Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
Karta

Nyligen bokade Nové Město hotell

Hotel Majestic Plaza
4.5 av 5.0
Bokades senast: För 19 minuter sedan
Royal Court Apartments
3.0 av 5.0
Bokades senast: För 46 minuter sedan
The Palace Suites and Apartments
4.0 av 5.0
Bokades senast: För 48 minuter sedan
Grandior Hotel Prague
5.0 av 5.0
Bokades senast: För 49 minuter sedan
Grandium Prague
5.0 av 5.0
Bokades senast: För 1 timme sedan
Boat Hotel Matylda
4.0 av 5.0
Bokades senast: För 3 timmar sedan
Hotel KING DAVID Prague
5.0 av 5.0
Bokades senast: För 4 timmar sedan
NYX Prague
4.0 av 5.0
Bokades senast: För 5 timmar sedan
EA Hotel Sonata
4.0 av 5.0
Bokades senast: För 7 timmar sedan

Var ska jag boka hotell i Nové Město?

När du bestämt dig för att resa till Nové Město erbjuder MrJet olika verktyg som hjälper dig hitta det bästa hotellet för dig i området, till det bästa priset. Du kan kika på områdets hotell på en detaljerad karta, så att du kan välja det som har bäst läge för din resa. Dessutom kan du se hotellrecensioner som skrivits av gäster som rest till Nové Město. Det finns till och med en funktion som låter dig filtrera urvalet av hotell utefter vilka som ligger nära de populäraste sevärdheterna i Nové Město.

Hur tar jag mig till Nové Město?

Varifrån du än kommer kan MrJet hjälpa dig ta dig till ditt hotell i Nové Město. Till att börja med erbjuder vi ett stort urval flyg, så du kan landa på närmaste flygplatsen till det bästa priset. Sedan är det enkelt att ta sig till Nové Město från flygplatsen. Sök och boka något av våra hyrbilserbjudanden så kan du själv ta dig till hotellet, snabbt och smidigt. Med bil har du möjlighet att utforska Nové Město och närområdet. Kom ihåg att MrJets hotellbeskrivningar har information om parkering som kan vara bra att kika på innan du ger dig av från flygplatsen.

Vad finns det att göra i Nové Město?

Det finns gott om saker att göra i Nové Město - speciellt om man räknar med att koppla av och inte göra något särskilt på hotellet. Om du vill ha fler tips kan du gå till sidan Saker att göra där vi samlat några av de bästa aktiviteterna i Nové Město och runt omkring. Så vare sig du är ute efter spänning och underhållning, lärdom eller avkoppling kan MrJet hjälpa dig att få ut det mesta av din resa till Nové Město.

Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma