alla smaker och plånböcker. Det betyder att du kan skräddarsy semestern och välja bland massor av flyg och hotell.

Boka billiga resor till USA och se fram emot en oförglömlig semester

Vill du tillbringa semestern i världens häftigaste städer, bland dramatiska bergs- och ökenlandskap, på soldränka stränder, eller i gästvänliga småstäder? Valet är ditt när du åker på resor till USA. Det här är ett kontrastrikt land och du kommer inte att få slut på saker att göra i första taget. Prioriterar du rätt behöver det inte heller kosta skjortan. Kom hit och utforska världsberömda gallerier, se actionspäckade basebollmatcher eller ta en tur i berg-och-dalbanan Coney Island Cyclone i New York City. Gillar du glitter och glamour gör du rätt i att åka till Las Vegas. Barnfamiljer brukar älska attraktionerna och nöjesparkerna i Orlando. Avgör själv vad du vill roa dig med, så kvarstår bara att boka boende och flygresor. USA väntar på dig och dina medresenärer.

Packa resväskan och åk på en resa du sent kommer att glömma

Amerikanarna är gästvänliga och pratglada, så det är lätt att få kontakt med människor när du kommer på besök. Det är spännande att upptäcka landet längs de vidsträcka bilvägarna - kanske Route 66 - om du bestämmer dig för att resa runt i USA. Varför inte åka till öppensinnade och kulturinriktade San Fransisco, Los Angeles eller San Diego? Du kommer troligtvis att stifta flera nya bekantskaper här. Dröm dig bort en stund och börja sedan planera din semester. USA är verkligen ett oslagbart resmål.

 

 

Regler och villkor

• Rabatten dras från priset på utvalda hotell (exklusive skatter och övriga avgifter).

• Hotellpriser visas inklusive rabatten och gäller per vistelse i det billigaste tillgängliga dubbelrummet.

• Otillgängliga datum kan förekomma och det kan vara ett krav att du bokar ett visst antal nätter. Kontrollera de enskilda hotellen för mer information.

• Angivna paketpriser gäller per person per vistelse och är baserat på tur-och-returflyg och två personer som delar rum, inklusive alla skatter.

• Flygpriser anges per person och baseras på tur-och-returflyg inklusive alla skatter.

• Bagageavgifter kan tillkomma för flyg och paketresor som inkluderar flyg med lågprisflygbolag.

• Priserna som visas gäller för vistelser eller flyg de angivna datumen.

• Erbjudanden gäller i mån av tillgång och kan sluta gälla utan förvarning.

• MrJets vanliga regler och villkor för bookning gäller.

Tillhandahålls av Expedia, Inc. 333 - 108th Avenue NE, Bellevue, WA 98004, USA.

Tillbaka upp